Bernát, Felícia
EUR 384,15 Ft
USD 364,03 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban már az Index is beszámolt arról a macskáról, kit mérete miatt korábban már többször is kutyának hittek. 

  A Kefir névre keresztelt, maine coon fajtájú cica nehezebb, mint egy átlagos kisgyerek, méretével valóban több kutyát is megszégyeníthetne — a róla készült fotók pedig igazi szenzációvá vállnak. Így történt ez most, is, Kefírről ugyanis ismét érkezett egy halom új fotó, melyeken egyszerűen zseniálisan néz ki. Láthatjuk a fürdőszobában, egy kék ingbe öltöztetve és még a volán mögött is, bár azt nem tudjuk, hogy jogosítvánnyal rendelkezik-e. 

 • 28968997
  Fotó: Chase Rollins/AFF-USA.com / Northfoto

  Annak ellenére, hogy az ikonikus képregényíró 2018-ban elhunyt, Lee képmását filmekben, tévéműsorokban, illetve Disney vidám– és élményparkokban, valamint merchandising termékekben fogják használni — írja a The Hollywood Reporter.

  Andy Heyward, a Genius Brands elnök-vezérigazgatója, valamint a POW! Entertainment egy 20 évre szóló szerződést kötött a Marvellel Stan Lee nevének és képmásának licenszeléséről. Az új megállapodás lehetővé teszi, hogy Lee öröksége tovább élhessen, ami azt is jelenti, hogy ismét feltűnhet a Marvel-filmekben megszokhatott emlékezetes cameo szerepében.

  ÉRTELEMSZERŰEN A SZUPERHŐSÖK MEGALKOTÓJA ÍGY CGI TECHNOLÓGIÁVAL ÉS ARCHÍV FELVÉTELEK SEGÍTSÉGÉVEL FOG VISSZATÉRNI AZ ALKOTÁSOKBA.

 • A Kártyavár sztárja öt éve nem szerepelt filmben, miután a zaklatási botránya miatt kártyavárként dőlt össze a karrierje. A legújabb hírek arról szóltak, hogy hamarosan az 1242 – A Nyugat kapujában című, a tatárjárás idején játszódó magyar filmben tér vissza gonosz bíborosként, de most kiderült, hogy előtte bemelegítésként elvállalt egy ugyancsak testhezálló szerepet is.

  Cannes-ban mutatták be a Peter Five Eight című film előzetesét, amelyben Spacey némi titokzatoskodás után megtizedeli egy kisváros populációját. Íme:

  Az előzetes alapján a Harlan Coben-könyvekből forgatott sorozatok záróepizódját idéző filmben Jet Jandreau és Rebecca De Mornay is feltűnik.

 • „Szerencsére” nem a teljes profilját, hanem csak annak egy funkcióját, de az énekesnő még így sem teljesen érti, hogy mi történhetett.

  GettyImages-1339927835
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Madonna és csapata a napokban szeretett volna élő videót indítani az énekesnő Instagram-oldalán, a felvétel gomb megnyomásának pillanatában azonban kiderült, hogy erről a funckióról letiltották a profilt, 

  az ugyanis megszegte a közösségi alapelvek valamelyikét. 

  Az énekesnő hirtelen nem is tudta, hogy mi most a probléma, máskor ugyanis számtalanszor posztolt olyat, ami nem feltétlenül az Instagramra való, az elmúlt időszakban azonban szerinte semmi rosszat nem csinált — aztán leesett neki, hogy múlt héten egy olyan posztot tett közé, melyben lepkéket, robotokat és fákat szül meg, teljesen meztelenül. 

  Az ominózus videó teljesen animált, és mint kiderült, egy NFT művész műve, az ennek az eladásából származó bevételt pedig jótékony célra fordítaná Madonna.