Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1211247205
  Fotó: Manny Carabel / Getty Images Hungary

  Lassan mindenki szuperhősködik Hollywoodban, és előbb-utóbb feltűnik egy DC- vagy egy Marvel-filmben, esetleg sorozatban, vagy igazából bármiben, ami szuperhősökről szól. Emily Blunt viszont határozottan elzárkózott a lehetőségtől, mert egyszerűen nem szereti a műfajt. Ezt ecsetelte hosszasan a Howard Stern Show-ban:

  Nem arról van szó, hogy lenézem. … Imádom a Vasembert, amikor felajánlották, hogy legyek én a Fekete Özvegy, akkor odáig voltam a Vasemberért. Szerettem volna Robert Dwoney Jr.-ral dolgozni. Csodás lett volna. De nem tudom, hogy a szuperhősök nekem valók-e. Nem az én világom. Nem szeretem őket. Tényleg nem.

  Emellett pedig egy kicsit már ő is unja, hogy a csapból is a szuperemberek folynak. 

  Kifújt. Szerintem eléggé el vagyunk árasztva velük. Nemcsak a filmekkel, de a végtelen számú tévéműsorral is. 

  Azért gyorsan hozzátette, hogy ha valaki nagyon nagyon menőt kéne eljátszania, és nagyon érdekelné a karakter, akkor lehet, hogy nem lenne ellenére, de azért nem álmodozik ilyen szerepről. 

  Általában nem versenyzek a szuperhős filmekért. Kicsit hidegen hagynak. Nem tudom megmagyarázni. Nem tudok belemenni. 

  (via: HuffPost)

 • Öt emeletet zuhant egy macska Chicagóban csütörtökön, miután kiugrott egy égő házból. 

  A tűzoltók már oltották a épületet, amikor az egyik betört ablaknál egyszer csak egy fekete macska bukkant fel. Némi tétovázás után az állat úgy döntött, hogy a zuhanást választja, mint hogy bennégjen és ugrott: 

  A macska szerencsésen ért földet, mivel az épület mellett található fal helyett a fűre esett. Ott a zuhanás után még pattant is egyet, aztán bemenekült a közelben parkoló autó alá. 

  Az állat egy ideig ott gyűjtött erőt és csak néhány perccel később jött elő. A tűzoltók szerint az állat sérülések nélkül megúszta az incidenst. 

  Macska.png
 • GettyImages-1204840007
  Fotó: BG028/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Sophie Turner és Joe Jonas gyereke tavaly júliusban született, és a pár nagyon odafigyel arra, hogy ne osszanak meg róla képet, és mindenáron megóvják a nyilvánosságtól. Egy fotós mégis lekapta őket, amin a színésznő, érthető okokból eléggé kiakadt. 

  Instagram-sztorijában pedig hosszan ecsetelte, hogy nem szeretnének semmilyen képet nyilvánosságra hozni a kislányról. 

  Rosszul vagyok tőle, undorítónak tartom az egészet, és arra kérek mindenkit tisztelettel, hogy ne kövessenek minket, ne próbáljon képeket csinálni a lányunkról, és főleg ne jelentesse meg őket.

  A videó tanúsága szerint eléggé felzaklatta az ügy. 

   (via: HuffPost)

 • Sokan elképzelték, és már több variáció is készült arra, hogy valójában mi történhet akkor, amikor a DJ-k a pultban állva pakolják a legveretősebb zenéket, jó ütemben dropolják a basszust, meg ilyenek. 

  Erre készült egy újabb kiváló munka a Coubon. 

  Íme, David Guetta SZELETEL!