Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vanessa Lais a németországi Rottenburgban élő 24 éves tartalomkészítő és dizájner egy kisvárosban nőtt fel, és 13 éves kora előtt soha nem látott gótot, nemhogy fontolgatta volna, hogy valaha azzá válik. Mindig is érdekelték a sötét megjelenések, különösen a Halloween, amikor gyerekként minden alkalmat megragadott, hogy beöltözzön és kísérteties legyen. „Mindig én voltam a furcsa gyerek, aki sosem illett be, és sosem volt normális érdeklődési köröm, a fantasy és sci-fi könyvek és filmek megszállottja voltam, és általában véve egy hatalmas stréber" - mondta Vanessa.

  „Én voltam az, akivel senki sem akart együtt dolgozni, akit soha nem választottak, ez nagyon rossz hatással volt a mentális egészségemre, és néha arra is késztetett, hogy lógjak az iskolából." - mesélte a nő, akinek mindez az önbizalmára is kihatott.

  Vanessa kitart amellett, hogy csak a gótikus szubkultúrán és annak önkifejezési módján keresztül talált meg a magabiztosságot ahhoz, hogy az legyen, aki valójában. Amióta létrehozta Instagram-fiókját, hogy dokumentálja az életét, megosztó véleményeket kapott a követőitől. Míg a való életben néhány idegen megdicsérte hihetetlen sminkelési képességeit vagy varrási technikáit, addig mások kinevették, sőt le is köpték az utcán. Mindezek ellenére azt mondja, nem mások ítélete számít neki.

 • A világ egyik legismertebb horrorsorozata nagyszabású befejezéshez érkezik.

  Northfoto
  Northfoto

  Jamie Lee Curtis arra készül, hogy utoljára alakítsa az ikonikus túlélő lánynak szerepét. Laurie Strode tehát utoljára csap össze a megtestesült gonosszal, Michael Myersszel egy olyan látványos küzdelemben, amelyhez foghatót még nem láthattunk a sorozat történetében. A pokoli összecsapást nagyon úgy tűnik, ezúttal csak az egyikük fogja túlélni. A legújabb előzetest itt tekintheti meg:

 • GettyImages-1197778974
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A Vasember-filmek színésznője levetkőzött és aranyszínű testporral borította be magát a James Bond: Goldfinger ihlette meztelen fotózáshoz az 50. születésnapja tiszteletére.

  „Csak annyit tudok, hogy aranyszínűre festenek, és hogy meztelennek kell lennem. Annyira jól érzem magam 50 éves koromban, és ez a fotózás ezt az energia- és optimizmusérzetet hivatott kifejezni, amiben élek" - mondta Paltrow a fotózáson a sajtóközlemény szerint. Andrew Yee fotós készítette a lenyűgöző képeket, míg Lottie sztár sminkesnek az volt a feladata, hogy Paltrowt egy „arany istennővé” változtassa. A színésznőről készült képeket itt tudja megtekinteni:

  via (Page Six)

 • Egy 60 éves apukát mindössze negyvennek néznek a napiszintű edzőtermi edzéseinek és az egészséges étrendjének köszönhetően. Perry Higleynek olyan acél hasizmai vannak, amelyek simán vetekedhetnek olyan testépítő legendákkal, mint Arnold Schwarzenegger. Higley, a hétgyermekes apuka a húszas évei elején kezdett el edzőterembe járni, és szintén ekkor kezdett el a testépítéssel komolyabban foglalkozni. Ezzel együtt az Essex-i Chelmsfordból származó Perry tiszta étrendet vezetett be, amelyekhez már évtizedek óta ragaszkodik, és amiről a világért sem térne le. Az edzés közbeni képeit itt tudja megtekinteni: