Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ennél rosszabb soha ne legyen, vallja.

  Pesák Ádámmal való szakítása óta ritkán enged betekintést a magánéletébe Janza Kata, ám most kivételt tett. A színésznő kapcsolata a nála 22 évvel fiatalabb színésszel öt együtt töltött év után 2022-ben futott zátonyra, amelyet Janza nehezen viselt. Pszichológushoz is járt, de nem csupán a szakítást kellett feldolgoznia, hanem azt is, hogy a színházban, a szerepeiben is történtek változások. Ahogy ő fogalmazott,a koránál fogva már nem lehetett a Disney-mesejátékok hercegnője. 

  Mostanra azonban úgy tűnik, túltette magát a korszakváltáson. Ezt az is bizonyítja, hogy újra rátalált a szerelem.

  Most éppen töretlen jókedvvel és derűvel ragyogok, tele energiával. Végre kerek az életem, boldog vagyok. Ennél rosszabb soha ne legyen

  – nyilatkozta a Best magazinnak Janza, akinek szavait az nlc.hu idézte.

  Most annyit mondhatok, hogy újból párkapcsolatban élek, de nem szeretnék erről többet mondani, nem szeretném soha többet a boldogságomat kitenni a kirakatba. Eddig megtettem, és nem sikerültek a kapcsolataim, most hallgatok

  – hangsúlyozta ki a színésznő.

 • 2024. március 11-én hétfőn, magyar idő szerint március 10-én éjszaka tartják a 96. Oscar-gálát a Los Angeles-i Dolby Színházban, ahol a 2023-as év legjobb filmjeit és filmeseit részesítik elismerésben. Azt már nyilvánosságra hozták, hogy kik vesznek részt az Oscar-szobrok átadásában, és az sem titok, hogy az amerikai filmakadémia díjátadó ceremóniájának házigazdája Jimmy Kimmel lesz, immár negyedik alkalommal. Arról azonban továbbra is mennek a találgatások, kik kapnak arany szobrocskát. 

  Sokak nagy felháborodására Margot Robbie biztosan nem kap díjat a Barbie című filmért, hiszen a legjobb női főszereplő kategóriájában nem jelölték. Ez nagy felháborodást keltett, még a színésznő kollégája, Ryan Gosling is kiakadt, jóllehet a színész a legjobb férfi főszereplő Oscarjának egyik várományosa.

  A nagy találgatások miatt a mesterséges intelligenciát is megkérdezték a lehetséges győztesekről. Az InStyle magazin szerint a 2024-es Oscar-gálán

  • A legjobb férfi főszereplő kategóriában Cillian Murphy (Oppenheimer),
  • a legjobb női főszereplő kategóriájában Emma Stone (Poor Things), 
  • a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában Robert Downey Jr. (Oppenheimer),
  • a legjobb női mellékszereplő kategóriájában Da'Vine Joy Randolph (Téli szünet),
  • a legjobb rendező kategóriájában Christopher Nolan (Oppenheimer),
  • a filmek közül pedig az Oppenheimer győzelme a legesélyesebb.
 • Baki ide vagy oda, az énekesnő ilyet is mer posztolni.

  Lady Gaga, azaz Stefani Germanotta az utóbbi időben – a rajongói legnagyobb örömére – egyre aktívabb az Instagram-oldalán. Az énekes-színésznő ráadásul azon felhasználók táborát erősíti a platformon, akik nem csupán a sztárság rózsaszín ködfelhőjéből jelentkeznek be. A szerkesztett felvételek mellett időnként kevésbé előnyös fotókat is megoszt magáról; így történt, hogy a rajongók már láthatták, hogyan néz ki otthona kényelmében, smink nélkül, de legfrissebb fotójával megint megpróbálja felülírni az Insta-világot.

  A Hold My Hand című dal előadója arcán j ókora grimasszal tudatta:

  Szépen rendbe szedtem magam csak azért, hogy aztán leöntsem a pólómat kávéval

  – írta az énekes-színésznő. Rajongói a frissen szőkített haja miatt arra gyanakodnak, hogy valamire nagyon készül, többen például új albumban reménykednek.

 • Videó.

  Rejtett tehetségét csillogtatta meg az Instagram-oldalán Bódi Sylvi, akinek ügyességét ha a vikingek nem is, de Jason Momoa biztosan megirigyelné.

  Az egykori modell arról posztolt videót követőinek a közösségi platformjára, hogyan dob célba egy baltával, s bár feltehetően nem sokan nézték volna ki belőle, de profi módjára, egyenesen a fa céltábla közepébe hajította az éles szerszámot. Ilyen videók az Aquaman sztárjáról is találhatók az interneten, egy ide kattintva is elérhető lesz.

  Bódi örömében fel is sikoltott, amikor meglátta a telitalálatot.

  Nem érzem, hogy a balta dobásnál a nőiességnek szempontnak kellene lennie... Álljon bele a kívánt helyre és kész!

  – jegyezte meg egyik kommentelőjének Bódi Sylvi, akinek videója ide kattintva tekinthető meg.