Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elég csúnya hibába szaladt bele az ABC amerikai tévécsatorna, ami ugyan épp a Szíria, illetve a kurdok elleni török offenzíváról közölt híranyagot, csakhogy az alá egy 2017-es kentuckyi katonai parádé robbanásairól készült videót vágták be vasárnap, mutatván, hogy mi is megy a török fronton.

  A hírolvasó Tom Llamas hozzá is teszi, hogy amit a képen láthatnak a nézők, az nem más, mint a török bombázás eredménye egy szíriai határtelepülésen, hozzátéve, hogy nem az ABC készítette a videót, hanem úgy szerezték be azt külső forrástól.

  Screenshotter--ABCNews2019vsYouTubevideo2017-0’09”.png

  Valójában viszont egy 2017-e videót mutattak, a képek alapján némileg szerkesztve, az eredetin ugyanis látszik a közönség, illetve a nézők által feltartott telefonok sora is. Amint a hibát jelezték az ABC-nek, levették a videót, de más forrásban még elérhető, például itt.

  A hibáról hírt adó io9 össze is hasonlított a 2017-es eredeti videót az ABC által adásba tettel, hogy egyértelmű legyen, a robbanások alapján ugyanarról van szó. Az io9 ugyanakkor nem azt vitatja, hogy jelenleg is zajlik a többek között az EU által is elítélt török támadás a kurdok lakta területek ellen, pusztán rámutatott, hogy az ABC híradójába került jelenet nem ott és nem akkor történt.

 • Szóval, ha ilyesmire vágyna, akkor idetettük önnek a Hajolj bele a hajamba című dal 10 órás verzióját.

   Boldog szülinapot, Péterfy Bori! *

 • Ez juthat eszünkbe, ha a következő szezonra tervezett mezeikre nézünk. Idén sok drukker húzta a száját, hogy a hagyományosan csíkos-sávos hazai dizájnt kockásra cserélték. Hát, ez csíkos is lesz meg sávos is: sárga-vörös-kékben fog pompázni. A sárga a klub kiegészítő színe, ennyire hivalkodóan még sosem jelent meg a hazai mezen.

  A váltómez tiszta fekete arannyal, hasonló volt már, de nem arany motívumokkal. Minden klub elsüti egyszer, ezzel legalább nehéz lyukra futni.

  barca2021

  A harmadik dressz rózsaszín, az elmúlt idényben is ilyesmi volt, csak jóval kevésbé rikító, mondhatni, ízlésesebb.

  Az új évad persze még messze van, és ezek még nem hivatalos trikók, de a mezekre szakosodott oldal általában nem téved nagyot.