2024. június 19. 15:00
Horvátország 2
Albánia 2
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00 ÉLŐ
Németország 1
Magyarország 0
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Köln után Stuttgartba is szép számmal érkeztek magyar szurkolók, hogy a nemzeti válogatottat bíztassák a Németország–Magyarország-mérkőzésen a 2024-es labdarugó-Európa-bajnokságon. Számos hazai híresség mellett Sebestyén Balázs is a helyszínre érkezett szurkolni, ez Instagram-posztjából derült ki.

  Nyugodjon meg a magyar válogatott, itt vagyok, úgyhogy most már minden rendben lesz

  – írja a bejegyzésében Sebestyén.

 • Tavaly decemberben érkezett a hír, miszerint 15 év közös munka után Vadon János elbúcsúzik a Rádió 1 reggeli műsorától. A jól megszokott trióból így Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc párosa folytatta tovább a Balázsékat, akik egy hallgatói szavazás után Ráskó Eszter humoristával egészültek ki.

  DSC8735
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Vadon ugyanakkor nem búcsúzott el a nyilvánosságtól, a rádiózás után a Spektrumon futó Várfoglalók című műsorán dolgozik, melynek a második évada hamarosan debütál. A tévés ősztől újra képernyőn lesz, hisz már javában forgatja a csatorna új műsorát Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban címmel, melyben Dr. Sós Endre, a Budapesti Állat- és Növénykert vezetője és főállatorvosa lesz a segítségére – írja a Blikk.

  Dr. Sós Endre és Vadon Jani műsorában testközelből láthatjuk a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben. Mint kiderült, a nézők nyolc részen át találkozhatnak hortobágyi őslovakkal, bölényekkel, viperákkal, vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúival, jegesmedvéivel, tigriseivel és elefántjaikkal.

  Vadon Jani, a rendkívül sikeres Várfoglalók második évada után ismét nálunk lesz látható a Spektrumon. Janit a hazai nemzeti parkok, állatkertek és külföldi élőhelyek állatvilágában Dr. Sós Endre, az Állatkert főállatorvosa kalauzolja

  – árulta el Radnai Péter, az AMC Networks International Central and Northern Europe kreatív producere a csatorna új műsorait bemutató közleményében.

 • A testvérek eddig nem voltak beszélőviszonyban.

  gaspar testverek
  Fotó: Kaszás Tamás / Index / TV2

  Nehéz időszakon van túl Gáspár Zsolt, ugyanis számos egészségügyi problémákkal küzdött, és több műtéten is átesett. A Farm VIP gazdája most a Tények Plusz kameráinak mesélt arról, hogy mialatt lábadozott, a családja volt a legfőbb támasza. De betegségének egy pozitív hozadékai is volt: Gáspár Győzővel, akivel már egy jó ideje haragban voltak, rendeződni látszik a viszonyuk. 

  Győzőhöz eljutott a betegségem híre, persze, ő is írt nekem, Bea asszony is írt nekem, hogy mielőbbi gyógyulást kívánnak. Mindenki, Evelin is, Virág is, köszönöm szépen nekik. Minden rendben volt, az egész család aggódott értem

  – magyarázta Gáspár Zsolt, aki azt is elmondta, hogy nemrégiben Gáspár Beának szintén volt egy egy nagyobb egészségügyi beavatkozása, de reméli, hogy már ő is jobban van.

  Hála istennek, a kapcsolat alakul. Még nem olyan jó, de alakul, majd jobb lesz ez. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok

  – mondta a tévés, aki örül testvére sikereinek, és támogatja őt a közelgő Gáspárék című realityje kapcsán is.

 • A színésznő 13 évig alkotott egy párt fotográfus barátnőjével, most egy színházkedvelő férfi mellett talált rá a boldogság.

  Gallusz Nikolett számára nem volt egyszerű az elmúlt időszak, hiszen tavaly szakított kedvesével, Bártfai Laura fotográfussal. Kapcsolatuk végéről a Paliék Világa by Manna: Három Igazság című műsorban mesélt először a színésznő, most azonban a Nők Lapjának egy sokkal örömtelibb hírt osztott meg:

  újra foglalt a szíve.

  „Másfél éve van egy – így mondom – udvarlóm. Ma reggel sérvműtéten esett át, és amikor kitolták a műtőből, azzal viccelt, hogy igazságszérumot kapott, hiszen, mint tudjuk, műtéti altatás után lehet kiszedni az emberből a legnagyobb igazságokat. »Annyira szeretem magát!«, ezt hajtogatta” – mesélte Gallusz, aki tudatosan magázódik a rejtélyes hódolóval.

  „Az előző kapcsolataimban a »helló«, »szia«, »te« megszólítás ment. Számomra valahogy ez egy új éra. Azt mondani: maga. Azért is tetszik nekem, mert az önismeret által rájöttem, hogy az őszinteségben is fontos a mérték és az időzítés. Hogy mikor mennyit zúdítunk a másikra, kinek nyílunk meg. Nekem a magázódás annyira új és kedves! Nem a távolságot érzem benne, hanem a tiszteletet, a levegőt, a mindenkinek kijáró énidőt” – mesélte a 49 éves színésznő, szűkszavúan pedig el is árult egy-két dolgot kedveséről.

  „Minden találkozásunk előtt örülök, hogy láthatom. Ő civil, eredetileg fizikus a végzettsége, de egészen más területre tévedt. Színházszerető, igazi úriember. Jó hatással vagyunk egymásra. Az előző párommal, Laurával tizenhárom tartalmas, csodálatos évig voltunk együtt. Igazi szimbiózisban éltünk, de úgy látszik, felnőttünk, és tovább léphettünk” – idézte szavait a Blikk.