2024. június 17. 15:00
Románia
Ukrajna
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Borbély Alexandra aranyos fotót posztolt családjáról.

    Hihetetlen, mennyire rohan az idő, hisz Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Franciska és Elza már másfél évesek is elmúltak. A Jászai Mari-díjas színészpár igyekszik magánéletét távol tartani a reflektorfénytől, de időnként bepillantást engednek az életükbe. Így történt ez apák napján is, Borbély a közösségi oldalán ugyanis egy elbűvölő képet osztott meg férjéről, amint a színész kislányait ölelve fekszik az ágyukon. A meghitt pillanatot ide kattintva tekintheti meg.

    Nagy Ervin korábban nyíltan beszélt arról is, hogy véleménye szerint mára jelentősen megváltoztak a férfiak világszerte a gyereknevelés tekintetében. Kiemelte, hogy számára a gyerekvállalás a szülők közös felelőssége, ezért nemcsak segít a párjának, hanem kiveszi a részét a család életéből is.

  • Az évad harci oroszlánjai, VV Valen és VV Ádám csaptak össze, de nem éppen úgy, mint a párbajt megelőző szóbokszon, ahol úgy bántak egymással, mint a hímes tojással.

    Vasárnap este került sor a ValóVilág tizenkettedik évadának harmadik párbajára, melynek keretein belül VV Ádám és VV Valen mérték össze népszerűségüket. A Puskás-Dallos Péter által vezetett adás rengeteg izgalmat tartogatott, főleg, hogy a legtöbben arra számítottak, hogy nagyon szoros lesz az állás, hiszen a villa két vezéregyénisége csapott össze, akik között bár nagy volt a tisztelet, mindketten hamar belátták, hogy nem férnek meg együtt tovább a valóságshow-ban.

    Akkor azonban, amikor a fantomképeket bemutatva kiderült, hogy az állás 79,27:20,73 százalék, egy pillanatra mindkét játékos olyan fejet vágott, mintha legalábbis kaptak volna egy nagy pofont. Ádám arcára ezt követően kiült, hogy elengedte az egészet, míg Valen úgy festett, mint akit szétfeszít az önbizalom. A 21 éves, mélyen vallásos szentesi fiatalembert aztán valóságos arculcsapásul érhette, amikor Puskás-Dallos Peti végül nem őt, hanem Ádit kiáltotta ki a férfias párbaj győzteseként. Az erről szóló videó ide kattintva tekinthető meg, de ha a teljes párbajt nézné inkább meg, itt megteheti.

    Azt követően, hogy Ádám visszatérhetett a villába, ahol a villalakók többsége kitörő örömmel fogadta őt, Valen a műsorvezető kérdésére elárulta: azzal a forgatókönyvvel is számolt, hogy számára ér véget itt a verseny, ezért annyira azért mégsem lepődött meg, de szorosabb eredményre számított. Mint mondta, nem is nagyon fog hiányozni neki semmi a villából, pedig a játék során egy tiszavirág-életű szerelmet is megélt. A szentesi fiatal legemlékezetesebb pillanatait alább láthatja.

  • Nehezére esett beszélni a témáról.

    Hamarosan debütál a TV2 Play legújabb műsora, amelyben Lékai-Kiss Ramóna kérdez majd a hazai sztároktól. A Titkok Ramónával című videós podcast első vendége Tóth Gabi lesz, aki az ígéretek szerint döbbenetes titkokat oszt majd meg a műsorvezetővel, amikről még soha sehol nem mesélt. Az énekesnő őszintén beszél a Krausz Gábortól való válásáról és az azt övező fájdalmas döntésekről.

    „Én úgy jöttem ide, hogy most olyan dolgokat mondok el, amit sehol nem mondtam el” – kezdte az énekesnő Gabi, majd egykori férjéről, Krausz Gáborról mesélt.

    „Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy én nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja.”

    (via Blikk)

  • GettyImages-2154015214
    Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

    Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly júliusban keltek egybe meghitt, családi körben a világhírű magyar modell szüleinek birtokán, Ceglédbercelen. A friss házasok egyik bejegyzésükben elárulták, terveznek egy nagyobb esküvőt is tartani majd Kaliforniában. 

    Los Angeles-i életük már nem is lehetne tökéletesebb, hollywoodi színész férjével életük legboldogabb korszakát élik. Ugyanakkor fontosnak tartja megőrizni azt, honnan is jött, ezért Magyarország mindig különleges helyet foglal majd el a szívében. A szupermodell pedig egy munkája kapcsán most újból visszatért hazánkba, aminek lelkes követői felettébb örültek.