Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 45 ezer fontért, átszámítva közel 19 millió forintért kelt el a ruhadarab, amit Kate Winslet a film egyik legmeghatározóbb jelenete közben viselt.

  A rendező, James Cameron külön a 20. század eleji stílusnak megfelelően készíttette el a padlóig érő gyapjúkabátot.  Azt nem tudni, hogy ki volt hajlandó ennyi pénzt kifizetni a rózsaszín kabátért, de valószínűleg nagy rajongója lehet az óceánjáró tragikus történetének.  

  A színésznő akkor viselte a különleges ruhadarabot, amikor a Leonardo DiCaprio által alakított Jack Dawson megmentésére sietett a süllyedő hajó fedélzete alá. A kabát alsó fele el is színeződött, hiszen a jelenet forgatása során rengeteg víz érte, de az eszmei értékéből nem veszített.

 • Meglehetősen kellemetlen meglepetés fogadta azt a brit férfit, akinek egész kertjét emberi ürülék borította be.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Mint mondja, az eset még július közepén történt, és az egész kertjét, a növényeket, az esernyőit mind betakarta a hulladék, ráadásul ő maga is épp odakint tartózkodott, amikor bekövetkezett az elképzelhetetlen.

  Az utasszállító gépeken található mosdókban egyébként egy speciális tartályba kerül az emberi hulladék, amit normál esetben akkor ürítenek ki, ha már leszálltak. Na ez itt most előbb következett be.

  Egyébként számos olyan eset történt már korábban, amikor lefagyasztott hulladék zuhant a földre a repülőkből, azonban a mostani eset során nem ilyesmivel volt dolga a férfinak.

  Geoff Paxton, aki több mint 40 évet dolgozott reptéren elmondta, hogy ilyesmi nagyon ritkán történik, bár akadtak problémák korábban a lefagyasztott emberi ürülékkel és fertőtlenítőszerekkel  a szivárgó mosdók miatt,

  de az új, vákuummal ellátott toalettek a mostani repülőkön már sokkal biztonságosabbak.

  Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy melyik légitársaság repülőgépéről van szó, de annyit tudni, hogy sikeresen lenyomozták, hogy pontosan melyik járat hagyta el a tartályból kihulló hulladékot.

 • Kihagyta a vasárnapi istentiszteletet II. Erzsébet, miután múlthéten egy éjszakát kórházban kellett töltenie.

  A 95 éves királynő feltehetőleg azért nem jelent meg a templomban vasárnap, hogy erőt gyűjtsön és visszatérhessen feladataihoz.

  GettyImages-1346948306
  Fotó: Max Mumby/Indigo / GettyImages

  A királynő az utolsó pillanatban mondta le két napos írországi utazását, miközben a leleteinek eredményére várakozott. Ettől függetlenül II. Erzsébet továbbra is ott lesz majd a skóciai Glasgow-ba összehívott, november 1-jén kezdődő nemzetközi környezetvédelmi csúcstalálkozóra.

  A The Sun beszámolója szerint, II. Erzsébetet ezen a héten már nem fogják látni a nyilvánosság előtt, ugyanis inkább pihen, illetve csak a könnyebb feladatait szeretné egyelőre elvégezni.

  A Királynőnek egyébként számtalan feladata van, jövőre például egy óriási ünnepséget szerveznek a tiszteletére, hiszen már 70 éve uralkodik.

 • A Manchester United egykori focistája, Paul Scholes mindenhol ott van az interneten, miután a lánya egy olyan videót posztolt róla, ahogy épp az ő körmét rágja.

  GettyImages-1281354221
  Fotó: Visionhaus / Getty Images Hungary

  Igen, a lánya körmét. Scholes 20 éves lánya, Alicia Instagram-sztoriként osztotta meg a rövid, de annál tömörebb videót a 68 ezres követőtáborával, ami azonnal felkerült a többi portálra is.

  "Igaz szerelem" − fűzte hozzá a nagyjából három másodperces felvételhez,

  amin 46 éves apja, legalábbis a videón nagyon úgy tűnik, hogy épp a nagy lábujjának a körmét rágja.

   Egyébként azIndy100 írása alapján, a szülők körében népszerű alternatíva, hogy lerágják a kisgyerekek körmét, ahelyett, hogy az erre kitalált körömvágót használnák. 

  Az internet népe persze kiakadt a látottakon, sokan undorítónak nevezték a brit labdarugó mutatványát, időközben pedig megjelentek az olyan mémek is, amik Scholes lábfétisét figurázzák ki.