Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Örömmel vállalna egy újabb Harry Potter-filmet Rupert Grint, árulta el nemrég a színész egy interjúban. A széria befejezésekor arról beszélt, szeretné lezárni élete és karrierje ezen szakaszát, de úgy tűnik, az azóta eltelt 12 év alatt megváltozott a véleménye, és már habozás nélkül bújna Ron Weasley bőrébe.

  „Igen. Ha megfelelő az időzítés, és mindenki más is visszatérne, akkor feltétlenül eljátszanám őt újra. Ez a karakter nagyon fontos számomra, vele együtt nőttem fel. Szinte egy emberré váltunk, óvnám őt” – idézte Grint szavait az IGN.

  Az, hogy ebből végül lesz-e valami, főleg két társán, Daniel Radcliffe-en és Emma Watsonon múlik, hiszen a Warner Bros egy ideje már szeretné megfilmesíteni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című, a főhősök gyermekeiről szóló nagy sikerű színdarabot, így a történet adott lenne egy esetleges visszatéréshez. 

 • Elsőre meglehetősen szokatlanul hat, de kétség sem fér hozzá, remekül áll a vörös Cate Blanchettnek! Az 53 éves színésznőt a minap kapták lencsevégre Los Angelesben új filmje, a Borderlands forgatása közben, ennek kedvéért váltotta le szőke tincseit is a merész, élénkvöröses-narancssárga frizurára.

  A Borderlands, hasonlóan az épp hatalmasat futó Last of Ushoz, szintén egy videójáték alapján készül, amelynek bátor főszereplőjét, Lilitht alakítja majd az Oscar-díjas filmsztár. Az akcióvígjátékban Blanchetten kívül még feltűnik többek közt Jamie Lee Curtis, Kevin Hart és Jack Black is.

 • Ki emlékszik még a VV4 „plasztikcicájára”, Szandikára?

  A Való Világ negyedik évadában tűnt fel többek közt Baukó Éva, Nádai Anikó, Young G Béci, illetve végül a győzelmet is behúzó Nagy Alekosz mellett Szandika, azaz Lőrincz Alexandra is, aki ugyan a nézők egyik favoritja volt, a műsor óta teljesen eltűnt a köztudatból.

  A VV jelzőtől nagyon szabadulni akaró nő megbánta már a valóságshow-t, ahogy a plasztikáztatást is. A lassan 10 éve civil életet élő, fodrászként dolgozó Szandi most a Palikék világa by Manna műsornak volt a vendége, ahol elmesélte, miért döntött úgy, hogy a műsor után nem kér többet a rivaldafényből.

  „Én széthakniztam az agyam, jártam boldog-boldogtalannál. Egy darabig ment, de utána nem kellett olyan sok, hogy azt mondjam, hogy ácsi. [...] Én azért is tűntem el, mert nem akarok az emberek céltáblája lenni, rajtam ne gúnyolódjanak, ne élcelődjenek, ne nevessenek ki, ne kövezzenek meg.” 

  Mint mondja, nemcsak magát, de szeretteit, családját sem szeretné ennek kitenni a jövőben sem, így arról, hogy visszatér-e valaha a média világába, konkrét véleménye van:

  „Folyamatosan hívnak, és én mindig nemet mondok. Nekem többet ér a nyugalom.” 

 • Rég bukott sorozat akkorát, mint az élő szereplős Cowboy Bebop, ami 2021-ben került fel a Netflixre, de egyetlen évad után elkaszálták.

  Az alapanyagként szolgáló anime alkotója, Shinichiro Watanabe is megszólalt nemrég a sorozattal kapcsolatban, és hasonlóan rossz véleménnyel van róla, mint a rajongók.

  A legendás anime atyja csak a nyitójelenetet látta, de neki épp elég volt ennyi, hogy ne akarja folytatni.

  „Ekkor jöttem rá, hogy ha nem veszek részt az alkotásban, akkor nem lehet Cowboy Bebopot csinálni” – mondta Watanabe, aki szerint inkább neki kellett volna élő szereplős sorozatba átültetnie művét, de azt mondta, azt meg kell hagynia, hogy ezek fényében az 1998-as, mostanra klasszikusnak számító sci-fi-western még érdekesebbnek számít.