Csongor
0 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már rengeteg mindennek van saját napja, miért is maradna ki a pacsizás?!

  pacsi.png
  Fotó: youtube

  A pacsi, leszámítva a jelen időszakot, olyan pozitivitással tölti el az embert, mint a csokoládé, sőt talán még többet is jelent. A pacsi az elismerés, a gratuláció, és a pozitívitás kimutatásának egyik legfőbb mozzanata, a sportban, munkában és persze a hétköznapokban. Az NBA sem hagyhatta ki az ünnepet, meg is osztottak egy rövid kis videót a hivatalos Facebook-oldalukon, pár meg nem valósult pacsiról. Láthatjuk, hogy nem mindig jön össze a kért pacsi, de 

  a játékosok szemfülesen megoldják, és maguknak adnak egy vigasz pacsit, hogy mégse legyen annyira ciki a hoppon maradás pillanata.

  Emlékezzünk vissza az Így jártam anyátokkal Barney karakterének legendás pacsijaira, aki órákig képes volt fenn tartani a kezét, amíg valaki meg nem szánta egy szánalom pacsival. Mindenkinek utólagosan is boldog pacsi világnapot kívánunk.

 • Katy Perry egyértelműen arról híres, hogy bármilyen külsőt magára ölthet, azt magabiztosan tudja viselni. Az énekesnő jelenleg az American Idol műsorban zsűrizik, ahol minden héten máshogy néz ki. Pár napja például egy hosszú sötétbarna parókát kapott, amit aztán Instagram-követőivel is megosztott, akik nem győzték dicsérni a kommentszekcióban.

  Egyedül az énekesnő férjét(?) nem nyűgözte le a látvány, aki csak ennyit írt a kép alá:

  Bébi, kifogytunk a zabtejből.

  Lehet, hogy csak az elhíresült reggeli rutinjához hiányzott egy hozzávaló, de úgy tűnik, a hírességek 2021-ben már a bevásárlólistát is Instagram-kommentekben beszélik meg.

  (Forrás: Indy100)

 • Az idén, március óta 25 éves Resident Evil-sorozat és a horrorjáték rajongóinak körében bombaként robbant a hír, hogy Oculus Quest 2 virtuálisvalóság-eszközre bejelentették a Resident Evil 4-et, amelyre sokan mint a sorozat egyik legjobb epizódjára tekintenek.

  A Resident Evil 4 VR-feldolgozása a szériát kiadó Capcom, az Oculusokat gyártó Facebook és a független Armature stúdió közötti együttműködés lesz. Noha a Capcom eddig nem árult el túl sok részletet, egy trailert már megosztottak, amelyben láthatjuk, hogy néz majd ki a negyedik horrorkaland virtuálisvalóság-verziója, amelyben ezúttal külső nézet helyett „FPS” módból,

  a főhős szemszögéből

   láthatjuk az eseményeket.

  A Capcom egy Resident Evil prezentáció során jelentette be különböző híreit, amelyek többek között a már nagyon várt, hagyományos konzolokra megjelenő Resident Evil Village új trailere is szerepelt. Ami a Resident Evil 4 VR-t illeti: az Oculus és a Facebook Reality Labs április 21-én fog többet elárulni a játékról, amikor a Facebook saját VR-bemutatót tart a Quest számára. 

  Bejáratott út

  A Resident Evil sorozat már egyszer kipróbálta a VR-t: a 2017-es FPS nézetű Resident Evil 7-et (amely nemrég jelent meg ingyen a Stadia Pro előfizetői számára) PlayStation VR-ra jelent me, és hatalmas sikert aratott a Sony VR sisakját birtokló gamerek körében. Ebből a nézetből a játék újabb magaslatokra emelte

  az egyébként sem csekély félelemfaktort.

  Sajnos a PlayStation VR felett az új konzolgeneráció elérkeztével már kicsit eljárt az idő, az Oculus Quest 2 viszont nem olyan régen jelent meg, így remek időzítéssel hozza ki most a Capcom erre a platformra ennek a remek, klasszikus horrorjátéknak a grafikailag is megújult változatát.

  A Facebook által fejlesztett Questekre egyébként eddig nem jelentek meg horrorjátékok, és az sem világos, hogy a Resident Evil 4 az első Questen is tiszteletét teszi-e. Az Oculus arra törekedett a múltban, hogy a Quest játékok kompatibilisek legyenek mindkét VR-eszközzel, így van rá esély, hogy az első Quest tulajdonosai sem maradnak ki ebből a kalandból. További részleteket majd április 21-én tudhatunk meg erről a játékról.

  Resident Evil 4-es érdekesség még, hogy folyamatosan készül egy, az eredeti játék rajongói által finanszírozott remaster rész, amely a modern kor igényeinek megfelelő grafikával vértezi fel ezt a hatalmas klasszikust.

 • giphy (53).gif
  Fotó: giphy.com

  Big Ed, aki a nálunk is vetített, Három hónap jegyesség című realitysorozat nyak nélküli gavallérja, újra szingli. Ez az a műsor, amiben jól kinéző fiatalok, akik szegényebb országokból származnak, adnak lejjebb az igényeikből az amerikai letelepedési vízumért, bocsánat, az igaz szerelemért.

  Big Ednek sajnos nem sikerült rátalálnia az igazira az előző szériákban. Érthető okokból: ő volt az, aki borotvát nyomott a barátnője kezébe, hogy megszabaduljon a lábszőrétől, miközben ő maga majonézzel tartja karban a saját frizuráját. 

  Ha valakinek még így sem lenne ismerős, itt van róla egy kép, amin úgy néz ki, mint egy hatalmas citrom: 

  Most egy új spin-offban, a 90 day: The Single Life-ban ismét kilép a nagyvilágba, hogy megtalálja a szerelmet, miután kiderült, hogy az elmút időben nem falta nyakra-főre a hölgyeket. Ezúttal azonban inkább a helyi pályán mozog az eddig megismert internacionális közeg helyett. Több-kevesebb sikerrel. 

  Ebben a videóban például a világ legkellemetlenebb csókbepróbálkozását produkálta: 

  De aztán addig nyakaskodott, hogy a legutóbbi részben csak elcsattant végre egy szenvedélyesnek kevésbé mondható csók is, ami legalább kellemetlenül sokáig tart: