Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Milliomos, mégis pultos.

  vvkrisztiű.png
  Fotó: RTL

  Mióta megnyerte a ValóVilág 11. szériáját, nagyot fordult a világ Karnics Krisztinával. A szőkeség a győzelem után nem titkolta, mire szeretné költeni 36 millió forintos nyereményét: tetoválószettet szeretett volna vásárolni magának, valamint tanulmányaira akart költeni, és képezni magát. Ez meg is történt, hiszen tetoválónak készül, de közben a régi munkahelyére is visszament.

  A valóságshow után tehát most újra pultosként keresi kenyerét. Mint mondja, örömmel vendéglátózik, mivel így már nincs ideje gondolkodni. Szerinte a munka nemesíti az embert.

  Visszamentem vendéglátózni és nincs időm arra, hogy túlagyaljam a rosszat, hanem csak azt, amit kell, azt viszont helyén kell kezelni. (...) Elkezdtem megtanulni tetoválni, a cél felé már elindultam, csak közben sok a szabadidő

  – mesélt a villa utáni életéről VV Kriszti az RTL Reggeli című műsorában.

  (via nlc)

 • Gyerekruha méretűre zsugorította szerelme kabátját.

  Csak jót akart, ezért mire szerelme, Kármán Odett hazaért, minden szennyest kimosott Kamarás Norbert, egyvalamit azonban nagyon elbaltázott. ABeleValóVilágműsorvezetője az Instagram-oldalán osztotta meg a bakifelvételeket arról, hogy egy régi gyapjúkabátot is betett a mosógépbe, amelyet minden bizonnyal nem a megfelelő fokon mosott ki. Az öltözék ugyanis gyerekruha méretűre zsugorodott.

  Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője párja reakcióját is videóra vette.

  – Mindenhol kerestem a konyhaszekrénybe, hogy mi ilyen büdös. Mondom a szennyvizet biztos nem tudja leengedni a mosógép és az olyan büdös. Ez hogy tud összemenni ilyen picire? – vetette fel a kérdést Kamarás, mire szerelme eléggé kiakadt.

  – Ez egy gyapjúkabát volt. Ez hogy lett ekkora? Nagyon ideges vagyok! Keresztanyukámtól kaptam és neki már 40 éve megvolt. Ez egy 40 éves gyapjúkabát volt, amit most kaptam szülinpomra. Ember! Hány fokon raktad be? Újszülött gyerekemre lenne jó – vágta rá Kármán.

  A tévés posztján sok követő nevetett a kommentek tanúsága szerint.

  Kimostam Odett gyapjúkabátját. Ugyanitt, SOS birkát veszek!

  – írta bejegyzésében Kamarás. 

 • A szépség önmagában semmit sem jelent, vallja.

  Mint ismert, múlt hét pénteken a székelyföldi származású Blága Tündét választották meg a 2023-as Miss Universe Hungary győztesének, aki már kiskora óta arra vágyott, hogy korona kerüljön a fejére. A 27 éves szépségkirálynő másfél hónap múlva a salvadori világversenyen képviseli majd hazánkat, mely előtt angolórákat is vesz annak érdekében, hogy a maximumot hozhassa ki magából.

  Blágát a győzelme kapcsán ma reggel a Mokkába is meghívták, ahol többek között arról is beszélt, napjainkban milyen tulajdonságokkal kell bírnia egy szépségkirálynőnek.

  A szépség önmagában tényleg semmit nem jelent. A mai világban nagyon sok gyönyörű nő van, a plasztikának is köszönhetően ugye, hiszen most már tényleg mindent képesek megcsinálni. De az egyéniség, a személyiség, a megjelenés, a kisugárzás, az alázat, ezek azok az értékek, amik nagyon-nagyon fontosak a világversenyen és ki lehet velük tűnni. Hiszen ott már tényleg mindenki gyönyörű, mindenki készült

  – magyarázta a TV2 Mokka című műsorában Blága, aki dr. Özer Nóra versenyigazgatóval a salvadori világverseny részleteiről is meséltek.

 • A realityszereplő azóta levonta a tanulságokat.

  Képernyőfelvétel (191).png
  Fotó: TV2

  Béres Anett a minap a Mokka vendégeként beszélt arról, hogy nemrég megtudta, hogy korábbi párja a több évig tartó kapcsolatuk ideje alatt megcsalta őt másokkal – írja a 24.hu.

  Mint mondta, örül annak, hogy most, és nem egy évvel korábban tudta meg mindezt, akkor ugyanis belátása szerint a kórház traumatológiájáról egyből a pszichiátriára került volna.

  Most már lelkileg egyáltalán nem érint. Érdekes egy dolog ez, mert a volt párom végig azt mondta, bizonygatta nekem, hogy én vagyok az első nő az életében, akit nem csalt meg. Én nem kérdeztem, de ő végig ezt sulykolta belém. Viszont azt elmondta, hogy az előző párját többszáz nővel megcsalta, és milyen jó, hogy én vagyok, akit nem tud

  Elmondása szerint kezdetben elhitte, hogy volt párja igazat mond neki, de ezt visszatekintve már inkább naivságnak véli. Mivel kapcsolatuk más okokból ért véget, ezért meglepődött, amikor utólag kiderültek a megcsalások, utólag persze már látja, több erre utaló jellel találkozott, amíg együtt voltak az exével.

  Valójában a tanulság az, hogy az emberek nem változnak meg. A nőknek üzenem, tanácsolom, hogy ha valaki most szingli, és ismerkedik valakivel, aki azt mondja, hogy igen, ő megcsalta a volt párját, akkor őt is meg fogja, és a következőt is. Ha valaki azt mondja például, hogy bántotta az előző párját, mert »kiharcolta«, akkor őt is és a következőt is bántani fogja.

  – fogalmazott a korábbi VV-szereplő.

  Béres utólag annak örül, hogy 7 évig tartó kapcsolatuk alatt nem házasodtak össze, és nem született közös gyermekük, hiszen ha így lett volna, most bíróságra járhatna, hogy elváljanak, gyerekelhelyezést tárgyaljanak, és elosszák a közös vagyonukat.