Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 185206053 4223301414381201 6622887755636078985 n
  Fotó: facebook / CHP - Oakland

  A 25 éves Param Sharmát a kaliforniai rendőrség büntette meg gondatlan vezetés miatt, miután bejelentést kaptak, hogy egy férfi vezets közben az autója hátsó ülésén ül. Amikor megállították, azért előre mászott és már onnan beszélt a rendőrökkel. 

   A férfi egy Teslát vezetett, viszont a cég jelenleg korlátozott számú tulajdonosnak engedélyezi az önvezető rendszer tesztelését. Azt még vizsgálja a rendőrség, hogy Sharma rendelkezik-e ilyen engedéllyel.

  Később Sharma azt mondta a riportereknek, hogy a hátsó ülésen lenni, miközben saját magát vezeti az autó, egyáltalán nem veszélyes és továbbra is így fog közlekedni. 

  CHP ARRESTS “BACKSEAT DRIVER” FOR RECKLESS DRIVING. - Oakland, CA The California Highway Patrol (CHP) today announced...

  Közzétette: CHP - Oakland – 2021. május 11., kedd

   (via: HuffPost)

 • A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Hungaroringen vett részt egy tesztvezetésen. Marco Rossi sofőrje a kétszeres Kamion-Európa-bajnok Kiss Norbert volt. 

  Az olasz szakvezető közösségi oldalán, magyarul megírt posztjában számolt be a különleges eseményről, ahol azt is bevallotta, hogy gyerekként neki és édesapjának is egy Ferrari vagy egy Lamborghini volt az álma, ám amikor felnő az ember és családot alapít, akkor már nem ez a prioritás a kapitány szerint. 

  A magyar válogatottal a nyári Európa-bajnokságra készülő tréner azt is megjegyezte: 

  játékosai közül sokan szeretik a gyors kocsikat, de ő mindig óvatosságra inti őket, mivel szerinte a futballistáknak a pályán kell gyorsnak lenniük.  

  A poszt végén egy jó tanácsot is adott játékosainak Marco Rossi: ha sebességre vágynak, inkább jöjjenek ki a Hungaroringre, ahol ugyanakkora biztonságban lehetnek majd, mint amennyire ő volt Kiss Norbert mellett. 

 • Képzelje el, hogy egy nap felébred, és teljesen máshogy beszél, mint azelőtt. Pontosan ez történt az ausztrál Angie Mcyennel, aki egy mandulaműtét után vette észre, hogy máshogy hangzik, amikor megszólal. Az ausztrál akcentusa helyett ír akcentusra váltott, de nem önszántából.

  Névtelen7.png
  Fotó: @angie.mcyen / tiktok

  Amikor felkereste orvosait, hogy nyugtassák meg, visszatérhet-e még az eredeti hangzása, és azt mondták neki, hogy ez egy nagyon ritka, de létező jelenség, ‘Foreign Accent Syndrome’-nak nevezik ami magyarul körülbelül annyit tesz, mint

  Külföldi Akcentus Szindróma.

  @angie.mcyen

  Day 2: I still can’t believe I woke up with an Irish accent yesterday. I’ve never been to Ireland. I grew up in Australia. My Aussie accent is gone

  ♬ original sound - angie.mcyen

  Általában akkor fordulhat elő, ha a betegnek valamilyen agyi sérülése van, és úgy végzik el rajta a mandulaműtétet.  Angie azóta napi rendszerességgel dokumentálja a tapasztalatait TikTokon. Végig kísérhetjük, ahogy ausztrál akcentusa napról napra halványul, amit szépen lassan az ír akcentus vált fel. Kommentekben gyakran írják neki, hogy biztos csak megjátssza az egészet a hírnév érdekében, de ezeket a vádakat erősen tagadja, és azt állítja, épp gyászolja elvesztett akcentusát.

  (Forrás: Indy100)

 • A színész szinte minden napra tartogat valami vicceset, legutóbb például Katy Perrynek készült egy igazán furcsa anyák napi köszöntéssel

  GettyImages-1164578138
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  Legújabb képén egy sziklán pózol, poncsóban. A képhez szellemesen csak ennyit fűzött:

  Ponch-bro

  Barátainak, volt és jelenlegi feleségének pedig több se kellett, rögtön beszóltak neki a szokatlan ruhadarabra. A sort Gwyneth Paltrow kezdte meg, aki valószínűleg nem értette a koncepciót, ezért kommentben csak ennyit kérdezett:

  Mi a célunk ezzel, csak hogy tisztázzuk?

  Erre Orlando volt felesége, Miranda Kerr egy egyetértő, nevető emojival válaszolt. Ezután pedig megérkezett Katy Perry is, akivel soha nem kímélik egymást a komment szekcióban:

  Bébi, kérlek vidd ki a kutyákat pisilni, én egy hívásban ragadtam.

  (Forrás: EOnline)