Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ferenc, Olívia
2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Méghozzá az amerikai rapper, Belcalis Marlenis Almánzar, ismertebb nevén Cardi B személyében.

  GettyImages-866873034
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A nyuszis magazin mindezt az Instagram-oldalán jelentette be, elmondásuk szerint egy új mérföldkőhöz érkeztek a magazin történetében.

  Egy álmom vált valóra, mikor megtudtam, hogy hivatalosan is csatlakozhatok a Playboy családhoz. Alig tudom elhinni, hogy ez a valóság. Mióta az eszemet tudom úgy érzem, hogy kötődöm a Playboyhoz. Szerintem ez a magazin teljesíti meg a cenzúrázatlan kreativitás valódi platformját, és a személyes szabadságért folytatott küzdelmük is hihetetlenül inspiráló számomra. Már most rengeteg ötletem van, alig várom

  – nyilatkozta a közös munkáról Cardi B.

 • A közkedvelt műsorvezető 50. születésnapja alkalmából, a tőle magszokott hatalmas mosollyal pózol Instagram-oldalán, két lufi társaságában.

  Tilla ugyan csak pár órája posztolta a fotót, máris több szakmabeli barátja köszöntötte fel kommentben.

  Tóth Gabi még azt is megjegyezte, hogy kislánya, Hannaróza is ma ünnepli születésnapját.

 • A fogyókúrás termékeiről elhíresült fitneszguru Facebook-oldalán mutatta be, hogyan is kell nokedlit készíteni.

  Schobert Norbi legújabb videójában csülkös bablevest készített feleségével, Rubint Rékával, a levesbe kerülő nokedli azonban többek szerint is kicsit érdekesre sikerült, a legjobb talán ha megmutatjuk:

  Mint az a videóban is látható, Norbi sót tett a nokedli tésztájába, ami eddig teljesen rendben van, a belekerülő mennyiség azonban már korántsem,

  a tartóból ugyanis vízesésszerűen ömlött ki a só, mely legalább a négy-ötszöröse volt a szükséges mennyiségnek.

  Az már csak mellékes, hogy a liszt fele a fitneszguru kötényén kötött ki.

  Ön mit gondol?

 • A Mirror cikke szerint 5 ezer fontos pénzbírságot kaphatnak, akik Mikulás ruhában, vagy más ünnepi öltözékben ülnek a volán mögé.

  A szabályozás oka, hogy ezek az ünnepek közeledtével nagy népszerűségnek örvendő ruhadarabok és kiegészítők akadályozhatják a vezetés biztonságát. A KRESZ is kimondja, hogy a ruházat és a cipő nem akadályozhatja meg az autóban található eszközök használatát, mert balesetveszélyes.

  Bármilyen ruhadarab, amely akadályozza a látását, vagy az autó kezelőszerveinek használatát, 5 ezer font bírságot és akár három büntetőpontot vonhat maga után a jogosítványán

  — nyilatkozta Michael Bourne, a National Tyres and Autocare csoport marketing igazgatója. 

  Így igazából nemcsak a télapó, de bármilyen jelmez gondatlan veszélyeztetésnek minősülhet. Ezért az  önjelölt Mikulások idén kénytelenek lesznek visszafogni magukat az utakon.