Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már biztosan folytatást kap a Tom Hardy főszereplésével készült első két Venom-film!

  venom
  Fotó: YouTube

  ACollidernek adott interjú során, a Pókember: Nincs hazaút producere, Amy Pascal megerősítette, hogy dolgoznak Eddie Brock és a  szimbióta harmadik kalandján.

  „A tervezési fázisban vagyunk jelenleg” – árulta el a producer, majd hozzá is tette gyorsan, hogy egyelőre viszont arra fokuszálnak, hogy minél többen megnézzék Pókember legújabb, multiverzumos kalandját.

  Egyébként a harmadik Venom moziban nem kizárt, hogy Tom Holland Pókembere is feltűnik, elvégre a Vérontó alcímet viselő második részben Venom és Eddie átkerültek abba a világba, ahol Peter Parker titka épp kibukott.

 • Graham Nortonnak szembe kell néznie a rajongók dühével, miután műsorában kifigurázta a Henry Cavillt a hobbija miatt.

  A 38 éves színész a The Graham Norton Show-ban volt vendég pénteken, ahol a Vaják 2. évadját is reklámozta kicsit. Szóba is került, hogy Cavill maga is nagy „kocka”, aki rendszeresen játszik videojátékokkal, illetve még a saját számítógépét is ő rakta össze.

  Norton ekkor felhozta a Supermant is megformáló színész egyik kedvenc elfoglaltságát, ami nem más, mint mini figurákat fest ki szabadidejében.

  „Kissé furának állítasz be” – mondta egy ponton Cavill.

  „Több hobbid van, mint egy átlagembernek, de World of WarCraft figurákat festeni…?”

  „Warhammer” – helyesbített a színész.

  „De bolond vagyok!” – tette hozzá Norton, amin a közönség is nevetett, majd megkérdezte, hogy Cavill tényleg maga festi-e le a figurákat, hogy aztán mások ellen küldje harcba „hadseregét”, vagy már készen veszi őket.

  Geralt megformálója elmagyarázta, hogy ő maga festi le őket, ami kifejezetten jó móka a számára.

  „Igen, a játékok. Mókásak” – tette hozzá Norton.

  A rajongók viszont meglehetősen magukra vették a dolgot, a műsor után pedig Twitteren fejezték ki nemtetszésüket a műsorvezető viselkedése miatt.

  Egyikük azt írta:

  „Henry Cavill egy kincs. Húzzatok a francba ezzel az ítélkező, gúnyos viselkedéssel. Amíg nem bántasz vele másokat, csinálj azt, amit akarsz!”

  Graham Norton azért gúnyolja Henry Cavillt, mert nem olyan tradicionális férfias hobbijai vannak, mint túl sokat piálni, vagy másokat csesztetni, akik nem olyanok, mint ő

  És ezzel a sor bőven nem ér még véget. Számtalan ehhez hasonló bejegyzés született, amiben Cavillt védik.

 • Megérkezett az IstenEst legújabb epizódja, amelyben a vezetés témakörét járták körbe a vendégek.

  Screenshot 1098
  Fotó: YouTube

  Fluor Tomiról kiderült, hogy alig egy éve van jogosítványa, mert annak idején túl sokat várt a forgalmi vizsgával, lejárt a két év, emiatt pedig bedurcázott és inkább lemondott a vezetésről. Egy évvel ezelőtt aztán mégis úgy döntött, ideje volán mögé ülni, ám hogy mennyire jó sofőr lett belőle, azt a többiek azért vitatják. Kiderült ugyanis, hogy amikor legutóbb beültek mellé, nekitolatott egy másik autónak, ami állítólag „a semmiből került elő”. 

  Szóba került az is, hogy mi az, amit Fluor Tomi, Kovácsovics Fruzsina, Marics Péter és Istenes Bence nem szeret az utakon. Fruzsinát semmivel nem lehet felidegesíteni, Fluort viszont borzasztóan zavarja, hogy például a Bajcsy-Zsilinszky úton csak egy sáv áll az autók rendelkezésére, és sokszor félórákat kell a dugóban ülnie úgy, hogy közben a buszoknak, illetve a buszoknak és taxiknak fenntartott sávok teljesen üresek. 

  Állok, mint egy büdös szar, érted, félórán keresztül, miközben mind a kettő sáv jó lehetne! KariGeri, csinljál már valamit!

  – üzente a főpolgármesternek a Wellhello frontembere. 

  Ezt követően a biciklisávok, illetve maga a városi biciklizés témaköre következett, persze a beszélgetés – ahogy ebben a műsorban lenni szokott – rövid időn belül poénkodásba fordult. A végére egy olyan játékkal készültek, amelyben egymás dalait adták elő különböző stílusokban. Érdemes kitartani, mert ennél a résznél garantáltan könnyesre neveti magát az ember. 

 • A kritikus pillanat hatására egy friss nóta is született. 

  Screenshot 1097
  Fotó: YouTube

  Tavaly úgy igazán belém mart az élet. Akkor született ez a dal

  – írta a Facebook-oldalán a Rúzsa Magdolna. „Emlékszem, ahogy egész nap egyik interjúról mentem a másikra és arcrezdülésemmel sem mutathattam, hogy nem vagyok jól, hisz The show must go on. Az utolsó interjún ültem egy kerekasztal beszélgetésen és szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ. Otthon a férjem már várt az ajtóban, és ott akkor a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve.”

  Az énekesnőt a hite lendítette túl a mélyponton, másnap pedig elkészült a Domine című dala, amely a történtek miatt számára egy fontos szerzemény marad örökre. A dalhoz időközben egy klipet is forgatott, amely a napokban debütált a YouTube-on. A kisfilmben jól látszik, mekkorát nőtt Rúzsa Magdi terhespocakja – mind ismert, az énekesnő hármas ikreket hord a szíve alatt. 

  Nem tudom mások, hogy vannak ezzel, de nekem ilyenkor napok kellenek mire fény jut abba a sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet. No és akkor, ott végre nyúlt felém és felemelt! Kirángatott a gödörből, leporolt és utat mutatott tovább. Ő már biztosan akkor is tudta, amit én nem tudhattam, és vitt, cipelt a hátán, hogy nekem könnyebb legyen. Ahogy mindig, egy életen át, jóban-rosszban. Másnap megszületett a Domine, ami már örökre egy jelkép lesz nekem, hogy bízzam a Jóistenre a dolgaimat. Ki tudja hányszor vitt már a hátán és hányszor adott szárnyakat...