Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Képernyőfotó 2024-07-21 - 12.55.04.png
    Fotó: TV2

    Feleség lett a Next Top Model Hungary korábbi versenyzője, Szaniszló Kitti. A 23 éves modell-jelölt kezét július elején, a Balatonon kérte meg vele egykorú kedvese, Matuz Ádám fotós, ám a lánybúcsút még az azt megelőző héten megtartotta a menyasszony.

    Igen, elsősorban Mi házasok szerettünk volna lenni, az eljegyzés csak ráadás

    – árulta el egy erről érdeklődő komment válaszában Szaniszló.

    A fiatalok a jelek szerint nem vártak sokat az oltár elé vonulással,  az ara a hétvégén Instagram oldalán, egy fotó- és videóválogatással számolt be házasságuk örömhíréről követőinek. A bejegyzésből kiderült, Ruszó Tibi, az X-Faktor korábbi nyertese szórakoztatta a násznépet a meghitt, kültéri esküvőn, ahol a menyasszony két csinos ruhát is viselt. Követői, köztük Schobert Lara is sok boldogságot kívántak a poszt alatt az ifjú párnak.

  • A hírt megosztotta benti párjával is, majd úgy döntött, állapotosan is folytatja a játékot.

    Képernyőfotó 2024-07-21 - 14.08.02.png
    Fotó: RTL

    A ValóVilág magyarországi története során példátlan esemény történt: most először esett teherbe a műsoridő alatt egy játékos, VV Reni. A jelenleg is futó 12. évad szereplője a beköltözés után szinte rögtön új partnerre lelt VV Geri személyében, a fiatalok pedig hamarosan szülői örömök elé nézhetnek, mint kiderült ugyanis, a 22 éves lány gyermeket vár.

    Reni rosszulléteit indokló sejtése mostanra bizonyosságot nyert, a szereplő állapotát vérvizsgálat igazolta. A hírt villabeli kedvesével, VV Gerivel is megosztotta, majd ezt követően Reni úgy döntött, saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében is folytatja a műsort.

    Az RTL kiemelte, a műsor készítői az egészségügyi teammel együtt kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségügyi állapotára, akinek bármikor lehetősége van egészségügyi és pszichológiai segítséget igénybe venni.  

    Sandbox Miniapp

  • Régen lányos apaként el tudta volna képzelni magát, ma már tudja, nem szeretne gyereket.

    ByeAlex fontos dologra döbbent rá a közelmúltban: nem szeretne gyermeket vállalni. Az énekes erről a SopronFesten mesélt, felidézve, régen lányos apukaként el tudta volna magát képzelni, de már megváltozott a véleménye.

    „Rájöttem, hogy nem vágyom családra. Az, hogy azt mondtam, hogy el tudok képzelni gyerekeket, még abban az időszakban lehetett, amikor azt gondoltam, hogy az a helyes, ha elfogadom azt, hogy kell gyerek, mert minden nő olyan férfire vágyik, akinek bejön az, hogy gyerek, meg család” – kezdte az X-Faktor korábbi mentora, hozzátéve: a gyerekvállalás olyan, amit vagy tökéletesen lehet csinálni, vagy sehogy, ő pedig úgy érzi, utóbbiba kevesebb a kockázat. Még ha ez azzal is járt, hogy több kapcsolata is emiatt ért véget. 

    És akkor még nem tudtam, hogy miért van ez, de valójában azért, mert én nem érzem ezt a dolgot. Az egyik utóbbi kapcsolatom is ilyen volt, hogy a gyerek volt az egyik kardinális kérdés, és akkor mindig mondtam, hogy jó, persze szeretnék én is, hogyne, jó lenne egy lány gyerek, mert imádnám, hogyha kislányom lenne, de valójában nem imádnám. Szerintem nem vagyok erre alkalmas, sőt teljesen alkalmatlan vagyok.

    Az idén 40 éves énekes jelenleg boldog modell párja, Benjamina mellett, nemrég pedig egy kiscicát is örökbe fogadtak. Ennek ellenére félelmetes érzésnek tartja, hogy olyan sokáig kell gondoskodnia valamiről. 

    „Nagyon szeretem a macskákat, de már az első este azt gondoltam, hogy minek hoztam ezt a macskát, mert most mi lesz, itt lesz örökre velünk? És épp ma kérdeztem Jaminát, hogy te el tudod képzelni, hogy mondjuk 40 éves leszel, amikor ez a macska meghal? Amire ő mondta, hogy el, és ha olyan sokáig velünk lesz a cica, az csodálatos. Én pedig azt gondolom, hogy ez szörnyű, számomra ez ijesztő.”

    (24.hu)

  • Szívesen kialakítanának Magyarország mellett egy másik európai bázist is.

    Ördög Nóra és családja imádnak utazni, férjével és gyermekeikkel már valamennyi kontinensen megfordultak már.

    Épp ezért nem meglepő, hogy a műsorvezető nemrég arról beszélt, eljátszottak már  a gondolattal, hogy Magyarország mellett legyen egy külföldi bázisuk is, ahová bármikor elszökhetnek – erre a nyilatkozatra kérdezett most rá a tévésnél a femcafé a friss interjújában.

    „Én azért szeretem kimondani az ilyen távlati terveimet, vágyaimat, és egy interjúban valóban elhangzott, hogy nagyon jó lenne egy másik országban esetleg, de Európán belül maradva kialakítani egy bázist, mert valahogy azt érzem, hogy ha ezek így kimondódnak, ezek a vágyálmok, akkor előbb-utóbb mi magunk is közelebb kerülünk ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk” – kezdte a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: 

    „Még nincs semmi konkrétum egyébként, ez csak egy érzés, ez csak egy következő távlati terv. De azzal, hogy ezt sokszor elmondom és elkezdtem beleültetni az emberek fejébe, remélem, hogy közel tudok hozzá kerülni."