Salamon
-1 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen elképesztő videó került fel a netre, amin azt látni, ahogy drónnal cserélnek ki egy égőt.

  El lehet felejteni a létrát, hiszen elég egy drón is ahhoz, hogy kicseréljük a kiégett izzónkat a szobába, legalábbis a videó készítője kreatívan állt a feladathoz. 

  Mint a videón is látni, előbb felszerelték a drónra az égőt, majd ügyesen odamanőverezve, nemes egyszerűséggel betekerték a helyére.

 • GettyImages-1205131883
  Fotó: Jeff Kravitz / GettyImages

  Új vizekre evez Billie Eilish! A világsztár ugyanis a szépségiparban is kipróbálja magát, ráadásul nem is akármilyen termékkel.

  A fiatal énekesnő saját parfümmel állt elő, aminek üvege  egy meztelen női testet ábrázol, amiről Instagramján is megosztott egy fotót.

   A parfüm novemberben kerül majd piacra.

 • Új taggal bővült a Pukás–Dallos család. Az énekesnő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy örökbe fogadtak egy kiskutyát. Mint írja, többször voltak már ideiglenes befogadók, de szerettek volna addig várni, amíg teljesen késznek nem érzik magukat egy saját ebre. A nap eljött, Mimó pedig bemutatkozott.

  Szabó Zsófiékhoz ugyancsak új jövevény érkezett. A műsorvezető családja egy orosz agárral bővült, Lana pedig nem is tappancsmentes otthonba érkezett. Zsófi nagyon szereti az állatokat, van egy Gyémánt nevű kutyusa, illetve egy lova is, Vigo.

  (A műsorvezető Instagram-tartalmai engedélykötelesek, az engedélyt az említett poszthoz meg is kapta az Index.)

 • Megelégelte főnöke viselkedését az a bárpultos, akit szabadnapján akartak berángatni dolgozni, mindezt úgy, hogy hajnali háromkor szóltak neki.

  Az amerikai férfi SMS-ben mondott fel főnökének, közvetlen az után, hogy hajnali 3-kor kapott egy üzenetet, amiben az állt, hogy délelőtt 11-re be kellene ugrania egy 11 órás műszakra. A pultos erre válaszolva közölte, hogy szabadnapja lesz, ráadásul már ivott is, így másnaposan annyira nem sok kedve lenne bemenni dolgozni. A felettese nem hagyta annyiban a dolgot, ráadásul azzal érvelt, hogy a pultosnak állandóan munkára készen kellene állnia, hiszen bármi történet, így jó lenne, ha nem inna, még a szabadnapján sem.

  „Azt akarod mondani, hogy egy pultos ne igyon, amikor nem dolgozik? Nem akarod megtiltani a szakácsoknak, hogy ne egyenek a szabadnapjukon?”

  – reagált az addigra már kissé ittas és egyre feszültebb férfi. Főnöke ezután közölte, hogy erről a magatartásról még beszélni fognak, ha vasárnap bemegy dolgozni, de a pultosnál már kellően elszakadt a cérna ahhoz, hogy SMS-be küldje el melegebb éghajlatra felettesét.

  „Nem, nem fogunk. Csomó helyen keresnek pultosokat, inkább elmegyek valamelyikhez dolgozni. Elegem van belőled.”

  Ez volt az a pont, ahol a főnök érezhette, hogy talán vissza kéne vennie, így azzal próbálkozott, hogy a férfi ne hozzon ilyen hirtelen döntéseket, pláne, ha részeg, mert meg fogja bánni. De a pultos addigra már nem foglalkozott ezzel, csak annyit válaszolt neki: 

  „Nyald. Ki. A. S*ggem.”

  Egyébként az üzenetváltásokat a férfi Redditre is feltöltötte, ahol több ezren látták a nem mindennapi felmondást, a többség pedig egyetértett azzal, hogy jó döntést hozott, amikor beolvasott neki.