Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rapper szerint a nők akkor érzik jól magukat, ha tejben-vajban vannak fürösztve.

  Nem titok, hogy Varga Márk, azaz G.w.M a tenyerén hordozza a feleségét, Kulcsár Edinát, akit a minap a közösségi oldalán az élete szerelmének kiáltott ki. A rímbetyár ehhez mérten mindent meg is ad az egykori szépségkirálynőnek, aki szintén csak áradozni tud arról, mennyire odavan a rapperért, akitől a második gyermekét várja. Nem is véletlenül, hiszen G.w.M tejben-vajban füröszti őt.

  A rapper szerint ez a hosszú párkapcsolat kulcsa.

  Nem azt tartom fontosnak, hogy minden nap elmondjam a feleségemnek. Szerintem sokkal fontosabb ennél, hogy a felek őszintén beszéljenek egymással. El kell mondani a jót és a rosszat is, hogy senkiben se legyenek kétségek. Ez véleményem szerint a hosszú kapcsolat titka

  – fogalmazott a Ripostnak a rapper, majd arról is szót ejtett, miként valósítja meg, hogy neje minden pillanatban nőnek érezze magát.

  Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve. Hogy úgy fogalmazzak, Edinának nem egy évben egyszer van Valentin-napja, neki Valentin-élete van, évi 365 napon keresztül

  – árulta el a bevált receptet G.w.M, aki nemrég egy luxusjárgánnyal lepte meg kedvesét.

 • Villámsebességgel terjed a kép, nők ezrei olvadoznak a Casanovává vált Meta-vezér láttán.

  Sok váratlan dolgot hozott már 2024, arra viszont talán senki sem gondolt, hogy az idei év egyik új férfiistene nem más lesz, mint Mark Zuckerberg. Pedig épp internetezők ezrei csorgatják a nyálukat a Facebook alapítójának fotójára, pontosabban annak egy kissé feltuningolt változatára.

  A tech-guru a héten megújult külsővel, hosszabb, göndör tincsekkel, valamint aranylánccal a nyakában vett fel egy videóüzenetet Instagramjára, hogy bejelentse, érkezik a Meta mesterséges intelligenciájának új verziója. Az információ azonban elveszett az éterben kinézete mögött, valaki ugyanis szakállat szerkeszett a kétgyermekes családapára, ezzel teljesen megváltoztatva arca karakterét, majd közkinccsé tette a művet, többek hatalmas örömére.

  „Mi a franc, így nagyon szexin néz ki!”

  „Odadok neki mást is az adataimon túl...”

  „Komolyan szakállat kéne növesztenie!”

  „Azt fogom mondani a gyerekeimnek, hogy ő volt Jack Harlow” osztották tovább a képet a közösségi oldalakon, míg más arra figyelmeztette férfitársait, ezután félthetik majd barátnőjüket Zuckerbergtől.