Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1197778974
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A Vasember-filmek színésznője levetkőzött és aranyszínű testporral borította be magát a James Bond: Goldfinger ihlette meztelen fotózáshoz az 50. születésnapja tiszteletére.

  „Csak annyit tudok, hogy aranyszínűre festenek, és hogy meztelennek kell lennem. Annyira jól érzem magam 50 éves koromban, és ez a fotózás ezt az energia- és optimizmusérzetet hivatott kifejezni, amiben élek" - mondta Paltrow a fotózáson a sajtóközlemény szerint. Andrew Yee fotós készítette a lenyűgöző képeket, míg Lottie sztár sminkesnek az volt a feladata, hogy Paltrowt egy „arany istennővé” változtassa. A színésznőről készült képeket itt tudja megtekinteni:

  via (Page Six)

 • Egy 60 éves apukát mindössze negyvennek néznek a napiszintű edzőtermi edzéseinek és az egészséges étrendjének köszönhetően. Perry Higleynek olyan acél hasizmai vannak, amelyek simán vetekedhetnek olyan testépítő legendákkal, mint Arnold Schwarzenegger. Higley, a hétgyermekes apuka a húszas évei elején kezdett el edzőterembe járni, és szintén ekkor kezdett el a testépítéssel komolyabban foglalkozni. Ezzel együtt az Essex-i Chelmsfordból származó Perry tiszta étrendet vezetett be, amelyekhez már évtizedek óta ragaszkodik, és amiről a világért sem térne le. Az edzés közbeni képeit itt tudja megtekinteni:

 • James Smith igazi művész, aki nem papír ceruzával, hanem biciklivel és GPS-el alkot. A 37 éves férfi ugyanis kerékpárjával járja London utcáit, méghozzá olyan útvonalon, ami a végén valamilyen figurát fog kiadni. James akkor állt elő az ötlettel, amikor unatkozni kezdett a bezárások alatt, ezért elkezdte megtervezni a rajzos útvonalakat.  Azóta már készített halat, kutyát, macskát, sárkányt is, ami két óra tizenöt percébe, és 37 kilométerébe került.

 • Brangelina után csak Bratajkowski?

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Brad Pitt és Emily Ratajkowski néhányszor ugyan már jártak együtt, -erősítették meg források a Page Sixnek- viszont a duó hivatalosan látszólag még nincs együtt. A világhálón olyan találgatások kaptak szárnyra, hogy Pitt és Ratajkowski között titokban mintha mélyebb kötelék lenne kialakulóban. A szupermodell, aki a hónap elején adta be a válókeresetet elhidegült férjétől, Sebastian Bear-McClardtól, könnyen lehetséges, hogy ezúttal a színészt szemelte ki magának.

  Egy a helyzetet ismerő hollywoodi bennfentes azonban a lapnak azt nyilatkozta a párról, hogy „az emberek már egy ideje spekulálnak róluk, hiszen Brad már régóta nem randizgat senkivel. Őket viszont már többször látták együtt.” A forrás megjegyzi, hogy a kapcsolatot még biztosra nem tudja állítani, de rövidesen még több hírrel fog jelentkezni.