Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Apjára ütött a fiatal.

    A 48 éves Oscar-jelölt színész 14 éves fiát, Henryt eddig nem sűrűn lehetett látni nyilvános eseményen, de most kivételesen világhírű apjával pózoltak az HBO Pingvin-sorozatának New York-i premierjén. A DC stúdiójának égisze alatt elkészült nyolc epizódos széria nem mellesleg Matt Reeves Batmanjének világát hivatott tovább bővíteni.

    Mint azt tudni lehet, Farellnek két fia van: a 21 éves James Farrell a modell Kim Bordenave-től született, akinél kétévesen Angelman-szindrómát diagnosztizáltak, ami egy ritka genetikai rendellenesség. Kisebbik fia, Henry Tadeusz Farrell pedig a Alicja Bachleda-Curuś színésznőtől van, és láthatóan az apja vonásait örökölte. Íme:

  • Ismertsége miatt érhetett véget a friss kapcsolat.

    BP-7023
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Kajdi Csaba nyár elején arról számolt be, hogy újra rátalált a szerelem, ám akkor azt is kiemelte, hogy szeretné megóvni a nyilvánosságtól magánéletét, hisz párja nem közszereplő, ezért kerüli a reflektorfényt. Bár úgy tűnt, az influenszer ezúttal harmonikus kapcsolatban élhet, mégis a Blikknek nemrég megerősítette, hogy útjaik különváltak, és ismét egyedülálló lett.

    A párom mondta ki, hogy vége, ami akkor eléggé megviselt, de már jól vagyok, túl vagyok a bánkódáson. Az ismertség nem nagyon segít a párkapcsolatokban, és aki azt hiszi, hogy irigylésre méltó dolog, az nagyot téved. Én is szeretek mindennapi életet élni, piacra, boltba járni, de rendre felismernek, amihez én már hozzászoktam, és tudom kezelni. Van, akit nagyon zavar, hogy a párja sokat szerepel a nyilvánosság előtt, mások hasznot akarnak húzni belőle. Nálunk az előbbi helyzet állt fönn. Hiába nem posztoltam kettőnkről, a mindennapi életben úton-útfélen szembejött az ismertség ilyen jellegű hátránya, én pedig nem tudok az ellen semmit tenni, ha felismernek vagy lefotóznak minket

    – magyarázta Cyla, hozzátéve, hiába óvta a magánéletét a nyilvánosságtól, párja amiatt is aggódott, hogy kiderül a mássága, amit nem szeretett volna felvállalni.

    Sokan nem tudnak mit kezdeni ezzel, ő pedig amiatt is aggódott, hogy a munkahelyén kiderül a mássága, mert ezt nem akarta ott megosztani. Nincs ezzel mit tenni, hiszen nem tudok más életet élni, mint amit élek.

    A modellügynökség-vezető, influenszer látszólag már túltette magát a szakításon, hisz véleménye szerint a legfontosabb az, hogy az ember saját magában találja meg a boldogságot, és azt kell megosztani másokkal, nem egy kapcsolattól várni.

  • A színésznő már kétszer megtapasztalta, milyen károkat tud okozni a dunai árvíz, harmadszor azonban már nem szeretné átélni ezt. Főleg nem úgy, hogy néhány hónapja tűz ütött ki a Dunakanyarban található otthonában.

    A tavaly decemberi tűz után most a dunai árvíz okozhat komoly problémákat Papadimitriu Athinának. A színésznő kilenc hónappal a történtek után sem tudott mindent helyreállítani a Dunakanyarban álló házánál, pedig minden energiáját és szabadidejét erre szánta. Mint mondja, így az már nem hiányzott neki, hogy a Duna áradása miatt kelljen aggódnia.

    Teljes bizonytalanságban vagyok. Ha a mostani nagyobb lesz, mint az az emlékezetes 2013-as dunai árvíz, akkor óriási bajban vagyok. Évekkel ezelőtt megemelték a gátat, ami elvileg megvéd minket, csak abban reménykedem, hogy ez tényleg így lesz

    – mondta a Borsnak a színésznő, akinek otthonát korábban már kétszer is elárasztotta a Duna, az pedig máig emlékezetes a számára, amikor traktorral vitték ki a házától, hogy el tudjon menni fellépni a színházi előadásán. Körülbelül 7-8 évvel ezelőtt feljebb költözött, ezért is reménykedik abban, hogy harmadjára már nem kell megküzdenie az árvízzel.

