Koronavírus adatok

2021. dec. 09.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Natália
-2 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mai nappal ismét belevethetik magukat Carrie, Miranda és Charlotte életébe a Szex és New York rajongói, ugyanis elstartolt az ikonikus sorozat folytatása, ami az És egyszer csak…címet kapta.

  image001

  Az első két epizód magyar felirattal már megtekinthető az HBO GO-n.

  https://hbogo.hu/sorozatok/es-egyszer-csak/1-evad

 • A 29 éves Gara Sullivan részegen ment haza az egyik este, majd úgy döntött, hogy a padlón fog aludni a 3 éves pucér tengerimalacával.

  Másnap arra lett figyelmes, hogy a haja nem pont úgy áll, ahogy kéne. Mint kiderült, a tettes nem volt más, mint kis rágcsáló kedvence, aki éjszakai nasiként megkóstolta gazdája haját.

  A fodrászként dolgozó Gara másokkal is megosztotta szokatlan történetét, sokan pedig azzal kezdtek el poénkodni, hogy Dixie (a tengerimalac) biztos féltékeny lett a hajkoronájára, és ezért rabolt rá, míg ő teljesen kiütve aludt.

 • Se előre, se hátrafelé menni nem tudtak.

  Futótűzként terjed TikTokon a videó, mely egy brüsszeli, négyágú kereszteződést mutat be, ahol teljes káosz tört ki a közlekedésben – három különböző irányból ugyanis egyszerre értek oda a villamosok, melyek teljesen elzárták egymás útját, egy szabályos háromszöget alkotva a kereszteződésben – ahonnan aztán moccanni sem tudtak.

  Egy helyi lap információ szerint az eset még november 26-án pénteken történhetett. A brüsszeli tömegközlekedési központ (MIVB) tájékoztatása szerint a problémát egy a felvételen nem látható karbantartó jármű meghibásodása okozta, mely miatt reggel öt óra környékén teljesen leállt a forgalom a hármas és a hetes villamosok vonalain, amint azonban a járművet felszabadították a villamosok is tovább haladhattak.

 • Elérkezett az idő a cserére.

  Rubint Réka az elmúlt években megszámlálhatatlan mennyiségű kritikát kapott már amiatt, mert felvállalta, hogy szülés után megcsináltatta a melleit – szerinte azonban nincs ebben semmi különös, ez is ő. Most azonban ismét kés alá kellett feküdnie, hiszen tíz év után egészségügyi okokból mindenképp ki kell cserélni az implantátumokat.

  Korábban megkaptam a “műnő” jelzőt, mert vállaltam, hogy a szülést követően meg lett plasztikázva a mellem. Vállaltam, mert ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy épp olyan testrész, amit életmóddal nem, vagy kevésbé lehet korrigálni, növelni vagy szebbè tenni.

  Nos! 10 év után elérkezett a csere ideje és tegnap délután sikeresen meg is történt. A korábbi implantátummal nem volt semmiféle problémám, az eltelt idő miatt volt időszerű a csere

  – írta posztjában a fitneszkirálynő, akit férje, Schobert Norbi is elkísért a beavatkozásra.