Elemér
0 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Harry herceg és Meghan Markle első gyermekük születésénél a végsőkig vártak azzal, hogy elárulják milyen nemű lesz az újszülött. Ez most sincs másként, ezért egyelőre még csak találgatni lehet a gyermek nemével kapcsolatban, de a rajongók nem bírnak magukkal, ezért folyamatosan keresik a bizonyítékokat és a rejtett utalásokat. 

  meghanésharry.png
  Fotó: Access / youtube

  Legutóbbi nyilvános szereplésük alkalmával Meghan egy rózsaszín gyémántgyűrűt viselt, ennyi pedig pont elég is volt ahhoz, hogy elinduljon a pletyka,

  miszerint biztosan kislányt hord a szíve alatt. 

  (via: Cosmopolitan)

 • Igazi cukiságot sikerült lefotóznia egy Yan Hidayat nevű fényképésznek Indonéziában. Nem tudni miért, és azt sem, hogy hogyan, de a fotók miatt biztosak lehetünk benne, hogy ez a levelibéka taxinak használt egy sarkantyús teknőst.

  Mindez nem csak a béka elégedett mosolya miatt vicces, hanem azért is, mert a képen látható teki jóval lassabb, mint boldog potyautasa.

 • Rob Tanchum zenész most arról a pillanatról írt egy számot, amikor találkozott Mary-Kate és Ashley Olsennel egy hajókiránduláson. Tanchum ekkor 8 éves volt, mint a dalszövegből kiderült. De a találkozás minden egyes apró részlete meg lett énekelve. Például, hogy az ikerpár 6 ujja érintette meg, amit akkor észre sem vett.

  De azt biztosan tudta, hogy fogalma sincs, melyikük Ashley és melyikük Mary-Kate. 

  A zenetörténeti mérföldkövet itt lehet megtekinteni:

 • Ki ez az Nber?!?!

  A tegnapi nap folyamán premierezett Zsozeatya és Pixa közös száma, ami jó gyorsan a felkapottak közé esett be, méghozzá nem is akármilyen helyre.

  De engedjük is el ezt, mert annyira szürreális az egész, hogy szinte vissza is repülhet az ember a 2011-es évbe, amikor Fluorral megcsinálták a Halendát.

  Ha valakinek hiányzott már a jó öreg Pixa és Zsozeatya által fűszerezett stílus, akkor 

  itt az idő a hangerőt feltekerni.

  Jelenleg a második a felkapottak listájában.

  Képernyőfotó 2021-02-28 - 11.32.12.png