Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hailey Bieber talpig rózsaszínben vette be a divatbemutatót.

  bieber

  bieber
  Fotó: Instagram

  A szupermodell Hailey Bieber rózsaszín szettjében vette le a Saint Laurent divatbemutatón az embereket a lábáról, akihez Kate Moss, Laura Harrier, Natalia Dyer, Rosie Huntington-Whiteley és Manu Rios is csatlakozott.

 • Ryan Reynolds és Hugh Jackman felrobbantotta a netet azzal, hogy lazán bejelentették: a Deadpool 3 2024-ben érkezik, ráadásul a régóta várt Rozsomák–Deadpool-párossal.

  wodp
  Fotó: Instagram

  Jackman a 2017-ben mozikba került Loganben alakította utoljára az adamantium karmokkal felturbózott mutánst, aki az X-Men egyik, hanem legnépszerűbb tagja. Akkoriban úgy nyilatkozott, hogy többé nem tér vissza a szerephez, ám Ryan Reynolds, aki hatalmas cimborája Jackmannek, addig nyüstölte barátját, míg be nem adta a derekát.

  Az már biztos, hogy a 2029-ben játszódó Logan nem lesz része az MCU-nak, tehát Deadpool nem azzal a bizonyos Rozsomákkal fog kalandozni, aki a saját filmje végén ugyebár meg is halt.

  „Logan meghalt a 2017-es filmben. Teljesen más dolog. Ahhoz nem nyúlunk” – mondták Reynoldsék, akik azt is megemlítették, hogy erőszakos mozi vár a rajongókra.

  „Ami viszont történik a filmünkben ezzel a két kib__szott sráccal...” – hallani a videóban, majd megszólal a Wake Me Up Before You Go című sláger, igy azt nem hallani, hogy a két színész miről beszél, de aki tud szájról olvasni, könnyen megfejtheti.

  A Deadpool 3 korhatáros lesz, amit már megerősítettek korábban, igy nyugodtan lehet számítani arra, hogy Deadpool és Rozsomák káromkodások közepette fogja magát össze-vissza szurkálni.

 • A most 30 éves Lola Pähkinämäki korábban anorexiával küzdött, ám miután sikeresen maga mögött hagyta a toxikus férfiakat, és bérletet váltott az edzőterembe, az egész élete megváltozott.

  A fiatal nő 16 éves kora óta küzdött az anorexiával, ekkor kezdte el magát éheztetni, és hamar csontsoványra fogyott. Lola életveszélyesen lefogyott, a végére már a gyerekruhák is nagyok voltak rá. Végül azonban sikerült felülkerekednie a mentális problémáin, mostanra pedig rá sem lehet ismerni.

 • A Pixar sikerfilmjéhez hasonló autók lehet a megoldás arra, hogy kevesebb közúti baleset történjen.

  A Pixar Verdák című filmjéhez hasonló autók fejlesztésén dolgoznak a tokiói egyetem kutatói, akik arra a következtetésre jutottak, hogy a járgányokra szerelt robot szemek segíthetnék a járókelők védelmét, elkerülve ezzel egy esetleges gázolást. Az autók szemeiben olyan szenzorok lennének, amikkel kiszűrhető, hogy a közeledő jármű észlelte-e a járókelőt.

  Ha a szemek az illetőre néznek, akkor észlelték a gyalogost, azonban ha nem, akkor nem érdemes áthaladni az úton.