Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Capitoliumban történt zavargások miatt fokozott katonai jelenlétet rendeltek el Washingtonban. A beiktatás napja előtt 25 ezer Nemzeti Gárda tagot helyeztek át a fővárosba, ami körülbelül duplája az Afganisztánban és Irakban lévő katonák számának.

  A beiktatás egyik fellépője, Jennifer Lopez, ahogy megérkezett kedden, rögtön kapott az alkalmon, és szelfizett egyet néhány katonával. A szelfit Twitteren és Instagramon is megosztotta.

  Micsoda megtiszteltetés néhány pillanatot eltölteni ezekkel a bátor férfiakkal és nőkkel. Köszönöm a szolgálatukat és az áldozatukat. Tisztellek titeket ma és minden nap. Holnap nektek énekelek és minden amerikainak

  – írta a poszthoz.

 • Gaga
  Fotó: Drew Angerer / Getty Images Hungary

  Lady Gaga a mai Joe Biden beiktatási ceremónia eljövetelelével egy szebb és jobb jövőt kíván Amerikának és a világnak.

  Imádkozom, hogy holnap a béke napja legyen minden amerikai számára. Ez a szeretet napja, nem a gyűlöleté, az elfogadás napja, nem a félelemé, ez egy nap arra, hogy merjünk álmodni egy szebb és boldogabb jövőt. Álom, amely nem erőszakos, álom, amely biztonságot nyújt lelkünk számára. Szeretettel a Capitoliumból.

  Fogalmazta meg az énekesnő, békével és szeretettel teli Instagram üzenetében.

 • GettyImages-1129681357
  Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

  A világjárvány okozta szigorú korlátozások miatt Joe Biden beiktatása is másként fog alakulni, mint eddig. Korábban az épp hatalomra kerülő elnök szimpatizánsai együtt ünnepelték az új elnök beiktatását, ezért Biden csapata előállt egy ötlettel, hogy kicsit megteremtsék a megszokott hangulatot a demokrata támogatók számára. 

  Mától elérhető az új Snapchat filter, amely a felhasználókat is a Capitoliumba repíti, persze csak virtuálisan. Miután beállítottuk a filtert, vígan szelfizhetünk a Capitolium előtt, eközben pedig konfetti esik ránk az égből. Ha pedig megfordítjuk a kamera képét, Joe Biden jelenik meg a résztvevők tömege előtt, a következőket mondva: 

  Helló Snapchat! Én vagyok az, Joe. Üdvözöllek a beiktatáson!

   (Forrás: The Verge)

 • GettyImages-487179634
  Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

  Napokkal azelőtt, hogy megkezdte volna büntetését a rapper, Joe Exotickal ellentétben, kegyelmet kapott. 

  A büntetés eltörléséért korábbi ügyvédje is felszólalt még tavaly. Ron Sweeney annak ellenére is támogatta a büntetés elengedését, hogy perben állnak 20 millió dollárnyi ki nem fizetett jutalék miatt. 

  Teljes szívemmel Wayne-re és családjára gondolok. A per ellenére is szeretem. Remélem, hogy a bíróság engedékenységet mutat, vagy Trump megkegyelmez neki.

  - nyilatkozta még decemberben az üggyel kapcsolatban.

  Lil Wayne a múlt hónapban vallotta bűnösnek magát kézifegyver illegális birtoklásáért, ezért 10 év börtönre ítélték. A büntetést január 28-án kellett volna megkezdenie.