Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igaznak bizonyulhattak a találgatások, valóban kislánya született Robert Pattinsonnak és Suki Waterhouse-nak! Az énekesnő valamikor március elején adhatott életet első gyermekének, de már vissza is tért a színpadra, a hétvégén ugyanis ő is a Coachella zenei fesztivál egyik fellépője volt. Koncertje közben elárulta rajongóinak, milyen nagyot is fordult vele a világ mostanság, ekkor tett árulkodó jelzést babája neméről is.

  Nem tudom, hogy mennyien tudjátok, de elég nagy változások történtek az életemben nemrég. Szeretem a lenyűgöző hölgyeket, és nagyon szerencsés vagyok, hogy nekem is van egy saját kis lenyűgöző hölgyem, és találkozhattam életem szerelmével

  – idézte a PageSix Waterhouse-t. Egyelőre a baba neve még nem ismert, mindenesetre az énekesnő azt már kendőzetlen őszinteséggel megmutatta Instagram követőinek, hogy is néz ki pár héttel a szülés után.

 • Nehéz elhinni, hogy a Next Stop Paris valóban tévéképernyőre kerül idén.

  A mesterséges intelligencia térhódításáról már számtalanszor beszámoltunk: láthattuk például, hogy alakítja át különböző sorozatok karaktereit az AI, például pixarosította a Harry Potter-franchise szereplőit, vagy Berlinbe helyezte a Reszkessetek, betörőket!, csak hogy pár példát említsünk. A TLC tévécsatorna azonban most emelt a téten, és úgy döntöttek, egy készülő filmjük teljes animációját bízzák a modern technológiára. Bár a Next Stop Paris forgatókönyvét (és szinkronját) valódi emberek készítették, a most befutott előzetes látva ezt jogosan kérdőjelezik meg a nézők, a végeredmény ugyanis egyáltalán nem lett jó minőségű, sőt.

  A meglehetősen amatőr hatást keltő vizuál mellett maga a sztori és a párbeszédek is rettenetesen bénára sikerültek, nem csoda hát, ha az internetezők és a kritkusok is negatív visszajelzéseket fogalmaztak meg a romantikus vígjáték trailerjéről, amely paródiának remek lenne, csak történetesen nem annak szánták a készítők. A TLC által "forradalmi újdonságnak" nevezett filmet még idén nyáron képernyőre tűzné a csatorna, de nem lepődnénk meg, ha ilyen visszajelzések után inkább meghátrálnának ettől a tervtől, és maradnának a jól megszokott animációs megoldásoknál.

  (via IGN)

 • 8 éves lett a kis labdarúgó.

  Instagram oldalán is felköszöntötte kisebbik gyermekét Majka. A műsorvezető-rapper második fia, Olivér a minap töltötte be 8. életévét, aminek apropójából egy focis videót osztott meg édesapja több százezer követőjével. Olivér labdarúgónak készül, jelenleg az Újpestnél játszik, és a jelek szerint nem kíméli az ellenfél kapuját.

  Szülinapja alkalmából rúgott egy bombát! Happy kisbabám

  – fogalmazott bejegyzésében Majka.

 • Horvátországban nyaral családjával.

  Vasvári Vivien közösségi oldalán posztolt egy fotósorozatot legkisebb fiával, akinek férjével, Bodnár Zsigmonddal a Colin nevet adták. A modell-üzletasszony szinte ragyog, mióta életet adott harmadik gyerekének Miamiban, jól láthatóan élete egyik legboldogabb időszakát éli családjával. Most az édesanya horvátországi nyaralásról osztott meg képeket a követőivel, melyeket kisbabáját tartja a kezében széles mosollyal az arcán.

  A Feleségek luxuskivitelben korábbi szereplője nemrég azt is megmutatta, hogy szülése után elképesztő hamar visszanyerte az alakját. A szerelmespár összesen már öt gyermeket nevel együtt, de a napokban azt is elárulták, nem határolódnak el attól, hogy közös gyermeküket édestestvérrel ajándékozzák meg.