Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A gondozók csak Octo-papa Dirknek nevezik az öregedő óriásteknőst, aki 70 éves korában egy év alatt nyolc bébit is nemzett, ezzel sokkolva az állatkertben dolgozókat. A hüllő, aki egy felnőttfilmsztárról kapta a nevét, az év nagy részében három nősténnyel osztozik egy karámon, de most először született több galápagosi óriásteknős a brit állatkertben. Annak ellenére, hogy Dirk jóval több mint 70 esztendős, még mindig csúcsformában van, és nagyon egészséges libidóval rendelkezik. Ez az első alkalom, hogy az állatkertben sikeresen szaporítottak egy veszélyeztetett fajnak számító galápagosi óriásteknőst, szóval a gondozók ennek örömére több családi képet ” is csinált az apukával:

 • Hot Take címmel érkezik hamarosan a Johnny Depp vs. Amber Heard perről szóló film, aminek már előzetese is van.

  A Hot Take: The Depp/Heard Trial című alkotás szeptember 30-án debütál a Tubin nevezetű streamingszolgaltató kínálatában, azonban senki ne várjon egy nagy költségvetésű filmet, legalábbis a látottak alapján egy meglehetősen gyorsan összedobott valamiről van szó, mert még egy Amber Heardhöz hasonló színésznőt sem sikerült megszerezni a szerepre.

  A nézők sem rajonganak a trailer miatt, többen azt mondták, inkább újra nézik a pár hónappal ezelőtt véget ért tárgyalást a Hot Take helyett, ami valahol érthető.

  A két főszereplőt Mark Hapka (Johnny Depp) és Megan Davis (Amber Heard) alakítja.

 • Egy brit házaspár, akik úgy döntöttek kilépnek munkáikból, hogy utazhassanak a megélhetésükért, most 6 ezer fontot (közel 3 millió forintot) keresnek havonta azzal, hogy segítenek másoknak olcsó ajánlatokat találni. A 33 éves Jenna Carr és Joao Paias a weboldalukon és a közösségi médiában azóta utazási tippeket adnak nomád életmódot élő társaiknak. 

  A pár 2017-ben ismerkedett meg a Tinderen, miközben a nő a férfi szülőhazájában, Portugáliában nyaralt, majd együtt éltek Angliában, mielőtt munkahelyüket hátrahagyva útra keltek. Jenna TikTokjának nagyszámú követőtábora van, ahol a @thetravelmum felhasználónév alatt posztol, ami lehetővé teszi, hogy ő, Joao és kisfiuk beutazzák a világot.

 • Néhány hónappal korábban röppent fel a pletyka, hogy Dan Bilzerian, akit főként extrém hobbijairól, illetve az őt állandóan körbevevő nőkről ismerhetünk, összekötötte az életét egy fiatal hölggyel.

  danbilu
  Fotó: Instagram

  Erről ő maga is posztolt, de hamar kiderült, hogy csak trollkodott, és a kép az egyik barátjának esküvőjén készült, a mellette látható nő pedig tényleg mennyasszony, csak nem az övé.

  Sőt, Bilzerian határozottan kiáll az agglegény életmód mellett, ezt pedig legutóbbi, Görögországban készült fotója is megerősíti, ahol nyolc modell táraságában sütette a hasát.