Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazi szőke szépséggé cseperedett.

  Talán nincs is olyan ember, aki ne látta – de legalábbis ne hallott – volna már A kör című 2002-es amerikai horrorfilmről. A főgonoszt, Samara Morgant alakító Daveigh Chase karaktere igazi ikon lett a horrorkultúrában, a forgatások alatt még csak 11 éves kislány azonban hamarosan már a 32. születésnapján ünnepli – így nem csoda, hogy minden bizonnyal sokan már fel sem ismernék.

  Daveigh A kör mellett olyan többszörösen díjazott filmekben szerepelt még, mint pl. A Donnie Darko, de a Lilo & Stich című mesefilm egyik főszereplőjének is ő adta a hangját. A 31 éves színésznő manapság már nem vállal nagyszabású színészmunkákat, utolsó szerepét 2016-ban vállalta, akkor az American Romance című horrorban szerepelt.

 • Vezetés közben sem engedi el a csöppség kezét.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, április közepén megszületett Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra első közös gyermeke, aki a Kamilla nevet kapta. A családot elárasztotta a szeretet, mely természetesen a mai napig is kitart – erről árulkodik az a videó is, melyet nemrégiben Dóri töltött fel az Instgram-oldalára. 

  Elolvadok tőlük, esküszöm

  – írta poszthoz az újdonsült anyuka, aki a hátsó ülésről szemlézte a történteket.