Mária
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kifosztották ibizai nyaralása alatt Vajna Tímeát, Andy Vajna özvegyét, így aztán ott is ragadt új párjával a spanyol szigeten.

  A történteket az Instagram-sztorijában osztotta meg követőivel. Mint angolul írja, "mindent elloptak (pénzt, ékszereket, laptopot, márkás cipőket és táskákat)", de még az irataikat és útleveleiket is. Pedig minden széfben volt, és riasztó is volt a házukban. 

  Papírok hiányában viszont Vajna nem tudja, hogy fognak hazajutni, a legközelebbi magyar nagykövetség ugyanis állítása szerint Barcelonában van.

  Vajna ezután a konklúziót is levonta: a koronavírus miatt a betörők mindenhova betörnek, a rendőrség viszont nem megy ki a helyszínekre.

  Azt mondták, sajnos több a rabló, mint a turista idén. Mikor lesz már vége ennek a borzalmas covid-világnak? 

  - tette fel végül a kérdést. 

  A képeket nem használhatjuk engedély nélkül, a sztorikban megírt beszámolót itt tudja megnézni az Instagramon. 

 • Legyen ön is részese az élménynek, amit az indonéz Muhammad Didit okozott azzal, hogy több mint két órán át nézett a kamerába. 

  indon  (HVG)

 • Pénteken leplezték le a Ferencváros új országjáró kamionját, amiben a Fradi Shop és a Fradi Múzeum is helyet kapott.

  Az 520 lóerős kamion 20 méter hosszú, 2,5 méter széles és 4,5 méter magas. A belső kialakítás során 1 tonna faanyagot, 200 méter acél zártszelvényt, több száz méter vezetéket és 3500 csavart használtak fel – olvasható a klub honlapján

  A Fradi Kamiont pénteken eset hatig a szurkolók a Groupama Arénánál nézhetik meg, szombattól pedig már a Balatonon turnézik. Siófok, Keszthely, Vonyarcvashegy és Balatonalmádi lesznek az első állomások.