2024. július 6. 18:00
Anglia 2
Svájc 1
Düsseldorf Arena Negyeddöntő
2024. július 6. 21:00 ÉLŐ
Hollandia 2
Törökország 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Randinapot tartottak.

    Mióta kiderült, hogy válás helyett inkább a kapcsolatuk megmentésén dolgozott Kucsera Gábor és Tápai Szabina, ők lettek a hazai sztárvilág igazi álompárja. A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó, akik le sem tudnák tagadni boldogságukat, három közös gyermekük, Beni, Milla és Bella miatt is döntöttek a békülés mellett két év különélés után.

    Mint kiderült, a köztük lévő lángot azzal igyekeznek megőrizni, hogy romantikus randevúkat iktatnak be mindennapjaikba. Ráadásul nemrég ünnepelték a 11. házassági évfordulójukat, melynek apropójából újra kimondták a boldogító igent.

    A mi utunk, a mi történetünk. Hálás vagyok érted, @tapaiszabina !

    – olvasható a fotónál.

    Mint ismert, a házaspár néhány hónappal ezelőtt békült ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez.

  • A kétgyermekes édesanyát imádják a netezők.

    Kathleen Martinez az élénk rózsaszín, és egyben kihívó öltözékei miatt korábban rengeteg negatív kritikát kapott, de még ennél is többen voltak azok, akik a fejéhez vágták: belőle bizony sohasem lesz ügyvédnő. A 33 éves oregoni nő azonban rácáfolt a kétkedőkre: nem elég, hogy elvégezte a jogi iskolát, még saját ügyvédi irodát is nyitott, ahol a jelek szerint csak nők dolgoznak.

    Ahogy ő fogalmaz: Elle Woods, aDoktor Szöszicímű film főszereplőjének életét élheti, akit Reese Witherspoon formált meg, ám ez nem pusztán a véletlen műve. Martinez maga akarta, hogy így legyen, az ikonikus film ugyanis nagy hatással volt rá, jóllehet pink sportautója miatt sokszor nem veszik komolyan a bíróságon.

    Elle Woods az én vallásom, senki nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről

    – jelentette ki a nő, akit tanulmányai és gyakorlata során több férfi főnökétől is megkapta, hogy visszafogottabban kellene öltözködnie. 

    Az ügyvédi irodában, ahol előtte dolgoztam, a főnököm folyton megjegyzéseket tett a külsőmre. Egyszer egy zöld ruhát viseltem, amire azt mondták, addig nem tehetem be a lábam a bíróságra, amíg át nem öltözök. Végül abbamaradtam, és a bírónő imádta! Az első állásomból kirúgtak, mert nem voltam eléggé visszafogott, és kávét sem voltam hajlandó főzni. Úgyhogy saját ügyvédi irodát nyitottam, ahol mindenki azt viselhet, amit csak akar. A legjobb az egészben az, hogy a korábbi főnököm, aki kirúgott, beadta hozzánk a jelentkezését, de csak arra tudtam volna felvenni, hogy kávét főzzön

    – mesélte a kétgyermekes Martinez, akinek egyedi stílusa miatt a TikTokon is nagy sikere van.

     (via Mirror)

  • Tombol a nyár, de az énekesnő karácsonyi filmeket néz.

    Tóth Andi sosem titkolta, mennyire odáig van a karácsonyért; korábban még dalt is kiadott a szeretet ünnepéről. Az X-Faktor korábbi győztese, s idei évadának mentora akkora rajongó, hogy nyár közepén is karácsonyi filmeket néz. Erről árulkodik legalábbis az a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében erről mesélt követőinek.

    Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, amúgy 173 nap van karácsonyig. Ez a hetedik karácsonyi film volt, amit megnéztem az elmúlt két napban, és most töltöm épp a nyolcadikat. Még van kettő, amit meg akarok nézni a héten. Iszonyatosan várom a karácsonyt

    – árulta el Tóth Andi, akinek szavait a Liner idézte.

  • A TNT frontembere el tudja magát képzelni két-, háromgyermekes apukaként.

    Képernyőkép 2024-07-06 131609.png
    Fotó: TV2

    Elrepültek az évek, már hároméves Dobrády Ákos kisfia, Bende Mór. A TNT frontembere bármit képes lenne megtenni gyermekéért, s már az sem titok, hogy párjával nyitottak lennének a családbővítésre.

     Az énekes úgy véli, az apaság megváltoztatta őt.

    „Négy évvel ezelőtt találkoztam a párommal, akibe szerelmes vagyok. Ahogy a gyerekembe és a családba. Nagyon sokat tanít a gyerek meg a család is. Idézőjelben vagy nem idézőjelben:

    az énközpontúságomat szépen kezdi lefaragni, mert azért, lássuk be őszintén, én kisebbik gyerekként a családból, majd amivel foglalkozom, a környezetem azért dédelgetett, elkényeztetett, és szerettem azt gondolni, hogy mindenki hozzám kell hogy igazodjon, és én vagyok a világ közepe.

    Azért fogalmaztam így, hogy farigcsálom, mert egyik napról a másikra nem megy. Jövőre az 50-et töltöm be, de dolgozom rajta, van önreflexióm” – fejtette ki a minap a TV2 Mokka című műsorában Dobrády.

    „Úgy vagyunk vele, ahogy Bende érkezésével: ha jönni kell a kistesónak, akkor jönni fog. Persze, gondolkozunk, meg főleg azon, hogy az ember hogyan menedzseli az életét két, netalán három gyermekkel. El tudom magam képzelni két-, háromgyermekes apukaként. (...) 

    Ha ezt dobja a gép, akkor ez lesz, már csak azért is, mert a gyerekért mindenre képes az ember, mindenért képes lemondani. A napokban például volt egy Eb-mérkőzés, egy óriási rangadó. Kiöntöttem a sörömet, elhelyezkedtem a fotelben, és ellentmondást nem tűrően érkezett a fiam, hogy »veled alszom!«

    – mesélte az énekes.