2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sugárzik róluk a szerelem.

  Az Ázsia Expressz című utazós reality forgatásán megélt kalandok után újabb különleges helyet fedez fel együtt Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna. Erre utal legalábbis az a bejegyzés, amelyet a mesterdiplomás tánctanár kitett az Instagram-oldalára.

  A Dancing with the Stars legutóbbi évadának győztesei, akik szerelmüket éppen a showműsornak köszönhetik, egy olaszországi kisvárosból, Taorminából jelentkeztek be. Mint kiderült, ez a szicíliai utazás azért is olyan különleges a táncosnő és a séf számára, mert ez az első nyaralásuk kettesben.

  Első közös nyaralásunk. Álom utazás, pont olyan, amire már nagyon régóta vágytunk

  – árulta el a táncosnő a posztban, melynél sorra zsebelték be a dicséreteket.

 • Most már Instagram-hivatalosak párjával.

  Meryl Streep legkisebb lánya, Louisa Gummer nem titkolja tovább, hogy egy nőt szeret. A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő 33 éves gyermeke a napokban néhány Instagramon közzétett fotóval vállalta fel kapcsolatát Anna Blundell producerrel.

  Érdekesség, hogy Az aranykor című sorozatban is szereplő Gummer nem bízta a véletlenre a bejelentést, hiszen azt éppen édesanyja 75. születésnapjára, azaz június 22-re időzítette, méghozzá egy csokor fotóval, amelyek ide kattintva tekinthetők meg. 

  Áldottnak érzem magam, hogy kezdetét vette életem legvidámabb időszaka

  – írta Jacobson, egy szivárványszínű zászlóval nyomatékosítva, hogy a saját neméhez vonzódik. Azt egyelőre nem lehet tudni, mióta alkotnak egy párt, de már 2023-ban is tettek közzé közös szelfit. 

  Meryl Streep és Don Gummer lánya egyébként a középső nevét, a Jacobsont használja.

  (via Us Magazine)

 • Ugyanabban a luxushotelben szálltak meg.

  derulo gyozo
  Fotó: Mariano Regidor / Getty Images – Kaszás Tamás / Index

  Gáspár Győző és családja nemrégiben Dubajban nyaraltak, ahol Jason Derulo amerikai popsztár szomszédságában laktak. Gáspár a Tények Plusznak számolt be arról, hogyan is érezték magukat a térség egyik legdrágább hoteljében. Családjuk éppen nagyobbik lányuk, Evelin 30. születésnapját ünnepelte, amikor váratlanul belebotlottak a világhírű énekesbe.

  Az Evelin nézte az ő instáját, és mondta, hogy apa, a Derulo most volt reggelizni. Mondom, micsoda? Nézem, látom, hogy láttam a szobát a szőnyeget, és mentünk le másnap vacsorázni, és összetalálkoztunk vele. És akkor elmondta Evelin neki, hogy én vagyok Gáspár Győző

  – mesélte a showman, majd azt is elmondta, hogy a világsztár nagyon közvetlen volt, szívesen beszélgetett velük.

  A Derulo ugyanolyan, mint Gáspár Győző. Nem sietett, nem rohant, fotózkodott, kedves volt. És ebben a legszebb, hogy Virág azt se tudta, hogy ki ez, mert ez a korosztály nem ezt hallgatja.

  Gáspárék hozzátettek, hogy egy hétig igazi luxusban élhettek: A hotelszobájukhoz külön luxusautó járt, illetve azt is eldönthették, hogy melyik Michelin-csillagos étteremben akarnak vacsorázni a sok közül.

 • A főpolgármester személyesen is meglátogatta a tetoválószalont.

  DSC5761
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  A választási kampányidőszak alatt ismét ellepték a köztereket a jelölteket hirdető plakátok, így többek között Karácsony Gergely arca is sok helyen visszaköszönt úton-útfélen. Az elmúlt időszakban szinte lehetetlen küldetésnek számított akár csak egy tömegközlekedési eszközre felpattanni úgy, hogy valaki ne találkozzon egy választási plakáttal. 

  A főpolgármester képmása a budapesti Street Art Tatoo stúdió tulajdonosát is megihlette, aki a blogjukon számolt be arról: órákig dolgozott a részleteken, hogy a lehető legélethűbb portrét alkossa meg. – szúrta ki a hvg.hu. 

  A tetoválóművész keze munkája aztán a szalon egyik munkatársának bokájára került. A folyamatot dokumentáló TikTok-videó pedig felpörgött a social médián, és nagy meglepetésükre maga Karácsony Gergely is reagált rá. Ezek után a főpolgármester nem bírta megállni, hogy ne vethessen egy pillantást a róla készült alkotásra, így személyesen látogatta meg a stúdió munkatársait.