Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tetőtől talpig rózsaszínben jelent meg vőlegénye dokumentumfilmjének premierjén Megan Fox, aki még a haját is átfestette az esemény kedvéért.

  Megjelent a Hulu streaming szolgáltatón Machine Gun Kelly dokumentumfilmje, Élet rózsaszínben címmel, ami a rocksztár karrierjét és magánéletét hivatott bemutatni rajongóinak. A premierre természetesen menyasszonya, Megan Fox is elkísérte az énekest, ahova mindketten stílusosan pinkben érkeztek. MGK egy ideje már ilyen színű frizurát visel, most pedig leendő felesége is csatlakozott hozzá, megszabadulva fekete tincseitől.

  A világosrózsaszín haj nem kicsit lepte meg az internetezőket, egy valamiben azonban teljesen egyetértettek: Fox lassan jobban hasonlít a Kardashian-klán leghíresebb tagjára, mint saját magára.

  „Komolyan azt hittem elsőre, hogy Kim az!”

  „Úgy érzem, Kim K inspirálja őt.”

  „Napról napra egyre inkább úgy néz ki, mint Kim″– érkeztek a hozzászólások tucatjai a JustJared posztja alá, míg mások azon tanakodtak, vajon hogy tud egy lépést is megtenni a filmsztár furcsa magassarkújában.

 • Azonnal az internet sztárja lett az a baseball szurkoló, aki úgy vágta körbe a mellszőrzetét, mintha bikini felső lenne rajta.

  Az Arkansas vs Auburn mérkőzés közvetítése közben bukkant fel a lelátón a lelkes drukker, akit egyébként Timnek hívnak. A szőrös bikinis férfit pedig rögtön megkedvelte az internet, akiről számtalan tweet született a meccs után.

 • Nem túlzás azt állitani, hogy Christopher Nolan 2005-ben a Batman: Kezdődik című filmjével a síron túlról hozta vissza a DC köpenyes igazságosztóját, miután a Batman és Robin megölte a brandet.

  Clooney után Christian Bale vette át Bruce Wayne szerepét, aki egészen a 2012-es Sötét Lovag: Felemelkedésig alakította a figurát.

  Bale hamarosan újabb képregényfilmben fog szerepelni, ugyanis ő alakítja Thor ellenfelét Gorrt, az istenölőt. Ennek kapcsán készítettek vele egy interjút, ahol felvetődött, hogy a jövőben visszatérne-e Batmanként.

   "Számomra az lenne a lényeges dolog, hogy Chris Nolan úgy dönt-e, hogy ismét csinálni akar egy Batman-filmet, és ha újra rám esne a választása, akkor igen, meggondolnám. Mindig is ez volt a megállapodás közöttünk. Azt mondtuk, hogy csak három filmet csinálunk, de aztán magamban úgy voltam vele, hogy csak Chrissel együtt állnék neki.” – mondta Bale.

 • Ryan Gosling és Margot Robbie után, most egy újabb ismert színész bukkant fel a Barbie forgatásán.

  Will Ferrelt is kiszúrták a jövőre érkező Barbie mozifilm forgatásán, amiben Margot Robbie és Ryan Gosling alakítják a főszereplőket, de számos másik sztár is megjelenik majd a meglehetősen furcsa filmnek ígérkező alkotásban.

  Azt nem tudni, hogy Ferrel kit fog alakítani, de ő sem hagyhatta ki a rózsaszín hacukát.