Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az örökbefogadáson is elgondolkozott.

  Mohamed Fatima nemrég a Blikknek adott interjút, melyben arról mesélt, hogy 42 évesen sem tett le azon vágyáról, hogy gyermeket vállaljon férjével, Gáborral. Ugyanakkor, ha ezt mégsem adná meg nekik a sors, belevágnak az örökbefogadásba:

  Nem adtuk még fel a reményt, hogy vér szerinti babánk legyen, de felkészültünk arra is, hogy egy olyan kis lelket mentsünk meg, akinek erre szüksége van, és akinek az a sorsa, hogy a mi családunk tagja legyen. Még nem tűztünk ki határidőket ezzel kapcsolatban, és nem is ragaszkodnánk egy újszülötthöz

  – mondta az énekesnő, aki hozzátette: hisz abban, hogy azt a gyermeket fogják megtalálni, akit „nekik szánt az ég”.

  A Fekete vonat korábbi tagja azt is elárulta, hogy szíve mélyén kisfiúra vágyik, de természetesen egy kislánynak is ugyanúgy örülne.

  Van abban valami felemelő, ahogy ezek a kis pasik a nőkre néznek. Persze, nekünk is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és épp úgy örülünk majd egy kislánynak is, mint egy kisfiúnak

  L.L. Junior és Beat egykori zenésztársa arról is beszélt, hogy úgy érzi,  rengeteget tanult a tavalyi, botrányba fulladt visszatérő koncertjükből. Az az utóbbi időszak megerősítette, és ma már sikeresnek érzi magát, hiszen újfent saját dalokat készít. 

  A legfontosabb számomra az, hogy a közönségnek pozitív energiákat közvetítsek, ebben pedig nagy segítségemre van, hogy gyógyító hangfrekvenciával rendelkezem. Ezzel rendszeresen gyógyítom saját magam is

  – mesélte Fatima, akinek a magánélete is kiegyensúlyozott, sokat meditál, és belföldön utazgat férjével.

 • Imádja az anyaságot.

  Stohl Luca tavaly májusban közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett első gyermeke, aki a Róza nevet kapta. Az ATV híradósa azóta élete legboldogabb korszakát éli, és láthatóan imádja az anyaságot. Követői legnagyobb örömére gyakran szokott megosztani képeket a kislányáról, de arra ügyel, hogy a kicsi arcát ne mutassa meg. Nemrég azt is elárulta, hogy egyelőre még nem szeretnének második babát, a szülőséget viszont igazi ajándéknak éli meg. A közös élmények sora a minap tovább bővült: anya és lánya ugyanis először járt jégkorongmérkőzésen, amiről egy aranyos fotó is született.

  Az első hokimeccs. Természetesen UTE–Fradi

  – írja a képek mellé az édesanya, amit ide kattintva tekinthet meg.

 • Érkeznek is szép számmal rá a lájkok.

  Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
  Hunyadi Donatella és Bődi Dénes
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Hunyadi Donatella a tavalyi Dancing with the Starsban mutatkozott be először a nyilvánosság előtt édesanyja, Kiszel Tünde nélkül. A diplomás énekesnő korábban elárulta, hogy többek közt azért is vállalta a szereplést a TV2 táncos show-műsorában, mert szeretett volna kilépni a naptárdíva árnyékából, hogy végre önmagáért legyenek kíváncsiak rá. Bár a műsort végül nem ő nyerte meg, elégedett volt a szereplésével, ami megismertette a közönséggel.

  Most Kiszel lányának sikerült mindenkit meglepnie, ugyanis legújabb Instagram-posztjában egy hófehér menyasszonyi ruhában látható. Mint kiderült, a modellként is dolgozó Hunyadi egy reklámfotózáson vett részt, ezért viselte a mesés ruhakölteményt. Íme:

 • Tündéri képeket mutatott a partiról édesapja.

  2022. április 14-én, azaz két éve már, hogy megszületett Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyermeke. Kamilla azóta nagyot nőtt, legutóbb húsvéti tojásvadászat közben, egy aranyos videón láthatták őt a házaspár Instagram-követői, most pedig a sztárséf osztott meg egy fotóválogatást születésnapjának apropójából.

  A képek tanúsága szerint nemcsak a család, de még a Bing mese főszereplő nyuszija is tiszteletét tette Kamilla hétvégi zsúrján, akit egy rózsaszín tortával köszöntöttek fel.

  „Szülőként a legnagyobb boldogság, ha a gyerekünket boldognak látjuk. Isten éltessen sokáig, pici kislányunk! Szeretünk nagyon!” – fogalmazott bejegyzésében édesapja, rajongói pedig sorra gratuláltak nekik.