Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Újra Vágási Jutka bőrébe bújt egy kicsit.

    13 évig volt Ivancsics Ilona életének a része az az általános iskola, ahol a Szomszédok című sorozatban alakított karaktere, Vágási Jutka tanított. Bár a széria már 24 éve véget ért, a színésznő számára így is különleges érzés most visszatérni az intézménybe.

    „Sok minden változott, mégis minden ismerős, ám ami a legfurcsább, az az, hogy az udvaron megnőttek a fák. Nagyon boldogan gondolok vissza azokra az évekre. Emlékszem, hogy hétvégente voltak a suliban a forgatások, és azok a gyerekek lehettek itt, akik egész héten jól viselkedtek. Jutalom volt, hogy a sorozatban szerepelhettek” – kezdte a Story magazinnak Ivancsics, akiről különleges fotók is készültek a helyszínen.

    „Jutka egy mintatanár, mintaanya, mintafeleség volt, ettől mindig ódzkodtam, mert én az életben sokkal szertelenebb voltam. Mondtam is (Horváth) Ádámnak, hogy írjon nekem kicsit mást, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy Jutka igazi példakép maradjon. Végül persze igaza lett, a közönség szeretete mindenért kárpótolt.”

    Ha ezzel kapcsolatban nem is alakította át a forgatókönyvet Horváth Ádám rendező, a színésznő felidézett egy másik történetet, ami valóban inspirációként szolgált a sorozat atyjának számára.

    „Miután megszületett a kisfiam, hoztam magammal őt is a forgatásokra, ha felvétel volt, kint az udvaron játszott.

    Egyik alkalommal hiába végeztem a munkával, mentem ki, és kerestem, nem találtam a gyereket. Kiderült, hogy egy apuka elvitte biciklizni. Egyből lezajlott előttem, hogy gyermekrablás történt…

    Fél óra is eltelt, mire visszajöttek. Elmeséltem Horváth Ádámnak, hogy majdnem ellopták a gyerekem, erre ő pár hét múlva beleírta az egyik epizódba, hogy eltűnt Matyi, a filmbeli kisfiam. Nemcsák Karcsival, a gazdagréti Batmannel kerestük meg” – mesélte Ivancsics, majd azt is elárulta, szerinte ha nem ért volna véget a Szomszédok, Jutkából előbb-utóbb iskolaigazgató lett volna.

  • Most fog először élő műsort vezetni a VV12 új háziasszonya.

    Új arc köszönti majd a ValóVilág nézőit a vasárnap este induló 12. évad összefoglalóiban: az idén negyedjére visszatérő Puskás-Dallos Petihez Megyeri Csilla csatlakozik műsorvezetőként.

    Ez lesz az első alkalom, hogy Megyeri élő adást fog vezetni, de nem is gondolkodott sokat a felkérés elvállalásán, ugyanis hatalmas kalandnak tartja a realityt.

    „Úgy gondolom, hogy tényleg a mélyvízbe fognak dobni, de remélem, hogy nem fogok elsüllyedni. Nagyon-nagyon hálás vagyok az életnek, hogy így hét év után újra műsort vezethetek” – mesélte a tévés, aki társát, Puskás-Dallost sem ismerte korábban, de új kollégája már a legelső nap biztosította őt a támogatásáról.

    Mondta, hogy bármiben segít, sőt, a Nádai Anikóval is beszéltem, és ő is mondta, hogyha bármiben segítségre szorulnék, akkor sikítsak. Annyit mondott Anikó, hogy hajrá, tudja, hogy sikerülni fog, ügyes leszek, és hogy Csilla, csak add önmagad” – ennyi tanácsot kaptam útravalóul

    – árulta el az RTL-nek a VV12 háziasszonya.

  • Köszöni, de nem kér belőle.

    Amikor Jennifer Aniston néhány évvel ezelőtt regisztrált az Instagramra, valóssággal letarolta azt: a képmegosztó szerverei nem bírták kezelni a követők rohamát. Az 55 éves színésznő követőtábora azóta 45,1 millióra hízott, s bár erre a platformra rendszeresen posztol fotókat, más felületekről hallani sem szeret.

    A TikTokot például annyira veszélyesnek tartja, hogy igyekszik magát távol tartani tőle.

    Nincs TikTokom, és soha nem is lesz. Egyszerűen nem. Nem fogok csatlakozni egy olyan dologhoz, ami tönkreteszi az életemet, vagy valaki más életét. (...) A közösségi oldalak beszippanthatják az embert, órákat el lehet pazarolni az életünkből rájuk. Néha el sem hiszem, e3 a kutyás, kölyökkutyás, mentett állatos, kisbabák és macskás videókban el tudok veszni. Ezeket szeretem. De vannak dolgok a neten, amiket nem akarok látni

    – szögezte le Aniston.

    (via Female First)

  • Képernyőfotó 2024-05-05 - 12.03.19.png
    Fotó: RTL

    Péntek este Kása Eszter győzelmével véget ért Az álommeló, ő lesz Balogh Levente új elnöki asszisztense. A fiatal nő nemrég elárulta, mire költi majd többmillió forintos fizetését, míg riválisa, a második helyen végzett Steiner Rachel könnyeivel küszködve próbált rájönni, miért csúszhatott le a pozícióról az utolsó pillanatban.

    Nem tudom a mai napig. Lehet, hogy túl erőszakos voltam, vagy lehet jobban oda kellett volna figyeljek a többiekre. Nagyon sokszor lejátszódott már a fejemben a döntő minden egyes pillanata, és valamiért azt volt az érzésem már ott is, mintha már kimondta volna a nevemet, és az utolsó pillanatban mégsem

    – kezdte az RTL-nek versenyző. Mint mondta, úgy gondolja tényleg mindent beleadott a versenybe, így hidegzuhanyként érte, hogy végül nem őt választotta jobbkezének az üzletember.

    „Szeretném fejleszteni magamat, olyan szempontból, hogy legyek türelmesebb. Már nem annyira fontos nekem az, hogy mindenkivel jóba legyek, és ennek örülök, mert régen nagyon fontos volt, hogy mindenki szeressen, mindig jó véleményt alkossanak rólam” – sorolta terveit Steiner. Bár sok negatív kommetet kapott versenytársaitól és a nézőktől is, ő ezeket egyáltalán nem nézi vagy nézte, mindössze három ember véleményére adott, ők pedig Balogh Levente és segítői voltak.