Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kezdeti feszültségek után forró hangulat vált a luxusbörtönben, ugyanis kezdetét vette a „Villameló hete”, a villalakók pedig leosztották a csapataikat. Ezúttal a lányok egy erotikus táncprodukcióval örvendeztették meg a fiúkat, akik hozzáértő tekintettel figyelték a merész mozdulatokból és vizes elemekből álló show-t. A lányok erotikus produkciója után VV Noémi elárulta, hogy bár „van egy ribis énje”, most előjött a szégyenlős oldala.

  Tök gátlásos vagyok. Nyilván azért én is lány vagyok és bennem is megvan a szexi–, a vadmacska oldal, de nem így. Elfogadtam, hogy ez nekem így nem megy, ez nem én vagyok

  – mondta a villalakó.

  VV Valen a nem mindennapi produkció végén kihirdette a villasrácok döntését, vagyis hogy a legjobban VV Dorka tánca nyerte el a tetszésüket.

 • A versenyző szerint furcsa ennyire kívülről látnia magát.

  A fináléhoz közeleg a Next Top Model Hungary, már csak hat lány van versenyben – köztük Kouyaté Hawa Krisztina is. A 22 éves lány most a Ripostnak mesélt arról, mennyire várta már, hogy adásba kerüljön a műsor, illetve, hogy visszanézhesse az epizódokat.

  „Már amikor forgattuk is láttam, hogy ez egy sokkal színvonalasabb műsor lesz, mint mondjuk egy valóságshow, nyilván ezért is jelentkeztem. És emiatt nagyon vártam, hogy elkezdődjenek az adások, mert nagyon kíváncsi voltam.

  Egyébként érdekes visszanézni. Régóta gondolkoztam rajta, hogy vajon hogy nézhetek ki TV-ben, vagy úgy, ha mások videóznak, és nem én magamat, mint a TikTokon.

  De nekem nagyon tetszik, és nagyon furcsa olyan reakcióimat is látni, amik természetesen jönnek, de nem feltétlenül veszem észre őket a hétköznapokban” – árulta el a fiatal modellaspiráns, aki nem rejtette véka alá valódi érzelmeit a felvételek alatt sem.

  „Én úgy gondolom, hogy az adásokban 100%-osan önmagamat látom, és örülök neki, hogy ennek az őszinte és érzelmes lánynak mutatnak be. Én a való életben is ilyen vagyok. És úgy gondolom, hogy a segítőkészségem is átjön, még akkor is, ha ebben a műsorban ez inkább hátrány, mint előny. Úgyhogy én nagyon örülök annak, amit látok, és büszke is vagyok magamra.”

 • Fájdalommal gondol a napra, amikor már nem fog részt venni a fesztiválon.

  Már nem kell sokat várni arra, hogy hivatalosan is kezdetét vegye az idei buliszezon, ugyanis a nyár egyik első zenés fesztiválját, a Balaton Soundot  július 3. és 6. között rendezik meg Zamárdiban. Pumped Gabo szokásához híven ezúttal is izgatottan számol vissza kedvenc elektronikus zenei fesztiválja kezdetéig, ahol még 2015-ben őt is felfedezték. Közösségi oldalán ezúttal a néhány képet osztott meg tavalyról, melyekhez az alábbi sorokat fűzte:

  „Sajnos nagyon szentimentális ember vagyok. Tudom, egy nap hatalmas lesz a fájdalom, amikor többé nem megyünk a Balaton Soundra. Csak képek és videók maradnak, amiket alkalmanként fájó szívvel nézegetünk majd, egész éjjel. Egyszer eljön az utolsó zene, az utolsó nevetés, az utolsó ölelés a Soundon. Az utolsó idő, amikor egymásra nézünk vidáman, fiatalon. Talán egy nap megmutatom nektek, milyen volt a Balaton Sound nekünk. Bár az nem lesz ilyen békés, mint ezek a képek ezzel a zenével...” – írja posztjában az izomceleb.

 • Nincs jó véleménnyel a social medián terjedő trendekről Rúzsa Magdi. Az énekesnő a Nők Lapjának elárulta, épp ezért arénakoncertjén is egy olyan szférát szeretett volna teremteni közönségének, ahol „kívül hagyhatják azt a sok hülyeséget, amivel tömik a fejüket”, és el tudják engedni magukat.

  „Rossz úton jár az emberiség. Túl sok a kamu, ami szembejön velünk, és sokan azt gondolják, ahhoz kell mérni magukat, annak kell megfelelni. Ne a TikTok és az Instagram vezessen bennünket! Kicsit ingerült vagyok, mert már hosszú ideje úgy érzem, ha nincs kontroll ezeknek a felületeknek a használatában, az olyan, mintha napi szinten nyitogatnánk a kaput az ördögnek. Én azt vallom, hogy nem kell mindenáron beállni a sorba, inkább dolgozzon az ember keményen, és menjen a szíve után. Foglalkoztat, hogy ebben a kusza világban mik az igazán fontos értékek” – idézte a 24.hu Rúzsa szavait, aki saját családi értékeikről, valamint hármas ikreiről is szót ejtett az interjújában.

  Amire rettentően büszke vagyok, az a közösen elmondott asztali áldás. Kétévesen már mondják, hogy »Édes Jézus, légy vendégünk…«, és imádom, amikor Lujzi bekiabál a végén, hogy »Ámen!«

  – mesélte az énekesnő.