Botond, Mózes
EUR 385,83 Ft
USD 369,83 Ft
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Június 9-én kerül a magyar mozikba a Jurassic World: Világuralom, amihez egy ötletes reklámkampányt indítottak.

  Ugyebár a Világuralom története szerint, a dinók rászabadultak a világra, miután az előző részben szabadon engedették a szigetről kimentett példányokat, ami a kisebbik baj, de időközben más genetikával foglalkozó cégek is elkezdtek saját őslényeket kotyvasztani, ami megnövelte a számukat.

  A Dino Tracker Twitter-fiók azért jött létre, hogy aki belefutna valahol egy-egy szabadon garázdálkodó dinoszauruszba, az jelezze valamilyen formában azt a Department of Prehistoric Wildlifenak, akik kifejezetten az őslények megfigyelésével foglalkoznak.

  Érdemes rápillantani az ötletes vírusmarketingre, ugyanis olyan videók, képek kerülnek fel az oldalra, mintha ténylegesen együtt kellene élnünk ezekkel a lényekkel a valóságban.

  Lesz itt medence mellett alukáló ragadozótól kezdve az autópálya mellett repkedő Pteranodonokon át minden.

   Hasonló észlelések:

 • Megtalálták a tatár karaktereket a magyar–mongol–angol koprodukcióban készülő, 1242 – A Nyugat kapujában című filmhez. A készülő történelmi akció-dráma producere. Sipos Kornél és a rendező Soós Péter Mongóliába utazott az autentikus casting kedvéért. A Sipos Kornél facebook oldalán posztolt képek arról tanúskodnak, hogy a legjobb helyen keresgélnek.

  Mint erről az Index is hírt adott a készülő akció-drámában Kevin Spacey játszhatja a főgonoszt, Christopher Lambert pedig várhatóan egy idős lovag lesz.

  A Nemzeti Filmintézet 1,26 milliárd forintos gyártási támogatásával készülő film a XIII. századba repít vissza, amikor Batu kán, a világhódító Dzsingisz kán unokája seregével Esztergom falai alá ér. Európa meghódítása előtt el kell söpörnie útjából a magyar várat. A maroknyi védő Euszebiost kanonok és a spanyol zsoldoskapitány, Simon vezetésével az utolsó harcra készül.

 • Persze nem úgy, ahogyan azt elsőre gondolná.

  GettyImages-1205141354
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, mostanra szinte biztossá vált, hogy Johnny Depp már nem tér vissza Jack Sparrow szerepébe, a Karib-tenger kalózai franchise azonban ettől függetlenül még él, és úgy néz ki, két új film is fog készülni.

  Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai filmek producere a The Times-nak adott nemrégiben interjút, melyben megerősítette,

  hogy a jövőben Margot Robbie lehet a film arca,

  azt azonban szinte biztosra vehetjük, hogy egy teljesen új szerepben, tehát Jack Sparrow karaktere nem lesz hirtelen nő.

  Való igaz, hogy Margot Robbie-val tárgyalunk, egyelőre két Kalózok forgatókönyvet készítünk. Az egyikben szereplne, a másikban nem

  — árulta el szűkszavúan a producer.

 • Halálos fenyegetéseket kapott az a pékség, akik Amber Heardnek küldtek egy levágott ujjú kézfej formájú tortát és egy üveg vodkát.

  A Dessert Boxes nevű pékség TikTokra is feltölötte a tortáról készült videót, mint mondták, számítottak arra, hogy az akció után néhányan ki fognak akadni rájuk

  "Kaptunk egy csomó emailt a rajongóktól, akik támogatásukat fejezték ki, illetve jelezték is, hogy vásárolnának tőlünk. Aztán voltak olyanok is, akik azzal fenyegettek, hogy megölnek minket."

  A TikTok videót már félmilliónál is többen látták, a pékség pedg jelezte, hogy elküldik a dobozt Amber Heardnek.