2024. június 17. 15:00 ÉLŐ
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Apák napja alkalmából született a kép.

  Krausz Gábor apák napja alkalmából posztolt egy képet Instagramra Tóth Gabival közös kislányukkal, a négyéves Hannarózával. Mint ismertes, a szárséf és az énekesnő egy ideje más-más mellett találták meg a boldogságot, de válásukkor a legfontosabb szempontjuk az volt, hogy gyermekük a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből. Mivel a szülők nyíltan és őszintén kezelik a helyzetet, így kislányuk már mindent tud az új családi fellással kapcsolatban. Az édesapa most egy aranyos bejegyzésben látható kislányával a jeles nap alkalmából.

  Apának lenni a világon a legjobb. Boldog Apák napját!

  – írta Krausz a kislányával készül fotójuk mellé, melyet ide kattintva tekinthet meg. A poszthoz Tóth Gabi hozzászólt, és a séf jelenlegi kedvese, Mikes Anna is. Exfelesége boldog apák napját kívánt, míg a táncosnő egy szívvel reagált a képre.

 • Amint meglátja az ember, onnantól fogja nem lehet nem észrevenni.

  Egy szerelmi vallomással is felérhet az a bejegyzés, amelyet Nánási Pál osztott meg az Instagram-oldalán. A fotóművész a feleségének, Ördög Nórának címezte szavait: azt fogalmazta meg, mennyire hálás azért, amiért ő a párja, a posztban azonban egy sajátos bakira is felhívta a figyelmet. Nánási ugyanis csak utólag vette észre a zavaró látványt.

  „A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem.

  Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni. A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja. De természetesen így is gyönyörű

  – fűzte a képhez Nánási.

 • Szépen összeöltöztek Vivienne-nel.

  Vasárnap este tartották a 77. Tony Awards díjátadóját, amelyre Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt is hivatalos volt. A 49 éves színésznő a vörös szőnyeges pózolást sem hagyta ki exférjével, Brad Pitt-tel közös gyermekével, akivel a köztük lévő összhangra való bizonyítékként össze is öltöztek.

  Míg az Oscar-díjas színésznő egy különleges szabású, szürkészöld és bársonyos hatású Atelier Versace ruhát viselt, addig gyermeke egy ahhoz színben passzoló mellénybe és nadrágba bújt. Vivienne a fehér inghez egy csokornyakkendőt is választott, szettjét pedig egy Converse tornacipővel dobta fel.

  Az, hogy anya és lánya összeöltözött, lehetett a közös munka miatt is, hiszen a Jolie által rendezett The Outsiders című filmnek Vivienne volt az egyik produceri asszisztense. A musical idén 12 jelölést szerzett a Broadway-produkciókban dolgozók elismerésére alapított Tony-díj-átadón, amiből négy elismerést zsebelt be.

  (via Page Six)

 • Borbély Alexandra aranyos fotót posztolt családjáról.

  Hihetetlen, mennyire rohan az idő, hisz Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, Franciska és Elza már másfél évesek is elmúltak. A Jászai Mari-díjas színészpár igyekszik magánéletét távol tartani a reflektorfénytől, de időnként bepillantást engednek az életükbe. Így történt ez apák napján is, Borbély a közösségi oldalán ugyanis egy elbűvölő képet osztott meg férjéről, amint a színész kislányait ölelve fekszik az ágyukon. A meghitt pillanatot ide kattintva tekintheti meg.

  Nagy Ervin korábban nyíltan beszélt arról is, hogy véleménye szerint mára jelentősen megváltoztak a férfiak világszerte a gyereknevelés tekintetében. Kiemelte, hogy számára a gyerekvállalás a szülők közös felelőssége, ezért nemcsak segít a párjának, hanem kiveszi a részét a család életéből is.