Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már évek óta dolgozhatnak a remake-en.

    ac ív black flag.png
    Fotó: Ubisoft

    Az Assassin's Creed-franchise lassan két évtizedes múltra tekinthet vissza, amely idő alatt az azokat fejlesztő és kiadó Ubisoft teljesen megreformálta a nyílt világú videójátékokról alkotott elképzelésünket. A francia székhelyű cég nemrég rukkolt elő a szériájuk legújabb felvonásával, az AC Shadows-szal, ami ezúttal a feudális japánba kalauzolja majd a játékosokat. Egyúttal az Infinity nevet viselő digitális platformjuk is hamarosan debütál, amely arra hívatott, hogy az AC-epizódókat gyűjtse csokorba, hogy onnan indíthassunk kalandokat, valamint értesülések szerint ez „élő szolgáltatással” fog társulni.

    A Ubisoft fejese, Yves Guillemot azonban nemrég elárulta, hogy az új címek mellett arra készülnek, hogy a régebbi Assassin's Creed-játékaikat is újra elővegyék, és modern köntösben ismét a piacra dobják. Magyarán a francia kiadó a mostanság népszerűnek számító remakekkel is szeretné bővíteni a címet.

    Célunk az, hogy rendszeresebben jelenjenek meg Assassin's Creed-játékok, de ne úgy, hogy mindegyik ugyanazt az élményt nyújtsák évről évre. Rengeteh jó dolgokra számíthatnak a játékosok, beleértve az Assassin's Creed Hexét, amelyet már bejelentettünk, és ami merőben más lesz, mint az Assassin's Creed Shadows. Szerintem meg fogjuk vele lepni az embereket.

    Sajtóértesülések szerint az egyik ilyen remake a 2013-as Assassin's Creed IV: Black Flag lehet, ami messze az egyik legkedveltebb epizódnak számít a széria történetében. Valószínűleg egy méltóképpen újragondolt klasszikus felettetné a fanokkal a hányattatott sorsú Skull & Bones-t. Hivatalos megjelenési dátumról azonban még nincs szó...

  • Újabb érdekes trióért van oda az internet népe, ugyanis nem lehet napirendre térni egy őzgida és két németjuhász kutya szokatlan barátságán. A DailyMail azt írja, hogy a különös csapatot Steve Hooper hozta össze, aki az állatok lelkiismeretes gazdája. Két négylábúja, Fox és Bear már régóta hűséges társai a 65 esztendős devoni állatmentőnek, így nem meglepő, hogy az elhagyott őzgidát szintén magához vette, amikor a település lakói értesítették.

    Millyt, a kis őzet túrázók mentették ki a vadonból, amikor még csak egynapos lehetett. Megtalálásakor egy sűrűbb, füves részen bukkantak rá, majd elvitték a legközelebbi állatorvoshoz. Mivel ott úgy ítéltek meg, hogy vélhetően az őzike anyja sorsára hagyta a kölykét, ezért értesítették Steve Hopper helyi állatmentőt.

    Bár természetbarát férfi már sok mindent látott, mégsem volt felkészülve egy őzgida felnevelésére, de semmiképpen sem hátrált meg a kihívástól. Lassan már egy esztendeje a család részének számít a kis jövevény, aki valóságos kezesbárányt csinált a két bundás ″testvéréből″. A németjuhászok ugyanis teljesen befogadták Millyt: minden lépését figyelik, és legkisebb társukként vigyáznak rá. Hooper elmondása szerint az őz a nevére is hallgat, ha hívják. Esze ágában sincs elbóklászni, inkább a nap nagy részében a kutyákkal játszik a farmon.

  • Tiszta vizet öntött a pohárba.

    PAP 1285
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, Kozso exfelesége, Kádár Mónika előző héten azt nyilatkozta, hogy a zenész teljesen eltaszította magától családját. Mint mondta, a egykori férje nagy hibát követett el, és bánthatja, hogy nem tartja a kapcsolatot lányával és az unokájával.

    Az Ámokfutók frontembere eddig nem reagált a durva vádakra, de most úgy döntött, megtöri a csendet. Miután az énekes korábbi párja és közös lányuk, az íróként tevékenykedő Amanda is beszélt a családi kapcsolatukról, Facebook oldalán mondta el a saját változatát az egészről.

    Biztos vagyok abban, hogy sok elvált férfi és apa tapasztal meg utálatot egy elromlott kapcsolat kelletlen következményeként, de van egy határ, amin túllépve úgy gondolom, hogy az ember már leginkább csak magát minősíti és nem azt, akit sárral dobál és akiről hazugságokat, elferdített tényeket terjeszt.

    – fogalmazott posztjában Kozso, majd arra is kitért, hogy valótlan állítás, hogy ne lett volna kapcsolata a szeretteivel, hisz 

    Nem tartottam magam soha egy mintaapának, de mindenki tudja, hogy nem csak egyféle apa létezik. De soha nem fordítottam hátat a lányomnak, mindig is szerettem, velem élt, vittem magammal külföldi utakra, hosszú évekig küzdöttem érte, jött velem interjúkra, még pár éve is a családjával is nálam lakott, mikor a házukat újították, a kisunokámmal festettünk, és alkottunk együtt- ezt ők tudják a legjobban. Mindig szerettem és akkor is szeretném, ha nem az én lányom lenne, csak elfogadtam volna sajátomnak. Ezt pedig semmilyen ex rosszindulata vagy ellenem hangolása nem tudja elvenni tőlem.

    Kocsor Zsolt, vagyis Kozso teljes Facebook bejegyzése alább tekinthető meg:

  • Közös fotó is készült a világsztárral.

    A ValMar duó, azaz Marics Peti és Valkusz Milán a marosvásárhelyi VIBE Fesztiválon léptek fel nemrég, ahol volt szerencséjük találkozni Jason Derulóval, és még közös képet is készült róluk. Mint kiderült, az amerikai énekes a menedzserével meg is tekintette a Maricsék produkcióját.

    Hihetetlen, hogy odáig jutott a karrierünk, hogy Jason Derulo előtt léptünk fel a VIBE fesztiválon, a nagyszínpadon 15-20 ezer ember előtt... a menedzsere azt mondta a show-nkra, idézem: »világszínvonalú, imádtam az egészet«, és odavitt egy közös fotóra. Nagyon feltöltött minket

    – fogalmazott Valkusz, akit rövidesen az X-Faktor új mentoraként láthatnak majd a nézők az RTL képernyőjén.

    Az amerikai popsztárral egyébként nemrégiben a Gáspár család is összefutott, amikor Dubajban egyazon hotelben szálltak meg véletlenül.