Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kibékültek volna Jason Sudeikissel?

  Szent lenne a béke Olivia Wilde és Jason Sudeikis között?

  Mint ismert, az egykori sztárpár kapcsolata 2020-ban ért véget, miután a színésznő összejött a Nincs baj, drágám forgatása alatt a nála 10 évvel fiatalabb Harry Stylesszal. A szakításukról azóta rengeteg hír látott napvilágot - főleg a család dadusának hála- , és azt is tudni lehetett, hogy Wilde és Sudeikis nem váltak el valami jó viszonyban. A Ted Lasso sztárja például korábban egy sajtóesemény közepén adatta át exének a gyermekfelügyeleti papírokat, ami miatt a színésznő a színpadon tört össze.

  A jelek szerint azonban most elásta a csatabárdot a korábbi jegyespár: a tavaly ősz óta újra szingli Wilde és gyermekeinek apja egy Los Angeles-i parkolóban találkoztak a minap, ahol kellemesen elbeszélgettek, majd mosolyogva ölelték át egymást.

  Az, hogy minden konfliktusukat rendezték-e, vagy csak egy egyszeri gesztusról van szó, egyelőre nem tudni, mindenesetre elég árulkodókak a róluk készült lesifotók.

 • Tóth Gabi saját blogjában számolt be arról, hogy férjével, Krausz Gáborral már egy ideje azt tervezgetik, hogy elköltöznek a fővárosból, és kislányukkal új életet kezdenek vidéken. Az énekesnő néhány hete már említést tett arról, hogy vidéken képzelik el a jövőjüket, ugyanis csendesebb és nyugodtabb életvitelre vágyik a Belváros nyüzsgő zajától távol.

  Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához… Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra), és oda hazatérni este

  olvasható Tóth Gabi írásában a Csalad.hu-n, amit a Blikk szúrt ki. Az énekesnő elárulta: szándékai olyannyira komolyak, hogy a kis Hannarózát már az új lakóhelyükön adja óvodában, és lelki szemei előtt már megvalósulni látja a családjának megálmodott idilli életet.

  „Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet. Vannak ezek a ma divatos mondások, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor meg tudod valósítani, hát én ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában irattam óvodába” – részletezte az előadó.

 • Aggódó szülőknek tartják magukat férjével.

  Leveri a víz Rubint Rékát és Schobert Norbertet, ha nem érik utol gyermekeiket telefonon – erről maga a sztárpár mesélt nemrég a Blikknek. A fitneszedző elárulta, nagyon tudnak aggódni, ha szombat este nem ér haza éjfélre Lara vagy Norbika, pedig telefonjukon látják, hol vannak.

  „Mindenkinél van lokátor, de ha tehetném, csipet ültetnék beléjük” – magyarázta Rubint Réka, hozzátéve:

  Amikor nem érem el valamelyik gyereket, addig kutatok, amíg meg nem találom, hogy kivel van, és hívom azt az embert. Persze ilyenkor már úgy veszik fel, hogy anya, lemerültem, már töltőn van a telefonom.

 • Férjével, Daryl Sabarával már van egy kisfiuk, aki február elején lesz kétéves.

  Instagramon jelentette be a gólyahírt Meghan Trainor: második gyermekét hordja a szíve alatt.

  Az énekesnő és férje, Daryl Sabara egykori gyerekszínész már egy kétéves kisfiú, Riley büszke szülei, a popsztár posztja szerint pedig még idén nyáron négyfősre bővül családjuk. Az, hogy a születendő pici milyen nemű, egyelőre nem tudni, mindenesetre Trainornak rengetegen gratuláltak az ultrahangképeket fogó szelfije alatt.