Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas a boldogság az életükben.

  Berki Mazsi mozgalmas időszakon van túl, ugyanis tavaly az RTL Sztárbox című műsorában lépésenként küzdötte fel magát a szuperdöntőig, amit aztán egyhangú pontozással meg is nyert. A nyilvánosság ekkor láthatta először üzletember barátját, Zoltánt, aki a ring mellől szurkolt a szerelmének.

  Most Berki a közösségi oldalán osztotta meg, hogy kislányával és párjával egy álomnyaralásra utaztak Thaiföldre. A celeb rajongói már több mint egy hete követhetik a család külföldi kalandját, melynek során valóban csodás tájakon fordulnak meg.

  „A szerzetesre várva egy kedves helyi nő kinyitotta nekünk a napernyőt, hogy meg ne égjünk. A helyiek kedvessége határtalan és példaértékű... és közben a szerelmem magához vett egy macskuszt is” – írja Instagram-posztjában az influenszer.

 • Szó szerint nagyba' nyomja.

  Egy egészen indokolatlan szerelésben tette tiszteletét a párizsi divathéten, de legalább sikeresen felhívta magára a figyelmet Cole Sprouse. A Riverdale című sorozat és a Lisa Frankenstein című film szereplője, aki karrierjét ikertestvérével, Dylannel együtt gyerekszínészként kezdte, egy túlméretezett, válltöméses zakóban és túlságosan is bő nadrágban látogatott el vasárnap a Balenciaga bemutatójára. 

  A 31 éves amerikai színész, aki történetesen Palvin Barbara sógora, mosolyogva integetett a fotósoknak, akiknek nem győzött pózolni, jóllehet úgy festett, mintha Mr. Beantől vett volna divattanácsot, de a kifutón vonuló Sam Smith szettje sem volt gyenge.

  (via People)

 • Őszintén beszélt a félelmeiről.

  Nacsa Olivér egy kevésbé ismert tényt osztott meg magáról a Meglepetés magazinban. Mint kiderült, a humorista annyira fél az elektronikus tárgyak által kibocsátott sugárzástól, hogy addig forgatja azokat, amíg el nem éri azt a szöget, amelyben azok már nem árthatnak az egészségének.

  Ha meglátok egy mobilt vagy távirányítót, akkor azonnal a megfelelő szögbe kezdem forgatni, hogy a belőle áramló sugárzás még véletlenül se legyen káros hatással az egészségemre.

  – magyarázta a lapnak Nacsa, aki egyébként tériszonnyal is küzd, méghozzá olyannyira, hogy „a járdaszegélyről is retteg lenézni”.

 • A minap ünnepli 117. születésnapját María Branyas Morera kaliforniai születésű spanyol állampolgár, akit 2023 januárjában hitelesítettek a világ legidősebb emberének. – írja a The Sun.

  Képernyőfelvétel (276).png
  Fotó: Guinness World Records

  Morera 1907. március 4-én született az Egyesült Államokban, de nyolcéves korában visszaköltözött családjával Spanyolországba, hogy Katalóniában telepedjenek le. Azóta is a régióban él, és az elmúlt 23 évben ugyanabban az idősek otthonában lakik.

  1931-ben hozzáment feleségül Joan Moret katalán orvoshoz, akivel három gyermekük született, majd a házaspár 11 unokának és 13 dédunokának örülhetett. Az idős hölgy túlélte a két világháborút, a spanyol polgárháborút, az 1918-as spanyolnátha járványt, és a 2020-as koronavírus világjárványt. 

  A Guinness oldalán Morera azt is elárulta, mikben látja a hosszú élet titkát. Mint mondta, a rend, a nyugalom, a jó viszony a családdal-barátokkal, a kapcsolat a természettel, az érzelmi stabilitás, az aggodalomtól és megbánástól mentes élet, a pozitivitás és a mérgező emberektől való tartózkodás mind hozzásegítette a szép korához.

  Azt hiszem, a hosszú élethez szerencse is kell. Szerencse és jó genetika

  – tette hozzá.