Géza
1 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • spiderman 3.png
  Fotó: youtube

  A tegnapi nap folyamán már írtunk róla, hogy a Marvel-féle Pókember főhősei hogyan szívták a rajongók vérét az alcímmel. Hiszen mind a hárman kamucímeket raktak ki az Instagram-oldalukra, hogy ezzel is fokozzák az emberek izgalmát. Nem is kellett sokáig várniuk a rajongóknak, mivel magyar idő szerint tegnap este már kiderült a Pókember 3. részének hivatalos címe, ami nem más, mint: Spider-Man: No Way Home.

  Magyar fordításban: Pókember – Nincs Hazaút lehet majd talán a címe

  (majd a fordítók eldöntik).

  Kis érdekesség, hogy a cím leleplező videójában láthatunk egy táblát telis-tele címötletekkel, ezzel is jelzik az alkotók azt, amit a fanok átéltek az utóbbi időben a tippelgetésekkel. Látható a táblán jó néhány poén is és kikacsintás a jelenlegi Covid–19-helyzetre. De megjelenik a Reszkessetek, betörők angol címe is, a Home Alone, csak sajnos az lopásnak minősült volna a készítők részéről.

  Pókember Tábla.png
  Fotó: YouTube

  Az ízelítőt itt lehet megtekinteni:

  Érdekesség, hogy bosslogic már el is készítette az első fan art plakátját a filmhez:

 • GettyImages-1176437732
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  A Vanity Fair készített interjút a színésznővel, amelyben az alábbi kérdést is feltették neki:

  Mi az a tulajdonság, ami legjobban tetszik egy férfiban?

  Zendaya rögtön kijavította a kérdést:

  Ami a legjobban tetszik egy emberben… mit szóltok ehhez?

  Több se kellett az internet népének, az emberek rögtön elkezdtek spekulálni, vajon ez azt jelenti, hogy Zendaya igyekezett gendersemlegesen megválaszolni a kérdést, vagy így akart utalni arra, hogy nem csak a férfiakhoz vonzódik. 

  Egyelőre nem tudjuk a választ, de az biztos, hogy a Twitteren már a legnépszerűbb keresések között van a „Zendaya coming out”.

 • Az Igazság Ligája és a Snyder vágás történte lassan megérne egy önálló filmet, ám jó hírek is érkeztek DC háza tájáról, legalábbis várhatóan az lesz, hogy újabb szereplővel egészítik ki a hányattatott sorsú szuperhősöket, méghozzá a Blue Bettle, azaz a Kék Bogár lesz a legújabb tagja az elit csoportnak. Mindezt a The Wrap magazin adta hírül, akik arról is beszámoltak, hogy Angel Manuel Soto rendezi majd Blue Beetle kalandját, a forgatókönyv pedig Gareth Dunnet Alcocer keze munkája lesz, akiről a filmguruk biztosan tudják, hogy a legendás Sebhelyesarcúban működött közre.

 • A színésznőnek van egy webshopja, ami blog is egyben. Ez a The Goop. Itt már korábban is promózott olyan termékeket, amik egészségügyi szempontból minimum megkérdőjelezhetők voltak. Megesett, hogy egy nő nappalijában felrobbant egy intim gyertya. 

  Paltrow most nem az egyik hasonló termékével került a figyelem középpontjába, hanem azzal, hogy megalapozatlan dolgokat állított a koronavírussal kapcsolatban. A színésznő úgy érezte, hogy mivel átesett a fertőzésen, így megtapasztalta magán annak következményeit, hosszú távú maradványtüneteit, ezért az orvosával konzultálva elkezdett egy ketodiétát, amitől szerinte jobban lett. Állítása szerint erre bizonyítéka is van, hisz megfelelő kutatásokat végzett. 

  A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgáltató egyik professzora viszont kihangsúlyozta, hogy senki ne kövesse Paltrow példáját, inkább mindenki maradjon az általuk közölt, tudományosan alátámasztott útmutatások mellett. 

  (via 444, Guardian)