    „Kicsit el vagyok fáradva, a tűz után ez már végképp nem hiányzott nekem. Az elmúlt hónapok a helyreállításról szóltak. Az sem volt egyszerű, mert szinte alig voltam otthon, mert annyit dolgoztam a nyáron. 28 előadásom volt, többek között Erdély, Felvidék, Sümeg, Bikal, Mórahalom, és ezt még hosszasan sorolhatnám. Jelenleg is pakolok, sok minden nincs még a helyén. Egy helyben topogok, hogy mitévő legyek. Folyamatosan hallgatom a híreket, mire számíthatunk. Ha esetleg tényleg elkerülhetetlen lesz, a Duna vízállása miatt hozzám is elér a víz, akkor lépek, és igyekszem megóvni az értékeimet, hogy ne ázzanak el” – magyarázta a lapnak Papadimitriu Athina, akit félelemmel tölt el, mi lesz az állataival.

    Két nappal ezelőtt még azt gondoltam, megúszom, de semmi jóval nem kecsegtetnek. Úgy hallottam, hogy a 11 évvel ezelőttihez képest 50 centivel feljebb lesz a víz, akkor pedig a házamat is elönti. Nem tudom, mi lesz az állataimmal. Eléggé elfáradtam ezekbe a problémákba, még akkor is, ha ezek megerősítik az embert, így aztán tudom, hogy mint mindig, most is találok valami megoldást. Bevallom őszintén, egyszer átszaladt az agyamon, amikor belegondoltam a tűzesetbe, most pedig az árvízbe, talán egy jelnek kellene vennem, hogy elköltözzek innen. De azt mondtam, hogy nem. Imádok itt élni. Tizenegy évenként még ezt is kibírom érte.

  • Ahogy ígérték, nem bírták ki vita nélkül, a rapper rendesen leteremtette az énekesnőt, amiért az nem maradt csendben.

    A hétfő esti adásban Lesi László, azaz L.L. Junior és Dárdai Blanka is csatlakozott az Ázsia Expressz versenyéhez , akiknek hirtelen kellett alkalmazkodniuk a körülményekhez, s az nem ártott, ha felzárkóznak a többi pároshoz, hiszen két héttel később érkeztek, mint a többiek.

    Mint az a legutóbbi adásból kiderült, a rapper és a fiatal énekesnő, akik a forgatást követően szakítottak, napközben a stoppolásnál, majd a versenynap végén a szálláskeresésnél is nehézségekbe ütköztek. L.L. Junior úgy vélte, férfiként az ő feladata találni egy helyet, ahol aludhatnak, ő akart tehát irányítani, amire volt kedvese áldását is adta, de nem voltak összhangban. 

    Ráadásul kiemelte: mivel a Fülöp-szigeteken keresztények vannak túlnyomó többségben, tisztelettel kell a helyiek felé nyitni.

    – Fáradt vagyok baba, és nem lehetsz hangosabb, mint én egy férfival.

    – Jó, csak haladjunk!

    – Hát na, haladunk! Olyan, mintha engem kérnél számon. 

    – Te mondod, hogy maradjak csöndbe.

    – De nem bírsz csöndbe maradni, csak csinálod! Hát akkor csinált te, tessék! Menjél, vedd ki a ...-od és mutasd meg! Hát de tényleg elegem van ebből! 

    – Laci, elég legyen belőled! 

    A rapper-énekes és az énekesnő azonban ezzel nem hagyták abba egymás ekézését.

    – Mindjárt az utcán alszok inkább! Nem vagyunk szinkronba, így nem lehet baba!

    – Mi az, hogy nem vagyunk szinkronban? Engem lekussoltatsz és azt mondod, hogy csinálod, és nem csinálod!

    – Vitatkozva nem lehet. Nem tudod előadni magad egy férfinak, mert ez más kultúra! Legalább ezt tanuld meg ebben az országban, hogy milyen alázatosak. Ebben a tüzességben nem lehet, hidd el, nem fog menni, nem fog nő dönteni, hogy ott aludjunk. És ha látja, hogy ilyen nagy szád van, nem fog beengedni egyik se!

    – vitatkoztak Dárdaiék, akiket végül egy nő és a kisfia fogadott be éjszakára.