Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kockás hassal pózolt a táncos.

  Mint arról korábban írtunk, hónap elején leplezték le a Dancing with the Stars szereplőit egy sajtóesemény keretében, így már az is hivatalos lett, hogy Andrei Mangra idén először nem szerepel majd a műsor új évadában. Ennek ellenére igyekszik majd figyelemmel követni a műsort természetesen. A profi táncos a második évadot nyerte meg annak idején Tóth Andival, és azt is elárulta, az idei mezőnyből kiket tart esélyesnek a győzelemre.

  Az időközben külföldre költözött Mangra még januárban számolt be arról, hogy olyan lehetőség adódott az életében, amelyet nem tudott visszautasítani. Mint kiderült, a Burn the Floor nevű táncshow csapatához fog csatlakozni Amerikában, hogy aztán egy világ körüli fellépéssorozaton bizonyíthasson. Most egy edzőteremben készült fotót is megosztott magáról Instagramon a táncos, melyen kockás hassal, kirobbanó formában látható.

 • Arra is kitért, miért vállalta el a The Voice felkérését.

  A The Voice zsűritagja a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben többek közt azt is elárulta, miért vállalta el a tehetségkutató műsorban a coach szerepét. Mint kiderült, maga is egy ismeretlen kislányként kezdte, aki az énektanára biztatására ment el egy operaházi válogatásra.

  Az énekesnő fiatalos stílusa és megjelenése is szóba került a beszélgetés során. Miklósa több évtizednyi sikeres munka után, 53 évesen pedig büszkén állítja magáról, hogy sosem járt plasztikai sebésznél.

  Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem. Persze, ahogy telnek az évek, fontos, hogy ápoltak maradjunk, de ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz. A fiatal lányok legyenek fiatal lányok, a korosodó asszonyok pedig korosodó asszonyok. Amit pedig idővel a tükörben látunk, az megmutatja, hogyan éltünk.

  – mondta az énekesnő, aki például szereti a szeme és a szája körüli ráncokat: „Minden küzdelmem ott van bennük, de a sok-sok nevetésem is. Sosem spórolok a mosollyal! Ráadásul az éneklés is elvégzi a bőrömön a maga munkáját, erősiti a mimikámat, igy hát bármilyen beavatkozás felesleges lenne, mert egy héten belül ugyanott tartanék.”

  Különben pedig én nem a ráncaimmal foglalkozom, hanem a hivatásommal és a szeretteimmel. A színpadi képeim mellett simán kiposztolom a hivatalos oldalamra a smink és retusálás nélküli fotóimat, mert fontosnak tartom, hogy a nők lássanak ilyen példát is. Máskülönben üveges tekintetű, egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel lesz tele a világ. Kár lenne, mert minden szép, ami egyedi. Meg kell őriznünk, amitől önmagunk vagyunk

  – fogalmazott.

  (via Blikk)

 • Egy túlsúlyos brit apuka, aki a mérete miatt lassan már kezdett mozgásképtelenné válni, elképesztő átalakuláson esett át rövid idő leforgása alatt – írja a Mirror.

  A 31 éves Mark Marsden egy ponton elhatározta, hogy teljes életmódváltásba kezd, mert tudatosult benne, hogy ha így folytatja, nem feltétlen fogja a gyerekeit látni felnőni. Mint mondta, legnagyobb motivációja az volt, hogy a gyerekeivel játszhasson a szabadban, amire már az idejét sem tudta, mikor volt képes. 

  Marsden a legsúlyosabb korában körülbelül 170 kilogrammot nyomott, de ekkor edzésbe kezdett, és változtatott az étkezési szokásain. Most azt állítja, soha nem érezte magát jobban a bőrében, miután sikerült a korábbi testsúlya felére, egészen pontosan 82 kilogrammra fogynia.

  A hivatásos énekes bevallotta, hogy a „mohóságra és függőségre hajlamos” személyisége miatt szedte fel a pluszkilókat a 20-as évei alatt. Az utolsó csepp a pohárban a 2021-es esete volt, akkor három hónapig a testvérének kellett etetnie, miután a súlya miatt kialakult gyötrelmes gerincproblémái miatt ágyhoz volt kötve.

 • Újra bizonyította közvetlenségét a filmsztár.

  Nem mindennapi élményben lehetett részük azoknak a Hollywoodba látogató turistáknak, akik éppen egy buszos városnézésen vettek részt, amikor is beállva melléjük egyenesen egy világsztár kért útbaigazítást.

  Helló, srácok, nem tudjátok, merre találom a Szikla házát?

  – kérdezte tőlük a letekert ablakából Dwayne Johnson, azaz maga a Szikla.

  Az 51 éves színésznek láthatóan sikerült alaposan meglepnie a rajongókat, akik azonnal elkezdtek lekezelni és fotózkodni vele. A Halálos iramban-filmek sztárjának Insta-posztja alig került fel a netre, de máris egymillióan kedvelték, mivel éppen e miatt a spontánsága és közvetlensége miatt imádják sokan.