Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ey-DAghVEAAf7bd.png
  Fotó: twitter / TheRealKeean

  William Amos kanadai törvényhozó sétált be egy videókonferenciába úgy, ahogy a világra jött. A pandémiai miatt ők is otthonról dolgoznak, így történt a baleset. 

  Amos az eset után azonnal bocsánatot kért: 

  Nagyon szerencsétlen volt ez az eset. Véletlenül bekapcsolt a videó, amikor munkaruhába öltöztem át futás után. Szeretnék bocsánatot kérni a kollégáimtól a Képviselőházban, ezért az akaratlan balesetért. Nyilvánvaló, hogy ez nagy hiba volt, de nem fog többet előfordulni. 

  Szerencsére, mivel Amos nem beszélt a hívásban, a nyilvánosság nem láthatta az incidenst. Kollégái is megvédték, mivel őszintén megilletődött, mikor rájött, hogy mi történt. Majd felszólítottak mindenkit, hogy legyenek sokkal elővigyázatosabbak, ha kamera és mikrofon van a közelben. 

   (via: HuffPost)

 • GettyImages-876405740
  Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

  Demi Lovatonak nem tetszett, amit a joghurtozóban látott ezért hangot adott az aggodalmainak a közösségi médiában: 

  Iszonyatosan nehéznek tartom a joghurt vásárlást a The Bigg Chillben. El kell haladnod egy csomó cukormentes/egyéb diétás termék előtt, mielőtt odaérnél a kasszához. Csináljátok jobban, légyszi. 

  Majd egy külön hashtaget is elindított:  #DietCultureVultures, amit magyarra nagyjából úgy lehetne fordítani, hogy diéta kultúra keselyűk, ezzel valószínűleg arra utal, hogy a cégek a fogyokúrázókon keresztül próbálnak nyerészkedni. A cég is megszólalt az ügyben és személyesen üzentek az énekesnőnek, amiben elmagyarázták, hogy ez nem csak a diétázóknak szól, de többek között a cukorbetegeknek, lisztérzékenyeknek és vegánoknak is. 

  A kifogás nem hatotta meg Lovatot, továbbra is kötötte az ebet a karóhoz, hogy ez nagyon sértő azokra nézve, akiknek étkezési zavaraik vannak. 

  Nehéz az élet, ha az ember lánya csak egy kis fagyasztott joghurtot szeretne enni, na. 

  (via: Just Jared)

 • Még mindig tart a per Amber Heard és Johnny Depp között. A váláson már rég túl vannak, most azt kell eldönteni a bíróságnak, hogy Heard állításai igazak-e, hogy Depp tényleg bántalmazta-e volt feleségét. A színész a kezdetek óta azzal védekezik, hogy Heard össze-vissza hazudozik. Most megint kiadtak egy nyilatkozatot ezzel kapcsolatban. Az újdonság az üggyel kapcsolatban az, hogy anno a helyszínre kiérkező rendőrökön lévő testkamera rögzített mindent. A helyszínt és a Heard által elmondott állapotokat is. Az ügyvédek szerint a felvételen látottak nem tükrözik a színésznő által elmondottakat. Ezt felhasználva akarják megnyerni az ügyet, hogy Deppet ne ítéljék bűnösnek bántalmazásért.

  A nyilatkozat így szól:

  Amber Heard és barátai úgy írták le a házat, mint egy kaotikus és romokban heverő bűncselekmény helyszínét. De a rendőrség által frissen kiadott testkamera-felvételek szerint a penthouse szinte sértetlen állapotban volt. Tehát a vallomásuk egy gigantikus nagy hazugság.

  Hát a bíró majd eldönti.

  (Perezhilton)

 • giphy (19).gif
  Fotó: giphy.com

  Amikor online vásárolunk élelmiszereket, gyakran előfordulhat, hogy időközben elfogy egy termék, ezért valami más, helyettesítő terméket kapunk helyette.

  Ez pedig nem mindig okoz pozitív csalódást. 

  Kivéve egy Twitter-felhasználó esetében, aki almát rendelt, és egy iPhone SE készüléket kapott helyette.

  Csak összehasonlításként, a gyümölcs ottani ár szerint körülbelül 0,75-2,75 font között mozog, míg az említett telefon 409 fontba kerül. 

  Kiderült azonban, hogy nem arról van szó, hogy ennyire elnéztek valamit az egyik legnagyobb áruházlánc dolgozói. Többen is kaptak mostanában telefonokat egy promóció részeként, hogy így ösztönözzék az embereket az online bevásárlásra.

  (Forrás: Indy100)