Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem lesz nehéz kitalálni, mit viselt. Pontosabban, mit nem.

  Meglehetősen rég hallottunk már Kanye West feleségéről, aki mindössze pár hónapja került be a köztudatba, de ennyi idő alatt máris Amerika egyik elsőszámú botrányhősévé avanzsált.

  Bianca Censori emellett a nejlonharisnya-rajongói kör elsőszámú nagykövete is, legtöbb öltözetéből nem hiányozhat a darab, de van, hogy mást nem is húz magára. Így tett például nyáron Olaszországban, szettjét viszont nem igazán értékelték a helyiek, olyannyira, hogy a rendőrséghez fordultak, bírságolják meg Mrs. Westet közseméremsértés miatt.

  A jelek szerint a dolgot nem vette túlságosan a lelkére a 28 éves építész, az Art Basel világhírű művészeti vásárának Miami eseményén hasonlóan alulöltözve jelent meg a minap. Gyakorlatilag abszolút meztelenül, egy teljesen átlátszó, harisnya-anyagú kezeslábasban kapták őt lencsevégre, és kicsit sem zavartatta magát kivillanó testrészei miatt, amelyeket maximum jókora plüssmackójával takargatott.

  „Bianca Censori egy álomban él. Abban az álomban, ahol pucéran rohangálsz, és mindenki úgy tesz, mintha nem venné észre ezt” – kommentálta a jelenetet egy Twitter-felhasználó.

 • A Farm VIP kapcsán nem találták a közös hangot.

  A Mokka vendége volt hétfő reggel Sánta László és Szabyest. A Farm VIP két versenyzője a műsor egyik friss fejleményéről, a csapatok lakóhelycseréjéről meséltek, amikor kisebb szóváltás ki alakult közöttük.

  „Van egy ilyen alapvető különbség a két csapat között – én a másik felfogást is el tudom fogadni. Ott és akkor sokkal inkább felnagyítódnak ezek az érzések, visszanézve az adást látható, hogy nem ellenünk, hanem saját magukért tették, amit tettek” – kezdte a pirosak delegáltja, majd a sárgák érdekeit védve Szabyest vette át a szót.

  „Az Alfréd azért nagyon jó megjegyzéseket tett, hogy szedjük szét az ágyakat, együk meg a kenyerünket... a Feri csitította. Ott is meg volt a próbálkozás, csak hát ugye leszavazta mindenki Alférdot. Tehát ha mi nem tesszük meg, akkor ti a sonkát, a kenyeret, mindent elvisztek, és akkor mi nem tudunk enni. Lépéselőnyben voltatok, mert a néző azt gondolja, hogy mi vagyunk a szemetek.”

  Sánta rögtön szót kért, hogy tisztázza a dolgokat.

  „Egy apróságot hadd tegyek tisztába. A két csapat teljesen másképpen működött. Az önmegvalósító egyéniség-zoknik kerültek a sárga csapatba, és az elfogadás és a jobb célért való küzdés, a jött ötlet megvalósítás volt a piros csapatban.”

  Ezután már nehezen lehetett követni a riportot, a két fél ugyanis egymással párhuzamosan kezdte bizonygatni saját igazát.

  Ti nem kedvelitek egymást? 

  – kérdezett bele Orosz Barbara, majd arra bíztatta őket, nyugodtan próbálják meg megbeszélni nézeteltéréseiket. 

  „Majd a műsor folyamán ki fog derülni, hogy ki mond igazat, és ki nem. A piros azért nem olyan kedves csapat, mint amilyennek tűnik” – jelentette ki Szabyest.

 • Második nevet is kapott London.

  Paris Hilton alaposan meglepte a világot, amikor november végén közölte, megszületett második gyermeke. A gólyahírt bejelentő bejegyzésből sok nem derült ki, a képen látható rózsaszín rugdalózóból viszont elég egyértelmű volt, kislánnyal bővült a DJ családja, akit Londonnak neveztek el a szülei.

  A baba, ahogyan bátyja, a hamarosan egyéves Phoenix is, béranya segítségével jött világra, azt azonban egészen eddig nem árulták el, pontosan mikor. A The Blast online magazin most megszerezte a születési anyakönyvi kivonatot, ebből kiderült, mennyi idős is a legkisebb Hilton családtag, aki egyébként a Marilyn középső nevet kapta: november 11.-én született, azaz napra pontosan egy hónapos. 

  Ennyi idős volt Phoenix is, amikor édesanyja először tisztába tette – derült ki a Paris in Love című valóságshow egyik friss epizódjából. Arról nem szól a fáma, hogy kislányát már valóban a kismama pelenkázza-e, de amilyen körültekintő gyorstalpalóban részesítette őt húga, Nicky, meg lennénk lepődve, ha nem így lenne.

 • Erős váltás.

  Képernyőfotó 2023-12-10 - 22.44.46.png
  Fotó: instagram

  Edoardo Santini még csak alig múlt 21 éves, de már sikeres színészi- és modellkarriert mondhat a magáénak. A firenzei fiatalt 2019-ben Olaszország legszebb férfijává választották, azóta pedig olyan életet élt, amiről legtöbb kortársa csak álmodott, ő azoban most úgy döntött, elég a sztárságból, pályát módosít:

  papnak áll.

  Santini nagyjából egy éve kezdett el érdeklődni az egyház iránt, kezdetleges szkepticizmusa pedig mára akkorát fordult, hogy úgy döntött, képes lemondani mindenről, amit eddig szakmájában elért, hogy Isten szolgálatába álljon.

  Ugyan hölgyrajongói közül sokan őszinte sajnálatukat fejezték ki a fejlemények miatt, követői többsége támogatja őt a döntésében, és ő maga is úgy gondolja, nem fogja később sem megbánni, hogy ezt az életformát választja. Instagram oldalán korábbi modellmunkái mellett jó sok vallási tartalmú bejegyzést is találhatunk.

  (via RTL)