Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-75376913
  Fotó: Cate Gillon / Getty Images Hungary

  Egy fiatal nő teljesen sokkot kapott, amikor beleharapott a mekis hamburgerébe, és megpillantott egy hatalmas lisztkukacot a zsemlébe sütve. Az Ohio állambeli Elyriából származó 19 éves Lyannah Maruna később azt nyilatkozta egy helyi lapnak, hogy szabályosan felfordult a gyomra, miután beleharapott a sajtburgerbe, és meglátta a rovart.

  Elmondása szerint a személyzet tagja, akinek felhívta figyelmét a problémára, nagyon megértő és profi volt, azonban mindössze egy cserehamburgert és két, ingyentermékre szóló kupont ajánlott fel neki. Maruna persze nem fogadta el ezután az ingyenételt, mivel eléggé elment az étvágya, és inkább pénzvisszatérítést kért.

 • Egy anyuka, aki büszkén viseli a szakállas nő becenevet, dacolva hormonbetegségével, életet adott két gyermeknek. A kanadai Ontarióból származó 39 éves Gennevieve Vaillancourt női motivációs tréner még tinédzserként jött rá, hogy valami nem stimmel vele. Felnőttként mindig is sűrűbb volt a haja, mint másoknak, de 14 évesen elkezdett arcszőrzetet növeszteni, ami vastag pajeszokkal és bajusszal kezdődött, majd körülbelül tíz év alatt szakáll lett belőle. Gennevieve eleinte zavarban volt a szőrösödése miatt, mert fiatalként elég nehéz volt számára beilleszkedni az arcszőrzet okozta plusznyomás nélkül is.

  Továbbra sem teljesen világos az orvostudománynak, hogy mi okozza a nő policisztás ovárium szindrómáját, de úgy gondolják, hormonproblémákkal függ össze. Mindent megpróbált, hogy elrejtse az arcszőrzetet, borotválkozott, gyantázott, szőrtelenített, de az mindig visszatért, és ez azt okozta, hogy a fiatal nő úgy érezte, nem illik be a közösségébe, és elszigetelődött. Gennevieve-nek évekbe telt, mire elfogadta önmagát, és végül úgy döntött, kiáll mások mellett is, akiknek ilyen betegségük van. Partnerével, Marty Robitaille-lel egy közös barátjuk által szervezett vakrandin találkozott 2007-ben. 2010-ben házasodtak össze, és jelenleg együtt nevelik két gyermeküket.

 • Nem rejtette véka alá véleményét a műsorvezető.

  Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-műsorának vendége ezúttal Köllő Babett volt, akit a tévénézők többek között a Sztárban sztár leszek! egyik mestereként ismerhetnek. A beszélgetésük során magáról a zsűrizésről mint műfajról is szó esett, és Hajdú Péter is kifejtette a véleményét a témában. Meglátása szerint nagyon sok múlik azon, hogy kik a zsűritagok, és úgy véli, fiatalok helyett inkább olyan embereknek kéne zsűrizniük a Sztárban Sztár műsorában, mint például Geszti Péter és Mester Tamás. A tévés véleményét azzal indokolja, hogy a fiatal előadók szerinte méltatlanok ahhoz, hogy az idősebb generáció művészeit kritizálják.

  Mindenkinek kínos szerintem, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest. Én tudom, hogy ez a show-biznisz, de ez mindenkinek kínos

  – idézi Hajdú Pétert a story.hu.

  Véleménye szerint ez olyan, mintha ő a Riporter kerestetik című műsorban Friderikusz Sándort bírálná, holott a nyomába sem ér. Hajdú ráadásul név szerint is megemlítette a Sztárban sztár legutóbbi évadának egyik ítészét, Marics Petit. Köllő Babett ezután elmagyarázta, hogy szerinte a műsor készítői ezzel a lépéssel próbálták azokat a nézőket bevonzani, akik egyébként nem tévéznek.

  Azt gondolom, hogy Marics Petinek is ott lett volna a helye a szereplők között. És mondjon valami baromi jó dumát neki Bochkor Gábor! Ott van a nyeretlen kétéves húszévesen? Ne emiatt nézzük, menjen versenyzőnek, főleg egy ilyen típusú műsorba

  – mondta a továbbra is hajthatatlan Hajdú Péter, mire a színésznő megjegyezte, hogy az előző évadban ez már megtörtént, hiszen ott még szereplőként volt jelen a ValMar énekese.

 • Több hét küzdelme után a péntek esti adásban véget ért a Párharc második évada.

  Az első évad sikere után biztos volt, hogy visszatér a tévéképernyőkre a TV2 sztárpárokat felvonultató realityje, amely idén is számos meglepetést tartogatott. Az adásról adásra legnagyobb félelmeikkel szembenéző hét párosból a fináléra már csak kettő maradt: Mischinger Péter és Nyitrai Judit, valamint Somhegyi Krisztián és Viczián Viki csaptak össze egymással. A legkitartóbb páros címét végül az utóbbi sztárpár nyerte el, így az Exatlon Hungaryból ismert Mischinger Péter és jegyese a második helyen végeztek.

  Mint ahogy korábban sem, most sem érzem szégyennek Krisztián előtt elbukni. Nagyon jól csinálta. Végig mentek büszkén, panasz nélkül. Maximálisan megérdemlik a győzelmet

  – mondta Mischinger az eredményhirdetés után, utalva a korábbi exatlonos találkozásukra.