Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az üzletasszony úgy véli: félnek tőle a férfiak.

  Azóta, hogy tavaly májusban szinte az utolsó pillanatban lemondta az esküvőjét, nincs szerencséje a szerelemben Kalmár Paulinának. A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című reality szereplőjének már csak azért sincs könnyű dolga a párkeresést illetően, mert megvannak a maga elvárásai, amelyekből nem hajlandó lejjebb adni.

  A vakarószalont nyitó üzletasszony ráadásul úgy véli, a férfiak valamiért tartanak tőle.

  Tavaly májusban lemondtam az esküvőm, ezt követően egyszer még kerestük egymást a volt párommal, egyszer meg nem, de onnantól annak a kapcsolatnak vége lett. Azóta még nem találtam meg a szerelmemet, a Nagy Ő-t, de meglátjuk, hogy mit hoz a nyár. Hozzá kell tennem, hogy soha életemben nem bombáztak a pasik, mintha a homlokomra lenne írva, hogy ne közeledj. Olyan, mintha félnének tőlem. Sose jönnek oda hozzám, nem mernek leszólítani

  – árulta el a Ripostnak a tehetős valóságshow-szereplő, akinek pontos elképzelései vannak arról, milyen férfit szeretne maga mellett tudni.

  „Ebben a világban már nagyon ritka, hogy valakit leszólítsanak az utcán. Velem talán évente kétszer történik, hogy valaki odajönne hoznám, hogy elkérje a számomat. Ma már a férfiak sajnos nem mernek odamenni egy nőhöz, kivéve azok, akik voltak katonák. Inkább Instagramon írnak üzenetet, hogy: csá, bejössz!

  Nagyon nehéz megtalálni azt az igazi, férfias férfit. Én nem a BKV-n szeretném megtalálni a Nagy Ő-t! Sokkal inkább nyáron, a születésnapomon, Saint-Tropez-ban.

 • Minden ékszerének nyoma veszett.

  Britney Spears körül továbbra sem csillapodnak a kedélyek. Miközben aggódik a mentális egészsége miatt, az énekesnő elhagyta a stabilizáló gyógyszereit, rendszeresen fogyaszt alkoholt és kábítószereket, illetve viharos viszonyt folytat bűnöző élettársával, akivel legutóbb nyilvánosan összeverekedtek egy átmulatott éjszaka után egy Los Angeles-i hotelben. A szürreális esetről aztán képek is napvilágot láttak, melyeken az énekesnő látható, ahogy a szállodai folyóson üvöltözött az emberekkel, gyakorlatilag félmeztelenül. Később sérült bokája miatt mentőt is hívtak hozzá.

  A 42 éves popsztár ezúttal közösségi oldalára posztolt egy felvételt, amin az látható, ahogy sorra húzogatja ki az ékszeres doboza fiókjait, melyekből állítása szerint ellopták az összes ékszerét. Spears hozzátette, hogy elővigyázatosságból már csak olcsó, hamis ékszereket vásárol magának, de a lopás így is nehezen érinti, ugyanis néhány, eredetileg neki készített értékesebb darabnak is nyoma veszett.

  A Ventura megyei seriff hivatalának szóvivője ugyanakkor a Page Sixnek megerősítette: Nem kaptak semmilyen hívást a szolgálatnál, ami a Spears-rezidenciájából történt lopásról szóló bejelentést tartalmazna. Az állítólagos betörés ellenére Spears két videót is posztolt, amelyekben jó kedélyűnek tűnt. Az egyikben azt állította, hogy „12 méretet fogyott”, a másikban pedig azt írta, hogy nyelvpiercinget szeretne. Spears képviselőit is keresték, de nem kommentálták a hírt.

 • Kifogott rajtuk a kérdéssor.

  Képernyőfotó 2024-05-29 - 15.13.53.png
  Fotó: RTL

  Alapműveltségi kérdésekkel kellett szembenézniük legutóbb a ValóVilág12 játékosainak, hogy ezek alapján osszák be őket a Villalabor-napok két csoportjába.

  A luxusbörtön lakóit többek között arról kérdezték (többnyire sikertelenül) a szerkesztők, hogy:

  • mi a dihidrogén-monoxid;
  • ha tegnapelőtt szombat volt, akkor milyen nap lesz holnapután; 
  • mikor volt az első Való Világ;
  • mi Kanada államformája;
  • mi volt Magyarország fővárosa 1222-ben;

  illetve, hogy ki jelenleg Magyarország köztársasági elnöke. Utóbbira hosszas töprengés után igazán érdekes választ adott VV Valen:

  Fú, ezekkel az elnöki ügyekkel bajban vagyok nagyon. Nem tudom, amúgy, tényleg, Janicsák Veca, nem tudom

  jelentette ki a fiatal.

 • Keveseknek tűnhetett fel a dolog. Az erről készült felvétel most futótűzként terjed a neten.

  Nehezen lehet túllépni azon, hogy Azahriah zsinórban három este is gigakoncertet adott a Puskás Arénában, hiszen ezzel a fiatal énekes-rapper nem csupán történelmet írt, de az egész országot összehozta. Ezt bizonyítja az is, hogy a közösségi oldalakra még napokkal a „tripla Puskás” után is kerülnek fel újabb videók a nagyszabású koncertekről, vagy éppen az azt követő afterről, amely hasonlóan nagy port kavart.

  Mivel magyar előadó soha nem adott el ennyi jegyet korábban, az egész csapat hatalmas kihívásnak érezte ezt az egészet, ezért mindent igyekeztek megtenni annak érdekében, hogy a show felejthetetlen legyen. Így tettek a táncosok is, akik közül az egyik fiatalembert egy kisebb baki érte a lendületes koreográfia hevében egy videó tanúsága szerint. Mint az az alábbi TikTok-videóban is látható, Fekete Dániel tánc közben véletlen felugrott a lépcső első fokára, s így kiment a bokája, valamint egy pillanatra leült a földre is, de profi módjára mentette a helyzetet. Sokak nagy megdöbbenésére tovább folytatta a táncot.

  A bokám kilépett a beszélgetésből

  – írta a futótűzként terjedő videóhoz a táncos, akit kommentben nem győztek dicsérni kitartásáért a TikTok-felhasználók. Az nem derült ki, hogy komolyan megsérült-e.

  @dnielfekete_ bokám kilépett a beszélgetésből🙃 #azahriah #puskás #aréna ♬ Oh No - Kreepa