Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Irina Shayk a napokban talpig bézsben sétált négyéves kislánya mellett, aki feltűnően nagyot nőtt, és egyre inkább hasonlít híres édesapjára.

  GettyImages-955835992
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  Szülei ugyan már jó ideje nincsenek együtt, de a kis Lea De Seine Shayk Cooper neveléséből mindketten kiveszik a részüket, hogy a kislány semmiben ne szenvedjen hiányt.

  Szakításuk óta Irinát hírbe hozták a frissen elvált Kanye Westtel, akivel a rapper még a szülinapját is együtt töltötte, mégsem tartott sokáig a románc. Bradley azonban jó ideje agglegény hírében áll, de nemrég végre elárulta, hogy mi volt köztük Lady Gagával.

 • Ugyan válásuk után már Kim és Kanye (YE) is más mellett keresi a boldogságot, a rapper még mindig reménykedik az újrakezdésben.

  GettyImages-1147427757
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

  Kanye West hálaadás napi beszédében többek között kitért zátonyra futott házasságára is, és nyilvánosan beismerte, hogy korábban tett olyan megjegyzéseket, amelyek a váláshoz vezettek. Volt felesége többek között annak a kijelentésnek sem örülhetett, amikor férje azt nyilatkozta, hogy majdnem az abortusz mellett döntöttek első gyermekük születésekor, de a rapper Donald Trump imádata is negatívan hatott kapcsolatukra.

  Szerinte azonban nincs minden veszve, hiszen Isten is egymásnak teremtette őket és azt szeretné, hogy újra együtt legyenek. Egyelőre viszont hiába minden próbálkozása, Kim ugyanis továbbra sem mutatja semmi jelét annak, hogy nyitott lenne az újrakezdésre.