Kinga, Kincső
17 °C
31 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy nőt őrizetbe vettek, miután annyira felháborodott, hogy a McDonald'sban kihűlt sült krumplit kapott, hogy bement az étterem konyhájába, előrántotta a fegyverét, és a padlóba lőtt.

  A WTOC nevű helyi lap egyébként azt írja, hogy a nő annak ellenére rontott be fegyverrel a konyhába, hogy az étterem menedzsere már elkezdte kiszolgálni egy új adag sült krumplival. Később viszont – lehet, hogy a friss krumpli elfogyasztása miatt – megnyugodott, a rendőri intézkedésnek már nem állt ellen.

 • Leállt egy ház bontása Új-Zélandon, amikor több mint ezer fog fordult ki a földből, írja a Stuff.co.nz

  A  leírás szerint a munkásokat elborzasztotta a látvány, és gyorsan hívtak egy régészt, hogy megtudják, hogyan kerültek oda a fogak. Hamar kiderült azonban, hogy az 1950-60-as években egy fogászat működött az elbontott házban, mögötte ásták el a feleslegesnek bizonyuló maradékokat. 

  "Azt hittem volna, hogy ha az 1950-60-as években vagy fogász, akkor a fogakat kidobod a kukádba" - mondta Matthew Schmidt régész.  

  EAJAgAxU4AU0Zi1
  Fotó: Twitter / @NZStuff

  Az eset Invercargill belvárosában történt, ahol hotelt építenek az egykori rendelő helyére. 

 • A Daily Mailen találtuk a sztorit, amiben igazából a nevek és a helyszín is mellékes (amúgy Edgaras Averbuchas, Agne Banuskeviciute, és Essex, Nagy-Britannia), a lényeg az, hogy a lány éppen átvette a diplomáját, amikor a barátja megkérte a kezét.

  Örök vita, hogy ez szemétség-e, ellopja-e ilyenkor a lányra irányuló megérdemelt dicsfényt és figyelmet az önző seggfej férfi, vagy ellenkezőleg, jó fej dolog egy amúgy is fontos és emlékezetes pillanatban térdre borulni és lánykérni, olyankor, amikor amúgy is mindenki rátok figyel. Nézzék meg a videót, aztán szavazzanak!

    

  Egyértelmű, hogy ez...

  • 1907
   Önzőség, menjen a francba az ilyen férfi
  • 731
   Cuki, emlékezetes, romantikus, és egyáltalán nem önzőség.
  lanykeres.PNG
 • A 78 éves Milton Wainwright jó ideje haragudott egy 8 cm-es péniszre.

  Az új-zélandi Woodwille-ben élő férfi a környékbeli túraútvonalon gyakran látta az őslakos Rangitāne maori törzs egyik termékenységszobrát, és egyáltalán nem volt vele elégedett, írja a NZ Herald. Azért, mert a szinte teljesen pucér szobor nemi szervét aránytalanul nagynak tartotta.

  Először megpróbálta a törvényes utat, beadványokat kezdett írni a tararuai önkormányzathoz a nagyjából egyméteres szobor közerkölcsbe ütköző, 8 centis pénisze miatt. De nem csak, hogy lepattant, Tracy Collins tararuai polgármester külön szólt is neki, hogy ne bántsa a maorik szobrát, írja  Stuff.co.nz

  A videóban Milton nem érti, hogy a szerinte túlméretezett péniszű szobor mire tanítja a gyerekeket? Az rendben van, hogy vannak férfiak és nők, és az is, hogy Michelangelo Dávid-szobra is pucér, de annak nem kell levágni semmijét, mert arányosan kisebb a kifogásolt szerve. Ráadásul a Dávid-szobor egy múzeumban van, így aki nem akar pucér szobrot látni, az nem megy oda, és kész, érvelt (itt Milton nem ismeri jól a helyzetet, hiszen ha nem is az eredeti, a Dávid-szobor másolata azért ott van Firenze központjában, számtalan más, szinte teljesen meztelen szobor társaságában.) Emellett, ha ő állna oda pucéran az ösvény mellé, őt elítélnék, a szobor meg maradhatott.      

  Ennek ellenére is úgy érezte hogy lépnie kell, már csak azért is, hiszen Isten is mellette áll a harcában. Másrészt úgy látta, hogy az arra járó gyerekek gyakran játszanak a szoborral és "simogatják" azt a fafalloszt.

  Az elkötelezett keresztény aktivista először kézifűrésszel esett neki a túl nagy testrésznek, de az nem vitte jól, nem bírt vele az öreg. Ezért másnap visszajött láncfűrésszel, lecsapta azzal, aztán letörölgette egy ronggyal.   

  Miltont ezért elítélték, a Rangitāne törzs elszomorodott, a szobrot pedig kicserélik.