Jusztin
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szeretné, ha lennének kedvencéről csodálatosan lenyűgöző portrék, de valahogy eddig ez a projekt nem fér bele az életébe? Ha van egy barátja, aki profi fotós, akkor egyszer kérje meg, hogy vigyázzon Cirmire, és ha szerencséje van, akkor a macskaszitter fogja magát, és per hecc lő egy sorozatot.

  Így járt például Miranda McDonald, amikor a haverját, a modell/fotós/színész Josell Marianót bízta meg azzal, hogy amíg ő távol van, vigyázzon macskájára, Jade-re. 

  Íme, egy, a nevető Tom Cruise memére kísértetiesen hasonlító kép a sorozatból, aminek egészét itt találja meg. 

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  (portrait by @josell)

  Jade (@heyjadebutt) által megosztott bejegyzés,

  via BoredPanda

 • Mint ahogy arról korábban írtunk, Hongkongban százezres-milliós tüntetéshullám indult egy vitatott törvénytervezet miatt.

  Az utcákat ellepték az Orwell 1984-es regényére, illetve Tienanmen téri vérengzésre emlékeztető plakátok.

  A Tiennanmen téri vérengzés 30 évvel ezelőtt volt, amit szintén fiatalok kezdtek, így különösebb magyarázat nélkül érthető, hogy a hongkongiak "Ne lőjétek a gyerekeinket" plakátokkal tüntettek.

 • A 25 éves Megan Holman egy Power Wheels márkájú játékautót vezetett nagyjából 1,5 kilométerre az otthonától, amikor ráhívták a rendőröket. A rendőröknek azt mondta, egy buliról érkezett, ahol "kincsvadászatot" játszottak (ez egy amerikai játék, a lényege, hogy a résztvevők fura tárgyakat gyűjtenek össze egy lista alapján), ezért indult útnak a jétékautóval, illetve azt is mondta, hogy az apjához hasonlóan szeretne profi birkózó lenni, és ennek ez a módja. A nő a rendőrök szerint be volt drogozva. Letartóztatták, bevitték a rendőrségre, aztán később elengedték. (The State)

 • Olvasónk, Bálint írta meg az Indexen egy egészen friss élményét. Levelének lényege, hogy 20 éve lakik a környéken, és az egyik hűvösvölgyi menő étterem vendégei a menő autóikkal általában is hajlamosak paraszt módon parkolni hétvégente, de most szombat este, gyerekkel az autóban majdnem karambolozott is az egyikük miatt.

  lambo
  Fotó: rovoa

  A képen látható fehér Lamborghinit szerette volna kikerülni, 

  amely konkrétan egy buszmegálló kellős közepére parkolt be.

  Az előzés közben azonban a szembesávba kanyarodott egy autó, úgyhogy olvasónknak vészfékezni kellett a felújítás miatt tiszta por úton, és épphogy meg tudott állni. 

  Levélírónk dühös lett, akcióba lépett, bekopogott a nem messze lévő rendészeti központba, és sikerült beszélnie egy közterület-felügyelővel, aki azt mondta, tudnak a problémáról, de sajnos semmit nem tudnak tenni, legfeljebb annyit, hogy megbüntetik tízezer forintra a Lambó tulaját.

  Lol.

  Olvasónk azért reménykedik, hogy egyszer majd mondjuk az önkormányzat is észbe kap, és lép valamit.