Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A házaspár az utazást, a szállást és az étkezés is fizette, ráadásul egy teljes körű biztosítást is kötöttek a szerencsés férfinak.

    Polgár Árpád és Polgár Tünde közös YouTube-csatornája, a Polgar net egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A házaspár heti rendszerességgel jelentkezik új tartalommal, legutóbbi videójuk azonban több szempontból is kitűnik a többi közül. Az ugyanis nem a műkereskedő és neje tanácsairól vagy az amerikai életéről – 2003 óta ingáznak Florida és Magyarország között –, de nem is az utazásaik egyikéről szól, hanem arról, hogy valóra váltották egyik követőjük álmát.

    A Polgár-házaspár tavaly úgy döntött, ha elérik a 150 ezer feliratkozót, akkor az egyik szerencsés rajongójukat megajándékozzák. Ezt a számot év vége fel el is érték, melynek apropójából pár hónappal ezelőtt meg is történt a sorsolás. A játékot egy Zoltán nevű férfi nyerte meg, akinek Polgárék drága ajándékot szántak: ők állták a férfi élete első nyaralását. 

    Zoltán Zakynthosz, Madrid, Barcelona és a Costa Brava, Róma, a török Riviéra és egy olasz körutazás közül választott. Végül az utolsó mellett döntött. A házaspár az utazást, a szállást és az étkezést is fizette, ráadásul egy teljes körű biztosítást is kötöttek a férfinak, aki hosszú évek óta külföldön dolgozik. Előbb Németországban, majd Ausztriában vállalt munkát, nyaralni azonban nem volt lehetősége,  gyerekkorában pedig álmodni sem mert erről.

    Én egy szegény családból származom, persze most sem vagyok gazdag, de már máshogy tekintek erre, nem csak anyagi szempontból. Van egy bátyám és két nővérem, így amit szerettünk volna, mindent megteremtettünk magunknak, annak ellenére, hogy szegények voltunk

     – árulta el a férfi, aki nagyon hálás a Polgár-házaspárnak.

    „Most ez furcsán hangzik, így hogy ezt nyertem, de én örülök, hogy megismertelek titeket, és szívem szerint én magam fizetném ki ezt az utazást. Tudom, hogy ez volt a nyeremény, de mégis nagyon furcsa érzés, hogy kapok egy ilyen nagy értékű ajándékot, mert nekem ez egy nagy dolog, és nem is várnám el, hogy ezt nekem kifizessétek” – magyarázta Zoltán, akit Polgár Árpád hamar kijavított.

    Én fizetem, úgyhogy az árak ne befolyásoljanak. Szerintem ezen most lépj túl, és csak azzal törődj, hogy melyik hely tetszik a legjobban, hova mennél a legszívesebben.

    Nemrég a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán is hasonlóan cselekedett. Az egykori Nagy Ő sok követőjének váltotta már valóra az álmát, de úgy vélte, Damu Roland lányának is szeretne segíteni, aki neki köszönhetően életében először tapasztalhatta meg, milyen is egy nyaralás.

    (via Metropol)

  • Ábel első fesztiváljáról videó is készült.

    Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi első közös gyermeke, Ábel csak szeptemberben lesz egyéves, de már túl is van élete első fesztiválélményén. Az énekes és felesége eddig sem riadtak vissza attól, hogy a kisfiút olyan helyekre is magukkal vigyék, ahová a legtöbb szülő a gyermeke első hónapjaiban nem jut el. Ezekről a kalandokról a közösségi oldalaikon is beszámolnak, a picivel külföldön is jártak már.

    Legutóbb a Paloznaki Jazzpikniken, a jazz, a funk, a pop és a soul találkozásának fesztiválján kapcsolódtak ki, amelyet a paloznaki szőlőhegy oldalában szoktak tartani. A büszke édesapáról és gyermekéről egy videó is készült, miközben együtt táncoltak.

    Első fesztiválozás életem értelmével #jazzpiknik

    – írta a felvételhez Puskás-Dallos Peti.

  • Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Földes Eszter és Lovasi András csaknem tíz együtt töltött év után elválnak egymástól. A Kispál és a Borz énekese és a színésznő 2015 augusztusában kötötték össze életüket, s bár nem találták meg könnyen a közös hangot, kapcsolatukat különlegesnek tartották. Szerelmük gyümölcseként egy kisfiuk született 2018-ban, akinek az Álmos Fülöp nevet választották.

    A válásról egyik fél sem kívánt nyilatkozni, ám a híresztelések szerint hűtlenség állhat a szakítás hátterében. A színésznő mindenesetre a közösségi oldalára posztolt bejegyzései alapján nem kesereg. Azt követően, hogy bejelentették Lovasival, hogy válnak, külföldre utazott, de tetoválást is csináltatott. Az elmúlt napokban a hajszínét is megváltoztatta: szőke tincsei rezes-vörös árnyalatúak lettek.

    Az Instagramon egy videó is megtekinthető a szinkronszínésznő új hajszínéről. 

    Földes Eszter a videót a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében megosztva néhány hashtaggel egészítette ki: a #newcolor és a #newlife kiírások arra utalnak, hogy igyekszik maga mögött hagyni a múltat. A színésznő ráadásul aSztárboxcímű műsort is elvállalta.

  • A 62 éves színész maga terjesztette fel az ötletet.

    Látványos záróműsorral érhet véget a 2024-es párizsi olimpia, ráadásul úgy tűnik, erről többek között Tom Cruise fog gondoskodni. A TMZ úgy értesült, egy kaszkadőrjelenetet ad majd elő az akcióhős az augusztus 11-ei eseményen, egészen pontosan „átviszi” az olimpiai zászlót a következő házigazdához, Los Angelesbe.

    A 62 éves filmsztárt először a Stade de France tetejéről eresztik majd le élőben, hogy megszerezze a lobogót, amit aztán egy előre leforgatott, nagyjából kétperces snittben repülőztet át az Egyesült Államokba. Érkezése sem lesz mindennapi, ejtőernyővel ugrik majd ki a gépből, és a Hollywood felirat alatt ér földet, ahol olimpikonoknak fogja átadni az ötkarikás zászlót. Ezeket a jelenetetek állítólag még márciusban fel is vették, ám a francia rész előkészítése jelenleg is zajlik, és könnyen lehet, hogy logisztikai és biztonsági okokból végül nem Cruise, hanem egy dublőre fog szerepelni.

    A lap úgy tudja, hogy a nemrég francia lovaggá ütött színész kereste fel a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot a produkció ötletével, szerette volna ugyanis, ha összeköthetik valamivel a két olimpiát.