16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérkezett a magyar szinkronos előzetes Darren Aronofsky legújabb rendezéséhez, A bálnához. Brendan Frasernek a Jászai Mari-díjas Mészáros Máté kölcsönzi a hangját. 

  A történet egy apa-lánya kapcsolatáról szól. Darren Aronofsky új filmjének főszereplője Charlie (Brendan Fraser – a szerk.), egy 270 kilós angoltanár, aki a világtól elszigetelten él. Egyetlen barátja Liz (Hong Chau) próbál neki segíteni a mindennapokban. Charlie úgy érzi, nem sok ideje maradt, ezért elhatározza, hogy rendbe hozza kapcsolatát elhidegült lányával, Ellievel (Sadie Sink).

  Samuel D. Hunter színdarabjából készült filmben Brendan Fraser melett többek között olyan színészek is feltűnnek, mint a Stranger Things sztárja, Sadie Sink, Hong Chau (Hatalmas kis hazugságok) vagy a Vasember 3-ban és a Bosszúállók: Végjátékban is szereplő Ty Simpkins.

 • 11vv
  Fotó: RTL

  Alig zajlott le a ValóVilág 11. első párbaja, máris gőzerővel szövögetik a villalakók a következővel kapcsolatos haditerveket.

  Nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal a luxusbörtön két nagy klikkje méri majd össze az erejét, a legvalószínűbb névnek mindkét oldalon jelenleg VV Bibi és VV Piros tűnik. Ezzel kapcsolatban komoly esélylatolgatásba kezdett néhány játékos, amely során VV Sajti kijelentette, VV Márió támogatására nem biztos, hogy számíthatnak, mert a srác "egy napraforgó". VV Lissza próbálta megvédeni szövetségesét, de nem járt sok sikerrel, így később úgy döntött, elárulja neki, mit beszéltek róla a háta mögött.

  „Gerinctelen, álszent, sunyi. Nálam emberileg egy nulla” – magyarázta a hírek hallatán a felháborodott VV Márió, aki megfogadta, kiviszi párbajra VV Sajtit, és ha nem is tud győzni ellene, de a stúdióban mindenesetre szétszedi őt. 

 • Jó nagyra nőtt egy angol család cicája, Murphy, aki még ugyan csak egy éves múlt, már most akkora, hogy rendszeresen kutyának nézik őt, mások pedig azzal viccelődnek, valójában egy oroszlán.

  A Worcesterben élő Brewinék 10 kilós és 104 centis házikedvence mindössze pár centire van attól, hogy világrekordot döntsön a leghosszabb házimacska kategóriájában, és mivel még mindig növésben van, így igen valószínű, hogy ez a közeljövőben meg is fog történni. A Murphyhez hasonló, maine coon fajtájú macskák hároméves korukban érik el a végső méretüket, a kandúr azonban gazdái másik cicájánál és két kutyájánál már most nagyobb termetű.

 • A 2000-es évek ünnepelt filmsztárja nagyon megváltozott az elmúlt másfél évtizedben.

  Generációjának üdvöskéje volt az ezredforduló környékén Amanda Bynes, aki olyan nagy sikerű vígjátékokban szerepelt, mint a Miről álmodik a lány?, Könnyű nőcske vagy a Micsoda srác ez a lány, saját, Amanda-show néven futó műsoráról nem is beszélve.

  Az ifjú színésznő azonban hirtelen eltűnt a reflektorfényből, az utóbbi másfél évtizedben pedig alig lehetett hallani róla. Az egykori tinisztár ugyanis drogügyekbe keveredett, ami mellett mentális egészsége is annyira megromlott, hogy 2013-ban gyámság alá helyezték szülei. Ez végül idén év elején ért véget, azóta pedig kozmetikus lett belőle, a színészettel teljesen felhagyott.

  A 36 éves Bynest most Los Angelesben, bevásárlás közben fotózták le, bár elsőre igen nehéz ráismerni, hiszen rengeteget változott külsőre – többek közt egy arctetoválással is gazdagodott: