Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt is elárulta, melyik a kedvenc dala, amit valaha kiadott.

  A jelek szerint már nem vonzza a show-biznisz és a szereplés Britney Spearst, aki 13 éven át tartó gyámsága miatt döntött úgy, hogy nem tér vissza énekesnőként. Pedig megtehetné, hiszen 2021 novembere óta már nem az apja irányítása alatt él, aki állítása szerint mindenben elnyomta.

  A 41 éves popdíva ezt egy Instagram-bejegyzésben árulta el, amelyben a 2007-es Get Naked (I Got a Plam) című számára lejtett táncot, állítása szerint ugyanis ez a kedvenc saját dala.

  Nagyon furcsa volt, mert a táncosaim mindig színpadra léptek, amikor ezt a dalt énekeltem. Istenem! Akkor tudatosult ez bennem, amikor ma újra meghallgattam ezt a dalt. Azt hiszem, ez is azok miatt a szigorú szabályok miatt van. Azt, hogy 13 éven át nem szólalhattam fel abban, amiben akartam, sokan izgalmasnak találták. Hát nem csoda, hogy felhagytam a show-biznisszel, csak mondom!

  – közölte az Instagramon Spears, aki közben törölte a posztot, ezért rajongói abban reménykednek, hogy meggondolja magát.

  Az énekesnő utolsó albuma 2016 augusztusában jelent meg.

  (via Daily Star

 • Egy fiatal nő annyira szeret takarítani, hogy feladta a hivatásos állását, hogy beutazza a világot, és ingyen takarítson ki otthonokat.

  A 29 éves Auri Katariina 2021 nyarán felmondott egy takarítócégben betöltött vezetői állásából, hogy szenvedélyének hódolhasson, és ingyen takarítsa mások otthonát. Auri bevallása szerint szabályosan „a mennyországba érzi magát”, amikor takaríthat, és azóta a világ minden tájáról felkeres embereket, hogy segítsen nekik kitakarítani a koszos vagy rendetlen otthonaikat.

  Akkor kapott rá a dologra, amikor egy egyedülálló anyának segített rendet rakni a lakásásban, amit ráadásul hónapokig zsebből kellett finanszíroznia. Mostanra több mint 1,5 millió követője van a YouTube-on, ahol takarítási tippeket tartalmazó videóinak köszönhetően ma már szponzorálják, és ez fedezi a költségeit, de még mindig nem kér egy fillért sem.

 • Egy erősebb buli átlagos befejezése, nem?

  Pete Davidson a minap új filmje, a Transformers: A fenevadak kora kapcsán adott interjút, ahol szóba került egyik legfurcsább tulajdona is: egy komp. A komikus egy haverjával, durván betépett állapotban vette meg a Staten Island-i hajót még tavaly januárban, egy online aukción, potom 280 ezer dollárért (azaz nagyjából 96 millió forintért). Nem volt tudatos döntés, így nem is nagyon kezdtek azóta vele semmit, azonkívül, hogy eltervezték, egyszer majd szórakozóhellyé alakítják.

  „Fogalmunk sincs, mi a helyzet vele, próbálunk kitalálni valamit” – vallotta be Davidson, majd humorosan hozzátette:

  „Remélhetőleg egy Transzformersszé változik, és lelép, hogy ne kelljen többet fizetnem érte.”

 • A szezon agglegénye el volt ragadtatva a hölgyektől.

  Fotó: TV2
  Fotó: TV2

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, már javában elkezdődött A Nagy Ő új évadának forgatása, amelyről a műsor kreatív producere korábban elárulta, minden eddiginél több hölgy jelentkezett azért, hogy meghódítsa Jákob Zoltánt. A milliárdos üzletember a minap a Mokkába vendégeskedett, ahol pár kulisszatitkot is megosztott a forgatáson szerzett élményeiről.

  Jól érzem magam nagyon. Sokkal jobb, mint vártam. Emlékszem, beszélgettünk már róla, hogy tartok tőle, milyen lesz. A stáb iszonyat jó, már össze is barátkoztam 3-4 emberrel. A producerrel, a rendezővel, a szerkesztőkkel, Kiss Ramival

  – ecsetelte lelkesen Jákob Zoli, majd amikor Istenes László arról kérdezte, „milyenek a csajok”, rögtön rávágta:

  Brutál jók!

  A milliárdos azt is megosztotta, hogy első körben nem ő válogatott a műsorba jelentkezők közül, csak beköltözésekor látta meg először a hölgyeket, akik különböző módon értekeztek meg a Turai-kastélyhoz. Elmondása szerint egy-két belépőnél majdnem elájult vagy éppen megdöbbent, szóval mindenképpen lesznek az előző évadhoz hasonlóan izgalmas megérkezések.