Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jeremy Clarkson büszkén mutatta meg unokáját, miután lánya, Emily életet adott első gyermekének.

  A Top Gear egykori műsorvezetője Instagramján mutatta meg a kis Arlót, és jelenleg a legboldogabb embernek tartja magát a Földön.

  Clarkson lánya még szeptemberben jelentette be, hogy babát vár, a kicsi pedig február 5-én, vasárnap meg is érkezett.

 • Szerinte természetes, hogy az ember javítani szeretne a róla készült előnytelen fotókon.

  Hatalmasat ment nemcsak a hazai, de a külföldi közösségi platformokon is Frostner Csenge és Hajdú Péter közös fotójának története, ami mindkét fél Instagram-oldalára kikerült, csakhogy kissé eltérő verzióban: a műsorvezető és a TikTok-sztár is rájavított retussal ugyanis saját arcára.

  Ezt Hajdú Péter nem is tagadja, aki a Reggeli hétfői adásában elismerte, nemcsak most, de egyébként is használja rendszeresen a FaceAppot.

  „Ezzel mi a baj? Persze hogy használom. Én kötelezővé tenném. Ronda képet senki ne posztoljon magáról” – jelentette ki a műsorvezető, aki elárulta, kisgyermekes apukaként mostanában gyakran karikás a szeme, fáradt az arca, egy-egy, kevésbé előnyös szögből lekapott fotó pedig csak ront a helyzeten.

  „Ha ilyenkor csinálnak egy fotót, ki az, aki nem retusálja? Elmész egy fotózásra, ott is nyilván. Van egy képed magadról, hogy nézel ki, és hogyha annál rosszabbul sikerül egy fotó, akkor megpróbálod valahol korrigálni. Van ez az applikáció, tök jó, egy gombot kell megnyomni.”

  A tévés már a plasztikai műtéten is elgondolkodott, illetve a szerkesztési receptjét is elárulta:

  „Hollywood, egy, kettő, három, négy, az egyik nagyon durva, de nem ennyire” – mesélte Hajdú, akinek a műsor stábtagjai is retusálták egy friss képét, de a bébifilterrel ellátott fotó azért már szerinte is kicsit erősre sikeredett.

 • Lezajlott a VV11 hatodik párbaja, ahol VV Márió és VV Dani mérték össze erejüket, végül azonban utóbbi nem térhetett vissza a luxusbörtönbe.

  vv11
  Fotó: RTL

  „Komolyan egy ilyen ember kell ide?” – mondta sírva Melina, aki teljesen kiborult azon, hogy nem Dani tért vissza, ráadásul ezen az sem segített, hogy megtudta, mekkora százalékkülönbséggel hagyták kint kedvesét.

 • Felix Kjellberg és Marzia Bisognin szerelmi története mesébe illő. A PewDiePie néven ismert videós az elsők között fedezte fel a YouTube-ban rejlő lehetőségeket, és ezt jól (ki)használva a videómegosztó portál feltörekvő éveiben tört a csúcsra.

  A svéd, visszahúzódó fiú eleinte leginkább gamer tartalmaival lett ismert, főként azért, mert olyan játékokkal játszott, amikben sok volt a jumpscare, közönsége pedig nagyon szerette, ahogy rettegve és ijedezve, nem pedig hideg profizmussal játszik.

  Majd PewDiePie elkezdett beszélgetni egy kedves, kicsit bolondos olasz lánnyal, kapcsolatuk pedig elmélyült annyira, hogy találkozzanak is. Amint ez megtörtént, összejöttek. Marzia is kipróbálta a videózást, elég népszerű is lett a platformon, bár évekkel később elköszönt a YouTube világától. A páros a nyolc éves évfordulójukon, a londoni Királyi Botanikus Kertben házasodtak össze.

  A két különböző országból érkező fiatal először Angliában találta meg közös otthonát, majd Japánba költöztek kutyáikkal. 2023 februárjában pedig PewDiePie kitett egy videót, amire már 111 millió feliratkozója évek óta várt: babájuk lesz!

  Történetük így pár mondatba összefoglalva olyan, mint egy hollywoodi sztori, és bár a nagyközönség csak annyit lát kapcsolatukból, amennyit megosztanak róla –nyilván egy ember élete sem csak játék és mese – nagyon reméljük, hogy történetük azzal a mondattal fog véget érni, hogy:

  és boldogan éltek, míg meg nem haltak.